Gość Tomasz Bociek Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 A będą kiełże na sprzedaż? ostatnio przegapiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 8 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 A będą kiełże na sprzedaż? ostatnio przegapiłem Szanowny Kolego pytania o kiełże proszę kierować na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Piękne masz te listeczki kolego pozdrawiam???????????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 11 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Taka nowość na zbliżający się sezon, imitacja ŚWIERSZCZA ciekawe czy przypadnie rybą do gustu Chciałem zrobić korpus chropowaty jak to w większości robaków występuje ale niestety lakier bezbarwny zrobił swoje i powierzchnia zrobiła się prawie gładka Materiał balsa,długość 38mm,waga z uzbrojeniem 2,3g,praca szeroka bardzo mocna 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Mistrzostwo świata???????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Ale ''kóń '' ,fajny temacik . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Mi już przypadł do gustu????Ryby też nie pozostaną obojętne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Dowaliłeś do pieca konkretnie super robota. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Świetny [emoji869][emoji106] Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Alek czego Ty jeszcze nie wymyślisz Za......... cenzura...... ty !!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Fantazja!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 16 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Doładowanie pudełka (albo raczej skrzynki) dla pewnego kolegi 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Doładowałeś konkretnie ,żeby koledze skrzynki nie rozsadziło. Taką ilość potrafi skutecznie pobudzić wyobraźnię. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Niektórzy potrafią i taką ilość w ciągu sezony potracić :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Niektórzy potrafią i taką ilość w ciągu sezony potracić :)Dokładnie????Dużo też zależy od wody.Czasami jakieś krzaki wyrastają znienacka???? A to wiatr zmieni tor lotu woblera, a to... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 19 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Doładowanie pudełka dla Wojtka 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 19 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 No doładowanie konkretne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Doładowanie pudełka (albo raczej skrzynki) dla pewnego kolegi Gdy się to robactwo rozlezie w wodzie i zwiedzą się o nim ryby, to dla nas nic nie zostanie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 23 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Próby malowania pstrąga tęczowego Już widzę że żółte oko i duże kropki niezbyt pasują do całości 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 23 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Coraz lepiej operujesz barwami, tęczorki wyszły piknie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 23 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 (edytowane) Bardzo fajne spróbuj miedzy te kolorki wplesc taki jasny błękit jako podkład pod róż Edytowane 23 Lutego 2018 przez patzaw26 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasss Opublikowano 23 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Bardzo ciekawy wątek, jak się czyta od początku to aż zawrotu głowy mozna dostać Bliżej wiosny będzie trzeba coś potestować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 23 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Alku brawo Ty ????. Bardzo ładne te tęczaki ???????? powiedz jaka to wielkość i waga no jak głęboko pracują? ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 24 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 (edytowane) Alku brawo Ty . Bardzo ładne te tęczaki powiedz jaka to wielkość i waga no jak głęboko pracują? . Dzięki Jacku A jeżeli chodzi o rybki to waga bez uzbrojenia wacha się między 2,4 a 2,6g długość 40mm są tonąceCo do głębokości na jakiej pracuję to ciężko mi powiedzieć bo moja rzeka jest teraz podniesiona i bardzo mentna co skutecznie uniemożliwia zlokalizowania wobka ale myślę że +/- do 1m zejdzie Edytowane 24 Lutego 2018 przez LOLO 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 24 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 Dzięki Jacku A jeżeli chodzi o rybki to waga bez uzbrojenia wacha się między 2,4 a 2,6g długość 40mm są tonąceCo do głębokości na jakiej pracuję to ciężko mi powiedzieć bo moja rzeka jest teraz podniesiona i bardzo mentna co skutecznie uniemożliwia zlokalizowania wobka ale myślę że +/- do 1m zejdzie Alku jak byś dał radę to z jednego mógłbyś odłożyć dla mnie ????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi