bartosz311287 Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Na kiełżyka,było jeszcze jedno wyjście ale chybione. Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Na kiełżyka,było jeszcze jedno wyjście ale chybione. Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu TapatalkaDzięki Bartosz za fotkę Rybka ładna ale jeszcze ładniej prezentują się uśmiechnięte i zadowolone Twoje dzieciaki :clappinghands: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Najbardziej to ja byłem zadowolony bo coś czuję że to mój największy jasiek z tego roku. Tam gdzie połowiłem w zeszłym roku żywej duszy nie ma...a z mniejszej rzeczki to płycej się zrobiło nawet kleników nic nie było. Dlatego ta rybka bardzo mnie ucieszyła. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Kiełżyk wymiata wszędzie. Ostatnio na pewnej rzece we dwóch z twórcą złowiliśmy około 50 pstrągów. Wielkością nie powalały ale zabawa była super. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 1 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 Pierwszo majowy na smużaka. A miał być piękny kleń lub jaź. Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 3 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Pierwszo majowy na smużaka. A miał być piękny kleń lub jaź. Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu TapatalkaTo właśnie jest najlepsze w łowieniu smużakiem,nie wiadomo kiedy i co się trafi A można się spodziewać niemal wszystkiego, ptactwa wodnego również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 5 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Za namową pewnego dosyć znanego tutaj forumowicza zrobiłem woblery z myślą o połowie rybek z wąsami Materiał żywica,długość 62mm,waga 19g bez uzbrojenia,praca bardzo mocne X,wobek tonacy,stelaż przez cały korpus z drutu nierdzewnego o grubości 1,2mm,zakresu pracy nie podam bo jek narazie nie mam jak jej sprawdzić,ale na stawie o głębokości 2m nie da się nim połowić(haczy momentalnie o dno) 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 9 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Może nie największy, bo nieco ponad 40cm, ale jak piękne wybarwiony ???? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 10 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 (edytowane) Zgadzam się z tobą Leszku ryba nie dość że pięknie wybarwiona to jest praktycznie bez skazy (wszystkie łuski równiutko i płetwy nie poprzerywane bodź uszkodzone)-gratuluje połowu i dzięki za fotki Edytowane 10 Maja 2020 przez LOLO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Za tydzień trzeba będzie zrobić powtórkę???? Wiem gdzie siedzą, a są tam dużo większe jazie i klenie. Jeszcze ze 2 tygodnie i na nic innego poza robactwem nie da się łowić. Już miejscami ziele jest 10-20cm pod powierzchnią. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 11 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Za tydzień trzeba będzie zrobić powtórkę Wiem gdzie siedzą, a są tam dużo większe jazie i klenie.Jeszcze ze 2 tygodnie i na nic innego poza robactwem nie da się łowić.Już miejscami ziele jest 10-20cm pod powierzchnią.Czyli muszę zwiększyć produkcję mrówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 11 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Czyli muszę zwiększyć produkcję mrówek Jeszcze trochę ich mam w pudełku Powinno wystarczyć do jesieni. Zależy zresztą, jak często będę nad rzeką. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 11 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Jeszcze trochę ich mam w pudełku Powinno wystarczyć do jesieni. Zależy zresztą, jak często będę nad rzeką.Albo jaki apetyt będą miały szczupaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 13 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Za namową pewnego dosyć znanego tutaj forumowicza zrobiłem woblery z myślą o połowie rybek z wąsami Materiał żywica,długość 62mm,waga 19g bez uzbrojenia,praca bardzo mocne X,wobek tonacy,stelaż przez cały korpus z drutu nierdzewnego o grubości 1,2mm,zakresu pracy nie podam bo jek narazie nie mam jak jej sprawdzić,ale na stawie o głębokości 2m nie da się nim połowić(haczy momentalnie o dno) 20200503_170215.jpg 20200503_170245.jpg 20200503_170407.jpg 20200502_180154.jpgA co to mi umknęło ? widzę zwiększasz asortyment . Kaczuchy i inne zębacze nie odpuszczą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 13 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Przesyłka dotarła.Powiem Ci Olek, że zdjęcia to robisz słabe???? Na żywo wyglądają dużo lepiej????Żabka od razu trafiła do wody. Niestety, dzisiaj rzeka była jak martwa. Nic się nie działo. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 14 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 A co to mi umknęło ? widzę zwiększasz asortyment . Kaczuchy i inne zębacze nie odpuszczą Piotrek mam taką nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 14 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Przesyłka dotarła.Powiem Ci Olek, że zdjęcia to robisz słabe Na żywo wyglądają dużo lepiejŻabka od razu trafiła do wody. Niestety, dzisiaj rzeka była jak martwa. Nic się nie działo.Co ja mogę za to Leszku że fotograf ze mnie do bani,a obrabiać i picować zdjęć też nie umiem Ale zawsze lepiej jest dostać coś ładniejszego niż to co się wodzi na zdjęciu a nie być rozczarowanym zakupem czegoś co wygląda bardzo ładnie a w rzeczywistości jest dalekie od tego co pokazane było na obrazku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 14 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Masz rację. Dobrze jest być miło zaskoczonym. A jak w kopercie jest coś jeszcze, to już w ogóle super???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 15 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 (edytowane) Mam nadzieję że Twórca ujawni niedługo nowe dzieło ????????????????Niedługo testy na pewnej małej rzece ???? Edytowane 15 Maja 2020 przez Łukasz W 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 15 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Masz rację. Dobrze jest być miło zaskoczonym. A jak w kopercie jest coś jeszcze, to już w ogóle superZawsze jak przychodzi do mnie paczka od Alexa jestem MIŁO ZASKOCZONY! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 16 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 Zawsze jak przychodzi do mnie paczka od Alexa jestem MIŁO ZASKOCZONY!Marcin u mnie jest dokładnie tak samo albo nawet dużo lepiej,jak dostaję przesyłkę od Ciebie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 16 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 Mam nadzieję że Twórca ujawni niedługo nowe dzieło Niedługo testy na pewnej małej rzece Łukasz,mówisz masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 16 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 Woblerki imitujace strzeble potokową Materiał żywica,długość 58mm,waga około 3g bez uzbrojenia,przynęta tonąca,praca X 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 17 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Jakby ktoś coś to kilka sztuk ląduje na giełdzie http://jerkbait.pl/topic/141514-robactwo-i-narybek-na-kleniepstr%C4%85gi-i-jazie/ http://jerkbait.pl/topic/141513-woblery-real-fish-na-niemal-ka%C5%BCdego-drapie%C5%BCnika/#entry2759799 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Piękne ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi