lenny Opublikowano 3 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 100 lat Olku! ????Wszystkiego najlepszego i oby nigdy nie zabrakło Ci czasu na przyjemności i oczywiście na robienie dla nas tych cudeniek???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 3 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!!!! pomysłów wiele ,przy tym czasu sporo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 3 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 STO LAT, STO LAT, STO LAT!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 3 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Najlepszego Alek :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 3 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 100 lat i dużo weny do tworzenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 3 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Wielkie dzięki Panowie za pamięć i życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 4 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Alek wszystkiego Najlepszego! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 4 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Dzięki Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 11 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Po dosyć długim czasie nareszcie udało mi się ukończyć najmniejsze jak dotychczas woblerki real-fish Malowane na dwa kolory- imitację okonia i jazgarza Długość 32mm waga 2,2 do 2,5g z uzbrojeniem,praca średnie x,tonący,bardzo lotny jak na swoje rozmiaryTesty wodne wypadły bardzo dobrze No i oczywiście fotka pożegnalna jak zawsze nie wyszła tak mu się do domu spieszyło 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Zajebiste ! Malutkie realfishe wyglądają super ! Foty na dłoni najlepsze . A dlaczego ? Bo są takie fajne pocieszne miczym prawdziwa malutka drobnica na dłoni:) Za dziecka uwielbiałem łapać malutkie rybki na podbierak z firanki i przyglądać się im z bliska:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Widziałem dzisiaj na żywo. Super. Miło było poznać kolegę nad Wisełką. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Wyglądają świetnie! Brawo! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creek Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Super robota Alku ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 12 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Dziękuję Panowie za miłą opinię moich nowych wypocin Oczywiście jak zawsze na żywo wyglądają o niebo lepiej,ładnych zdjęć to ja się chyba nigdy nie nauczę robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 13 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Niedźwiedziu kup sobie Huawei P20 Pro i same się zrobią. Ostatnio kogo nie spotykam nad wodą to często ma ten model, nawet chłopaki, którzy biegali z lustrzankami nad wodę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 14 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 W styczniu mam podpisać nową umowę tak że zaufam Ci i wezmę go razem z abonametem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 18 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 Zbyt dobrego nie bierz,bo się ze skrobania wobków na fotografię przerzucisz! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 8 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zbyt dobrego nie bierz,bo się ze skrobania wobków na fotografię przerzucisz!Marcin,nie ma takiej opcji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 8 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Po kilku nieudanych podejściach do imitacji żabki nareszcie udało mi się stworzyć coś co przypomina ją kształtem i wyglądem a i praca też mnie zadowala Ciekawe tylko czy wpadną w gust kleniom i jaziom Na początek dwa kolorki,ale dojdą jeszcze brązowe i jasno zielone Materiał żywica,długość 31mm,waga 3,7g przynęta tonąca,za to bardzo lotna jak na jej rozmiar,praca średnie x 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 15 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2019 Taki spóźniony prezent na mikołaja autorstwa kolegi po kiju Zdjęcie nie oddaje prawdziwego efektu tego dzieła,dla skali porównawczej dodałem mojego szerszenia 3cm Ma chłop niesamowity talent,muszę to przyznać Wkrótce wstawię jeszcze kilka fotek tego co wyprawia z kawałkiem drewna,bo naprawdę jest co podziwiać 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 18 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 Kilka rzeźb o których wspominałem wcześniej B)Wielkość od 40cm(okoń) do 80cm (łosoś) 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 18 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 Pstrąg rządzi.chociaż leszczyk też mi się podoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_D Opublikowano 18 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 Nieee, pierwszy sandacz rządzi! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_256 Opublikowano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 Sandacz i sum są ekstra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 19 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 Panowie uwierzcie mi na słowo w realu to całkiem inaczej się prezentuje i widząc to na żywo,choć wybór bardzo trudny,dał bym pierwsze miejsce amurowi(druga fotka) a całą resztę postawił na bardzo mocną dwójkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi