LOLO Opublikowano 18 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 Tylko jak Piotrek tego szerszenia położy koleżance na biurku to musi jeszcze ładnie pobzykać koleżance nad uchem .Obawiam się Jacku że tego bzyku nie zdąży usłyszeć jak go tylko zobaczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 20 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 (edytowane) Jazgarze real fish + jeden malowany na okonia, zrobione z myślą o nieco większych szczupakach Materiał żywica długość 80mm, waga od 11 do 13g praca dosyć mocna,przy opadaniu na napiętej lince lusterko. picture hosting Opalizacje jak zwykle na fotce nie widać image uploader Edytowane 20 Maja 2018 przez LOLO 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Ale jesteś nie posłuchałeś Nie zrobiłeś nic brzydkiego ..... chyba nie potrafisz . A asygnatę masz na te krążki z drzewa ? ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 21 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Piotrek na tym krążku ładnie mi się robi fotki bo nie jest gładki i ładnie idzie ustawić woblerka czy robaczka niemal pod każdym kontem do zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 24 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 Jazgarze real fish + jeden malowany na okonia, zrobione z myślą o nieco większych szczupakach Materiał żywica długość 80mm, waga od 11 do 13g praca dosyć mocna,przy opadaniu na napiętej lince lusterko.Jak zwykle, kolejne cudeńka! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 24 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 Dziękuję a miłe słowa uznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Lolo co z Tobą? Dłubiesz coś,czy tylko męczysz te biedne rybki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 13 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Marcin nie mam czasu na nic można by rzec że z pracy do pracy ganiam a po nocach jeszcze coś tam dłubie dla znajomych tak że jak zwykle wszyscy łowią a mi tylko pozostaje oglądać MMS Jak widać na fotkach poniżej klasyka jest cały czas na topie 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 13 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Kurde Alek a myślałem, że zastrugałeś się pewnie w domu tyle wiórów masz, niedlugo zaczniesz brykiet robić a w wakacje zezon grilowy i zobacz jaka kaska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 Alex pewnie dzień i noc nad wodą,ale rybek coś nie widać? ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 18 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Alex pewnie dzień i noc nad wodą,ale rybek coś nie widać? !No Marcin poniekąd masz rację-dzień i noc, tylko że nie na rybach a w pracy i dla tego też nie ma co pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 18 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Bywa i tak, niestety mam to samo a im bardziej się nakręcam, bo chciałbym zrobić większą partię przynęt, tym mocniej siadam na d..pie bo ciężko wszystko pogodzić, nic nie poradzisz, ewentualnie można rzucić pracę pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Alku są już u mnie ????????. A więc tak ???? poprosiłem Alka o pomalowanie kilku moich wobków które nie podobały mi się w oryginalnym malowaniu. Alku dziękuję super wyszły jesteś wielki ????. A Jazgarze jak żywe masakra ???????? ☺. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 27 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 Jacku prawie płakałem nad tymi salmiakami jak je papierem ściernym matowałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 27 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 Jacku prawie płakałem nad tymi salmiakami jak je papierem ściernym matowałem Alku musisz być twardy ???? chłopaki nie płaczą ???? bo wiesz ???? jeszcze mam troszkę takich które mi się nie podobają ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 27 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 Jacku prawie płakałem nad tymi salmiakami jak je papierem ściernym matowałem Alex podejrzewam, że robiłeś to w sobotę wieczorem, po grillu z sąsiadem. ..Może to cebula była. .! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 1 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Alku musisz być twardy chłopaki nie płaczą bo wiesz jeszcze mam troszkę takich które mi się nie podobają .Nie ma problemu Jacku podeślij pokoloruje się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 1 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Alex podejrzewam, że robiłeś to w sobotę wieczorem, po grillu z sąsiadem. ..Może to cebula była. .!Marcin po takim grillu idzie się od razu spać a nie malować wobki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 (edytowane) Alex tak mi przyszło do głowy,że ten duży jazgarz świetnie by wyglądał w malowaniu zielony, seledynowym fluo z ciemnym grzbietem, a pewnie i sandaczom przypadł by do gustu...Pomyśl o tym. Edytowane 1 Lipca 2018 przez cyprys19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jonek222 Opublikowano 3 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Śliczne i świetne woblery 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 4 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Śliczne i świetne wobleryDzięki za uznanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 13 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 (edytowane) Żuczek z nowym kolorem brzuszka,zrobiłem dwie sztuki na próbę.Jedna pojechała na pomorze,druga została u mnie do testów Niestety nie cieszyłem się nim długo bo zaledwie w drugim rzucie przyplątał się kaczodzioby i..... wiadomo pozamiatane Materiał balsa długość 23mm,waga 1,4g. pływający,praca dosyć mocna - BYŁA peugeot allegro darmowe hostingi www Edytowane 13 Lipca 2018 przez LOLO 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 13 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Super wyszedł, szczególnie malowanie skrzydełek wpada w oko , jak pokazałem dziewczynie to powiedziała słodziak. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remicki Opublikowano 13 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Bardzo zacny kolorek.Brzuch, obok pracy, to najważniejsza część ! -Może nawet bardziej !!!...Teraz np. jestem po pracy, więc otwieram browarka i popracuję nad brzuchem. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 14 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 Brzuch brzuchem ale odcienie na grzbiecie wyszły rewelacyjnie, jak u żywego owada 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi