lenny Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Wielkie dzięki za miłe komentarze na temat moich wypocin Chciałbym robić takie wypociny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Kurde Alek.... Jak się nie mylę użyłeś tylko 3 kolorów. A dobrane perfekcyjnie !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Wielkie dzięki za miłe komentarze na temat moich wypocin Są świetne każdy jeden???????? moje będą bez nużek, ale jak na pierwsze osy wyszły mi nieźle niebawem się pochwale zostało troche roboty Co do mazaków to swietna sprawa dużo prościej niż pedzelkiem pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Ta pszczółka perfekcyjna. Tylko patrzeć jak związek pszczelarzy zacznie pytać o odmianę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 24 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Kurde Alek.... Jak się nie mylę użyłeś tylko 3 kolorów. A dobrane perfekcyjnie !!! Nie mylisz się Piotrek trzy kolory + lakier bezbarwny z dodatkiem perły 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 29 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Kilka mini poperków nareszcie udało mi się wykończyć Materiał żywica,ciężar 1,9g bez uzbrojenia,długość 35mm 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 ciekawie się prezentują[emoji4] Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Stary brak pytań ,kopara opada.... Jaki materiał na poperki??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Głupie pytanie z materiałem ,doczytałem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Nie musisz pisać postów jeden pod drugim w odstępach jednej minuty. Masz czas, całą godzinę, na edycję postu i korektę tego, co napisałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Nie musisz pisać postów jeden pod drugim w odstępach jednej minuty. Masz czas, całą godzinę, na edycję postu i korektę tego, co napisałeś Kurde tak można ?? nawet nie wiedziałem A wracając do wątku Alka, Alek będziesz mi wymieniał panele w domu, bo szczena opada Kapitalne poperki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 30 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 W związku z wieloma pytaniami dotyczącymi pływalności prezentowanych wczoraj moich mini poperków,przedstawiam zdjęcia ukazujące przynęty w wodzie 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Są genialne, bierze na nie wszystko co w wodzie i po wodzie pływa. Ostatnio na Sulejowskim zainteresowała się nim rybitwa. Przy odhaczaniu pruła się jak obdzierana za skóry... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Fajnie się w wodzie ustawia chociaż jakiś czas temu zrobiłem lipowego popka, który ustawiał się podobnie i w mocniejszym nurcie miałem z nim problem, jak go fala przykryła to już nie wypływał i nagle stawał się tonący 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 No przy takim wyważeniu 90 stopni to ładnie chlapie na powierzchni. Super - poper 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 31 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Są genialne, bierze na nie wszystko co w wodzie i po wodzie pływa. Ostatnio na Sulejowskim zainteresowała się nim rybitwa. Przy odhaczaniu pruła się jak obdzierana za skóry... No co jak co ale rybitwy na tego poperka jeszcze nie złowiłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 31 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 No przy takim wyważeniu 90 stopni to ładnie chlapie na powierzchni. Super - poper Dokładnie jak na takie maleństwo to robi bardzo dużo hałasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fubu08 Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 jeśli można wiedzieć na jaki klej przyklejasz nóżki, różki i skrzydełka ?próbowałem z kropelka zostawia białe ślady co polecasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 2 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Ja również używam kropelki do wklejania nóżek i czułków.Białe ślady zostają Ci dlatego że dajesz zadurzą ilość kleju albo masz go już nieco zestarzały.Ja wyciskam kilka kropelek na kawałek np tektury i większą igłą do szycia nakładam klej na nóżkę (nic nie chlapnie i nic się nie zabrudzi) jak wyschnie klej pędzelkiem nakładam na całość jeszcze jedną warstwę lakieru smarując dokładnie łączenia nóżek z korpusem,tylko musisz uważać by nie zachlapać kończyn i skrzydełek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 4 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Imitacja uklei.Mini sandaczówki dla kolegi z forum,podobno na bardzo leniwe letnie sandacze z płytkiej wody Materiał żywica,długość 42mm waga około 3g bez uzbrojenia,tonące 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Wizualnie rewelka , bardzo ładnie wycieniowane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 No no Alek piękne maluszki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z@nder Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Ta kotwica wygląda statowczo na za dużą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 6 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Ta kotwica wygląda statowczo na za dużą.Zgadza się, ale takie kotwice(rozmiar nr.6) życzył sobie kolega do którego idą powyższe rybki.Ja osobiście zakładam do nich nr.8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 8 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Nowy kolorek mini listków 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi