kooper82 Opublikowano 23 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 (edytowane) I nadszedł den czas o którym wspominałem wcześniej Pierwsza miarówka tego sezonu Córka Ola przywitała się ze nami o godzinie 23:09 ma 54cm i 3,53kg 20190323_094712.jpgGratuluje !!!!!! Ale ześ Sobie pięknà còrkę ,, wystrugał ,, :) Edytowane 23 Marca 2019 przez kooper82 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 23 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Dziękuje wszystkim i każdemu z osobna Córce po pierwszym dniu apetyt niesamowicie dopisuje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 23 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 (edytowane) Córce po pierwszym dniu apetyt niesamowicie dopisuje Ciekawe jak byś Ty "nie jadł" dziewięć miesięcy...GRATULACJE Alex!!! Zdrówka dla szkraba! Edytowane 23 Marca 2019 przez cyprys19 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzeci79 Opublikowano 24 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Gratuluję. Dużo zdrówka dla małej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 25 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Ciekawe jak byś Ty "nie jadł" dziewięć miesięcy...GRATULACJE Alex!!! Zdrówka dla szkraba! Gratuluję. Dużo zdrówka dla małej.Podziękował panowie podziękował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Pomimo bardzo mocno zarywanych ostatnio nocek,troszkę robaczków i mini listków jakimś cudem udało mi się jeszcze zrobić 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Zarwane nocki nie przeszkodziły w wykonaniu robali w takiej formie do jakiej nas przyzwyczaiłeś wykon jak zwykle na najwyższym poziomie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Gratuluję ????????????niech zdrowo rośnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Pomimo bardzo mocno zarywanych ostatnio nocek,troszkę robaczków i mini listków jakimś cudem udało mi się jeszcze zrobić Podziwiam, że masz jeszcze siły i chęci Wykonanie jak zawsze super ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zarwane nocki nie przeszkodziły w wykonaniu robali w takiej formie do jakiej nas przyzwyczaiłeś wykon jak zwykle na najwyższym poziomie Gratuluję niech zdrowo rośniePodziękował Panowie podziękował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 (edytowane) Podziwiam, że masz jeszcze siły i chęci Wykonanie jak zawsze super !Siły do tych robaczów za wiele nie trzeba użyć Ale jeśli chodzi o chęci i cierpliwość to już inna bajka.W moim przypadku muszę mieć natchnienie a wtedy mogę bardzo długo dopieszczać te moje stworki nie patrząc na czas Edytowane 4 Kwietnia 2019 przez LOLO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Doładowanie pudełka kolegi z forum 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradJ Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Petarda przynęta, kilka sztuk podczas szybkiego 30 minutowego wędkowania poprawia humor 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Toż to moja mucha w akcji Tak trzymaj Konradzie czekam oczywiście na te z 5 z przodu Hmm, u mnie owa muszka sprawdza się najlepiej dopiero końcem maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradJ Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Toż to moja mucha w akcji Tak trzymaj Konradzie czekam oczywiście na te z 5 z przodu Hmm, u mnie owa muszka sprawdza się najlepiej dopiero końcem maja To wrzucam jeszcze takie z oziębienia co by ludzie nie myśleli że się tylko mucha sprawdza 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Toż to moja mucha w akcji Tak trzymaj Konradzie czekam oczywiście na te z 5 z przodu Hmm, u mnie owa muszka sprawdza się najlepiej dopiero końcem maja U Ciebie wszystko jest inaczej....mucha w maju,a szerszenie w grudniu ha...ha... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 U Ciebie wszystko jest inaczej....mucha w maju,a szerszenie w grudniu ha...ha... Marcin szerszeń najlepiej sprawdza mi się w czerwcu a cyprolek który prezentuje powyżej Konrad jest skuteczny prawie przez cały sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Podczas czyszczenia oczka w ogródku znalazłem w kamieniach bardzo dobrze zachowane zwłoki żuczka żółtobrzeżka który prawdopodobnie przeżył zimy.Po chwili oglądania denata zrodził mi się w głowi pomysł nieco ekstremalny ale jak się później okazało bardzo udany(bynajmniej moim zdaniem) I tak powstał mój pierwszy w życiu odlew robaczka REAL-ROBAK Materiał żywica,waga 3,1g z uzbrojeniem, długość 32mm, tonący,praca widoczna na filmie https://www.youtube.com/watch?v=1oEJNHxUfdQ 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Kozak...taki kaliber lubię. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Jak to u Ciebie Alek, robactwo klasa. Po raz kolejny podkreślę, malowanie brzuszków w owadach wychodzi Ci perfekcyjnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Alek kawał chłopa wiec ma na czym trenować malowanie brzuszka . Robal klasa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Jak to u Ciebie Alek, robactwo klasa. Po raz kolejny podkreślę, malowanie brzuszków w owadach wychodzi Ci perfekcyjnie Dzięki Piotrek,skoro tak twierdzisz to chyba tak musi być bo kto jak kto, ale Ty o malowaniu możesz się naprawdę konkretne wypowiedzieć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Uklejka z dedykacją na ryby zębate Materiał żywica,długość 11cm,waga 19g (bez uzbrojenia) praca widoczna na filmie,w opadzie lusterko https://www.youtube.com/watch?v=i4pHZQkqfI0 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 2 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 A takiej płytko chodzącej , na opaskowe "zanderki" nie mógł byś zrobić?Już mi chodzi po głowie ,że ta boleniowa mogła by się nadawać...,a mam trzy sztuki od Ciebie i jak bolki ,lub odmęty Narwi ich nie zabiorą, to wypróbuję na sandaczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 2 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 Myślałem już nad tym no i coś tam przy okazji powstało,ale jak to będzie ze skutecznością to się okaże w czerwcuPraca taki lajtowy X z lusterkiem w opadzie 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi