LOLO Opublikowano 19 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Nowy kolorek na standardowym robaczku.Model z przed prawie czterech lat a w dalszym ciągu jest jednym z moich najskuteczniejszych owadopodobnych wobków Materiał balsa,długość 27mm, waga 1,6g praca bardo mocna 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Jak zwykle pikne, ale jeszcze trzeba trochę poczekać na debiut. Teraz jest dobry okres na uzupełnienie braków lub poprostu zakupy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Jak zawsze świetne????Dzisiaj, podczas przeglądania pudełek, trafiłem na Twoje robale z ostatniej przesyłki. Stałem i podziwiałem???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Ale jaki kolorek...? Ja nie widzę zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 20 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Jak zawsze świetneDzisiaj, podczas przeglądania pudełek, trafiłem na Twoje robale z ostatniej przesyłki. Stałem i podziwiałemLeszku lepiej im się tak nie przyglądaj,bo jak znam życie to mogą w tym pudełku zostać na stałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 20 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Ale jaki kolorek...? Ja nie widzę zdjęcia Hmm dziwne, bo pytałem kilku znajomych i każdy widzi fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Ja też widzę ???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Jest foteczka z robalami Kurde Alek wlaśnie robię dwa robale , ale kurde ........ jak Ty je robisz !!!! Prawie palce połamałem i odgryzłem język ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Hmm dziwne, bo pytałem kilku znajomych i każdy widzi fotkę Teraz ja też już widzę :/ Kolorek, kolorkiem ale odwłok od spodu i czułki... miazga... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Leszku lepiej im się tak nie przyglądaj,bo jak znam życie to mogą w tym pudełku zostać na stałe Nie ma takiej opcji????Będą na pewno wodowane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Jest foteczka z robalami Kurde Alek wlaśnie robię dwa robale , ale kurde ........ jak Ty je robisz !!!! Prawie palce połamałem i odgryzłem język ... Teraz już wiesz jaka to ciężka I żmudna robota ????????????????ja osobiście twierdze że prościej zrobić I pomalowac wobka jak robale ale to moje zdanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 21 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Jest foteczka z robalami Kurde Alek wlaśnie robię dwa robale , ale kurde ........ jak Ty je robisz !!!! Prawie palce połamałem i odgryzłem język ... Piotrek już nie raz Ci mówiłem byś nie podchodził do strugania robala z piłą spalinową Rozumiem że palce można sobie pokaleczyć ale żeby język pogryźć-coś Ty tam robił 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 21 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Pogoda sprzyja struganiu,więc trochę się pobawiłem i powstała imitacja PSZCZOŁY.Przy okazji dostała nowy kształt nóżek(załamane w dwóch miejscach).Nie było łatwo je tak wyprofilować by były mniej więcej równe ale jakoś się udało,wizualnie dało to bardzo ładny efekt Materiał balsa,długość 30mm, waga 1,8g bez uzbrojenia,praca dosyć mocna 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 no jak zwykle klasa[emoji4] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Świetne nowe malowanko takie widzę fajne, nie ma zbyt dużo szczegułów a wygląda bosko ????????niedługo skoncze swoje osy to się pochwale, przy okazji jak wycinasz skrzydełka do OS masz jakiś kształt czy tak na oko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 I co mam napisać Alek ?? tyle masz tych cukiereczków Zaj........... te !!!! Robisz kapitalne woblerki. Pewnie się powtórzę, ale na żywo wyglądają jeszcze lepiej !! . Brawo !! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 21 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Świetne nowe malowanko takie widzę fajne, nie ma zbyt dużo szczegułów a wygląda bosko niedługo skoncze swoje osy to się pochwale, przy okazji jak wycinasz skrzydełka do OS masz jakiś kształt czy tak na oko?Skrzydełka to pióra siodłowe koguta indyjskiego (są naturalne,wyrywasz i wklejasz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Alex a jak wybierasz koguta- LOSOWO? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 21 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Nie, nie Marcin najlepszy jest ten najbardziej zadziorny bo mu piórka dobrze sterczą 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fubu08 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Pierwsza klasa tylko się uczyć od mistrza takie smużaki piękne. osy bardzo ładne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaceen Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 nie ma zbyt dużo szczegułów a wygląda bosko ????????Zbyt dużo szczegółów "zabija" urok małych przynęt. Nachalne wciskanie wszystkiego, co jest w naturze nie zawsze wychodzi na dobre.Kolega ma doświadczenie i wie co robi:)Możemy tylko podziwiać 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Świetne [emoji869][emoji869] Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Kurde, mega ta pszczoła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Chylę czoła fajna pszczoła ,wykonanie i robota jak zwykle top. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 22 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Wielkie dzięki za miłe komentarze na temat moich wypocin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi