LOLO Opublikowano 12 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 No to to się nazywa kleń,pogratulować koledze.Zapewne dostarczył trochę adrenaliny podczas holu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 24 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 Na życzenie jednego z kolegów wstawiam amatorski filmik z pracą okonia 74mmhttps://www.youtube.com/watch?v=xy65dhNPz7g&feature=youtu.be 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 2 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Praca okonia bardzo mi przypadła do gustu,wysyłam priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 12 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 Dziś polowilem trochę rybek na Twojego smużaka. Trochę bardziej przekonałem się do smużoli po dzisiejszym wypadzie nawet boluś łyknął z powierzchni. Liczyłem po cichu że duży jaziol. Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 12 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 Klimatyczne zdjęcia Bartku, nie wspominając o wodzie na której łowisz ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 12 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 Rzeka Gwda jest wymagająca, ale ostatnio udaje mi coś się w niej złowić. Wiele razy schodziłem na 0. Fotki faktycznie lepsze bo telefon zmieniłem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 13 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 Zgadzam się w pełni z Piotrkiem-zdjęcia zacne a i wodę masz niesamowitą Bartku,takie klimaty jak trawa po szyję, liście na wodzie i wszelakie inne krzaczory gdzie nie można uświadczyć żywej duszy to chyba najlepsze miejsca na śmiganie robalem Wielkie dzięki za fotki i oczywiście gratuluję wyników 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 13 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 Zgadzam się w pełni z Piotrkiem-zdjęcia zacne a i wodę masz niesamowitą Bartku,takie klimaty jak trawa po szyję, liście na wodzie i wszelakie inne krzaczory gdzie nie można uświadczyć żywej duszy to chyba najlepsze miejsca na śmiganie robalem Wielkie dzięki za fotki i oczywiście gratuluję wyników To jest taki jeden odcinek dość krótki z licznymi dziurami po bobrach gdzie obecnie ludzie nie chodzą, tak ogólnie to idzie spotkać wędkarzy. Ja staram się tego unikać lubię samotność oraz przy zdjęciach lubię się schować żeby ktoś nie przyfilował Na obecną chwilę na tym odcinku są chaszcze i mało komu chce się tam łazić rzeczka średnia ani nie mała ani też duża 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 15 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 Myślałem już nad tym no i coś tam przy okazji powstało,ale jak to będzie ze skutecznością to się okaże w czerwcu 20190502_190201.jpgPraca taki lajtowy X z lusterkiem w opadzie Alek , jak Ty malujesz te oczy .... !!! pomalowałem wobka i kutwa zeza dostał chciałem pomalować jak Ty i mam teraz zezowatego woba. Chyba zostane przy swoich robionych. A Toje oczka jak prawdziwe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 16 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 (edytowane) Alek , jak Ty malujesz te oczy .... !!! pomalowałem wobka i kutwa zeza dostał chciałem pomalować jak Ty i mam teraz zezowatego woba. Chyba zostane przy swoich robionych. A Toje oczka jak prawdziwe Piotrek ja mam troszkę łatwiej bo w odlewach wobków typu real-fish są już zaznaczone detale (kontury) oczu, maluje je cieniutkim markierem a źrenicę jak podpowiedział mi tutaj kolega @eRKa maluje albo raczej kropkuje wiertłem(oczywiście tą tępą stroną ) Ale mam też sposób na takie oczka na zwykłym korpusie Potrzebny jest tylko najzwyklejszy długopis który ma u góry odkręcą końcówkę (do wymiany wkładu) Jak już masz taki długopis demontujesz go by została sama rurka i końcówkę z gwintem maczasz delikatnie w farbie (ale bardzo delikatnie) no i odbijasz obwódkę oka na korpusie a potem wiertłem malujesz źrenicę i oczko gotowe Proste,ładne i estetyczne ps. najlepiej poćwicz wcześniej na kartce, by mi się za mocno nie czkało Edytowane 16 Lipca 2019 przez woblery z Bielska 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 28 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Drogie Koleżanki i Koledzy ,nasz forumowy kolega ,który uwielbia łowić ryby potrzebuje naszego wsparcia w zakupie wózka.Może zechciał by ktoś dołożyć się do kolejnej szprychy i spełnić marzenie kolegi o stabilnym i wygodnym wózku, dzięki któremu będzie mógł bezpiecznie podróżować nad wodę....Życzę ZDRÓWKA Piotrze i wspaniałych przygód nad wodą!Cegiełka ode mnie już leci!http://jerkbait.pl/t...k/#entry2619507 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 30 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Taki tam zestawik Jakby ktoś chciał pomóc naszemu forumowemu koledze i dołożyć się do zakupu nowego wózka, to jest do wzięcia tutaj http://jerkbait.pl/topic/129398-sprzedam-woblerki-swoje-zalegacze-zbieram-na-w%C3%B3zek/ Zestaw jest w bardzo atrakcyjnej cenie 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Melduję, że oliwka działa.! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 No nareszcie Marcin a już myślałem że kolejny mój wobek spoczął na stałe w Twoim pudełku A to moje wczorajsze wypocinyamatorzy kiełży i cyprolków 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert91 Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 (edytowane) Pewnie, że oliwki działają i to jeszcze jak. Wczoraj od 15 do 19 dały pięć bolków na podkrakowskiej Wiśle. Na oliwkową ukleję 8 cm złowiłem sześćdziesiątkę, wypracowaną po kwadransie biczowania miejsca gdzie jakiś bolek powinien być. Co ciekawe prawdziwe żniwa robiła też oliwkowa, ale mini wzdręga 44 mm. Jakoś pod koniec lipca urwałem ster w ostatnim minibleak od Oleixa i będąc w potrzebie skatowałem Twoją wzdręgę (zmniejszyłem i przygiąłem ster), okazała się killerem nie gorszym od wobka Michała. Wracając do wczorajszego dnia - trzy bolenie zostały złowione w ciągu godziny, w tym czasie wykonałem w sumie cztery rzuty. Po prostu siedziałem w trawie i czekałem, aż jakiś bolek wpłynie na płyciznę i wtedy podawałem przynętę w okolice takiej powoli poruszającej się pod prąd fali. Po złowieniu ryby przechodziłem 50 metrów dalej i znowu czekałem, taka taktyka dla leniwych Duże woblery w takich przypadkach są ostatnio mało skuteczne (przy brzegu jest teraz głównie podrośnięty około 3 centymetrowy narybek), za to małą wzdręgę atakują praktycznie zawsze przy pierwszym przeprowadzeniu woblera. Na koniec, już wracając do auta zobaczyłem atak koło zalanego pnia, dwa rzuty wzdręgą i kolejna ryba jest moja. Powinieneś pomyśleć nad jakąś miniaturową wersją uklei realfish Pozdrawiam Edytowane 12 Sierpnia 2019 przez Robert91 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Pewnie, że oliwki działają i to jeszcze jak. Wczoraj od 15 do 19 dały pięć bolków na podkrakowskiej Wiśle. Na oliwkową ukleję 8 cm złowiłem sześćdziesiątkę, wypracowaną po kwadransie biczowania miejsca gdzie jakiś bolek powinien być. Co ciekawe prawdziwe żniwa robiła też oliwkowa, ale mini wzdręga 44 mm. Jakoś pod koniec lipca urwałem ster w ostatnim minibleak od Oleixa i będąc w potrzebie skatowałem Twoją wzdręgę (zmniejszyłem i przygiąłem ster), okazała się killerem nie gorszym od wobka Michała. Wracając do wczorajszego dnia - trzy bolenie zostały złowione w ciągu godziny, w tym czasie wykonałem w sumie cztery rzuty. Po prostu siedziałem w trawie i czekałem, aż jakiś bolek wpłynie na płyciznę i wtedy podawałem przynętę w okolice takiej powoli poruszającej się pod prąd fali. Po złowieniu ryby przechodziłem 50 metrów dalej i znowu czekałem, taka taktyka dla leniwych Duże woblery w takich przypadkach są ostatnio mało skuteczne (przy brzegu jest teraz głównie podrośnięty około 3 centymetrowy narybek), za to małą wzdręgę atakują praktycznie zawsze przy pierwszym przeprowadzeniu woblera. Na koniec, już wracając do auta zobaczyłem atak koło zalanego pnia, dwa rzuty wzdręgą i kolejna ryba jest moja. Powinieneś pomyśleć nad jakąś miniaturową wersją uklei realfish Pozdrawiam SAVE_20190812_152638.jpegGratuluję połowu i wielkie dzięki za konkretny opis z pola walki Nie będę ukrywał że pracuje nad taką właśnie ukleją (real-fish) Docelowo ma mieć około 5,5cm,ale prace nad nią jak i nad innymi projektami bardzo się przeciągają z powodu braku czasu Parę dni temu dostałem fotki od jednego z kolegów któremu to bolki bardzo mocno zagryzają mój narybek podawany na dość płytkiej wodzie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Bierz się do roboty,bo dzisiaj odstrzeliłem przedostatnią uklejkę i będą potrzebne! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Marcin kilka sztuk mam na stanie Więc jak co to pisz na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 21 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 Witam, wystawiłem kilka wobków mojego autorstwa na licytację z której dochód będzie przekazany na pomoc dla naszego kolegi Janusza(woblery z Bielska)Zapraszam do licytacji http://jerkbait.pl/topic/131429-aukcja-charytatywna-dla-janusza/#entry2642105 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 3 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 Witam licytacja ruszyła od nowa,Trwa do piątku.Dodatkowo dla wzbogacenia zestawu dorzuciłem jednego wobka z swojego pudełka http://jerkbait.pl/topic/131429-aukcja-charytatywna-dla-janusza/ 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 27 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 (edytowane) Kilka dni nieobecności i wątek prawie na trzecią stronę powędrował Tak na odświeżenie tematu próba nowych lakierów na robaczkach oczywiście jakość zdjęć jak zawsze na telefonie super a w monitorze kicha Edytowane 27 Października 2019 przez LOLO 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 27 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Najważniejsze, jak wyglądają w rzeczywistości???? A myślę, że jak zawsze świetnie albo jeszcze lepiej???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 28 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 Najważniejsze, jak wyglądają w rzeczywistości A myślę, że jak zawsze świetnie albo jeszcze lepiej Dokładnie na żywo są o niebo ładniejsze,kolory jakby żywsze od tych co miałem wcześniej,ale fotki wyszły jak zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 3 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Wszystkiego najlepszego w dniu urodzin. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 3 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin ????????????????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi