Skocz do zawartości

LOLO - robactwo i nie tylko.

LOLO

Rekomendowane odpowiedzi

Alku uklejki dotarły.

Kapitalna robota. Realizam znakomity. To wręcz kopia uklei !

Popracuj nad zdjęciami, bo warto wyeksponować tę ich wizualna stronę !. Zdjęcia nie oddają nawet 50% tego co widzę na żywo. Klasa!.

Dzięki za uznanie :)

Fotki staram się już robić wszędzie i o różnych porach dnia + programy, ale za żadne skarby nie umiem dojść albo chociaż zbliżyć się do tego co jest w oryginale  :(

Spróbuję jeszcze pobawić się z odległością jak pisze Janusz,ale z dnia na dzień coraz bardziej myślę nad nowym pstrykiem.

• Like 1

Doładowanie pudełka kolegi z forum (a już myślałem że nie zdążę w tym roku się z tym uporać) ;)

Robale w większości do bardzo dalekich rzutów :ph34r:

.....

Niezłe stadko.Ale do dalekich rzutów to się Twoje boleniówki nadają :D , już się obawiam,że może mi plecionki zabraknąć! ;)

Zostaw te robale i idź w stronę woblerków na bolka , bo to chyba najlepsza droga! (przynajmniej mi tych robaków za dużo nie trzeba, natomiast wobków TAK) :) :) :D

Edytowane przez cyprys19
  • Like 1

Wczoraj dotarła do mnie przesyłka :D

Robactwo jak zawsze super, w tym sezonie moje klenie spróbują też robali w wersji XL 

post-63918-0-97503500-1546691454_thumb.jpg

Wobki real fish robią ogromne wrażenie na żywo, szkoda że zdjęcia z telefonu tego nie oddają :P

post-63918-0-10723500-1546691463_thumb.jpg

Dzięki Alek, będę meldował jak sobie radzą nad wodą :P

• Like 4

Alek, dzięki za przesyłkę, śliczne te Twoje maluszki. Kilku kolegów dostało Twoje dzieła w minionym roku, w tym kilku kolejnych ucieszy się, jeszcze raz dziękuję.  :)

Nie ma za co,u mnie i jak i u wielu forumowiczów sprawdzają się znakomici tak że na pewno nie będą zalegać w pudełkach obdarowanych kolegów  ;)​  

Super  :good: i efekt opalizacji udał się uchwycić ;) i te oczy wyglądają mi na takie które nie mogą kłamać  ;) ,jak tak sobie patrzę na te piękności aż nachodzi mnie chęć do podejścia to takich tematów

Czy te oczy nie będą kłamać to już rybki zweryfikują  :D