LOLO Opublikowano 20 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 Jeśli chodzi o imitacje owadów to próbowałem różnych, ale po kilku sezonach w pudełku zostały tylko te od Alka Szkoda że klenie tak lubią skubać im nóżki, trochę takich inwalidów już się uzbierało. Będę musiał zrobić im mały remont przed sezonem.Fajnie czyta się takie wpisy to bardzo podbudowuje i skłania do jeszcze większej motywacji nad budową nowych przynęt Na obrywane nóżki przez ryby niestety jak dotąd nie udało mi się nic wymyślić chodź próbowałem już różnych materiałów i sposobów mocowania do korpusu. Jedynym pocieszeniem jest to że jak robak straci nóżkę nadal pracuje i może dalej kusić ryby do ataku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 20 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 Gromadka muszek 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 20 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 Jeśli chodzi o imitacje owadów to próbowałem różnych, ale po kilku sezonach w pudełku zostały tylko te od Alka Szkoda że klenie tak lubią skubać im nóżki, trochę takich inwalidów już się uzbierało. Będę musiał zrobić im mały remont przed sezonem.I bez nóżek łowią, bez czułek też ????Gdzieś kiedyś pokazywałem chyba zdjęcia robaczka, który był całkiem zmasakrowany przez klenie i potem zębatego, i rybom to nie przeszkadzało ???? Olek, a muszki świetne.Zresztą, jak wszystkie Twoje owady ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 21 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 Lolo jak zwykle 1 klasa,pamiętam jak byłem mały to takie masary latały u babci w sieni hehehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 21 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 I bez nóżek łowią, bez czułek też Gdzieś kiedyś pokazywałem chyba zdjęcia robaczka, który był całkiem zmasakrowany przez klenie i potem zębatego, i rybom to nie przeszkadzało Olek, a muszki świetne.Zresztą, jak wszystkie Twoje owady Tak dokładnie, pamiętam tą biedną mrówkę no prawie że już nieboszczka była Jak dotąd to chyba ona właśnie była najbardziej zmasakrowanym robaczkiem jakiego widziałem No i tradycyjnie dzięki za uznanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 21 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 Można powiedzieć, że one łowią, do ostatniego tchnienia ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 30 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 Alex stonki i muszki wymiatają! Muszę znaleźć jakiegoś robala z którym sobie nie poradzisz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 31 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 Może mini stonoga ?????Wklejanie nóżek sama przyjemność ???????????????????? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 31 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 (edytowane) Może mini stonoga ?Wklejanie nóżek sama przyjemność Łuki stonogę już mam Edytowane 31 Grudnia 2020 przez LOLO 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 1 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 Tak na nowy rok coś na grube kluchySzerszeń długość 50mm waga 3,9g materiał balsa,stelaż przez całość, malowany farbami samochodowymi kolegi @Boleń30,zbrojony na dwie kotwice. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 1 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 To już kawał owada ????Temu to na pewno żaden szczupak nie przepuści ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 1 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 Lolo ledwo się nowy rok zaczął a ty już z takimi pięknościami wyjeżdżasz hehe wykonanie miazga 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 2 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 To już kawał owada Temu to na pewno żaden szczupak nie przepuści Haha u Ciebie Leszku to pewnie będą z wody wyskakiwać jak go tylko zobaczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert91 Opublikowano 2 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 Super, ostatnie zdjęcie cała rodzina. Robotnica, truteń i królowa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 ''Truteń '' to robi te wszystkie robale! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dany7676 Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 @LOLOCzy te cudeńka można gdzieś/jakoś kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 3 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 ''Truteń '' to robi te wszystkie robale!O Ty stary odyńcu jeszcze o nie poprosisz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 3 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 @LOLOCzy te cudeńka można gdzieś/jakoś kupić?Napisz do mnie na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala89 Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 Ładne to robactwo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 4 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Ładne to robactwo. Wielkie dzięki za uznanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala89 Opublikowano 20 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 Robactwo dotarło, jest bajka wykonanie. Czekam teraz na cieplejsze dni . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 21 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 Robactwo dotarło, jest bajka wykonanie. Czekam teraz na cieplejsze dni .Wielkie dzięki za uznanie,zatem czekam na wieści z pola walki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 7 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Wątek mchem zarasta to tak pomimo braku czasu, na odświeżenie Sandacze real-fish,długość 7,5cm,waga 6,5g ,materiał żywica,woblerki tonące,malowane farbami kolegi @Boleń30. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 7 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 O Panie dałeś ognia ,są przepiękne ,nic bym nie zmienił w ich wyglądzie ,a raczej nic nie da się zmienić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 7 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Coraz lżejszą rękę masz do tego, super 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi