chlodnica Opublikowano 7 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Jak żywe... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 7 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Lolo ty się lepiej pochwal tą królową co żeś z gniazda szerszeni zawinął hehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 7 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 ?Mysle Olek ze to nie tajemnica ale dla mnie bomba ten szerszen po koksie.Ciekawe czy lotny dran ,bo skrzydła ma spore.Ale ładniusi jest . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 9 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Dziękuje Panowie po raz któryś za miłe podbudowujące opinie moich wypocin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 9 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Lolo ty się lepiej pochwal tą królową co żeś z gniazda szerszeni zawinął hehe ?Mysle Olek ze to nie tajemnica ale dla mnie bomba ten szerszen po koksie.Ciekawe czy lotny dran ,bo skrzydła ma spore.Ale ładniusi jest .Panowie spokojnie premiera już wkrótce dodam tylko tyle że to już raczej smużak nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Az bym go pokazał przed premiera ale to raczej rezyser powinien zaczac.Kawał mieska dla kleniora. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 14 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Najwiekszy szerszeń,jakiego udało mi się zrobić Materiał tradycyjnie balsa,waga 4,3g długość 62mm,pływający,malowany farbami kolegi @Boleń30,nie jest to już typowy smużak raczej wobler owadopodobny???? 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 14 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Jak dygnie klucha, to 60 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trimer Opublikowano 15 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 No w końcu,to ten co zes go podbierakiem chwycił na wiosnę haha,mistrzostwo handmade 1 klasa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 15 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 Alku,będzie kąsał... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 16 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 Ten wobek myśle ze pod kropki ,i twicha bedzie fajniusi.A szerszen kawał owada.Raczej nie na maluchy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 18 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Ten wobek myśle ze pod kropki ,i twicha bedzie fajniusi.A szerszen kawał owada.Raczej nie na maluchy.Jak się sprawdzi to daj znać, dorobi się coś więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 18 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Olek to ty niemasz ich wiecej?Niemoze byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 19 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 Olek to ty niemasz ich wiecej?Niemoze byc.Eee no jakby tu powiedzieć miałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Oooo Panie ,a co tu taki spokój ?Nic nie działasz,czy nie pokazujesz? A może łowisz? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 21 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Panie tyle pracy ze nie wiadomo do czego ręce wsadzić Ale zeby nie być gołosłownym to przykłada fotka,kilka sztuk dla kolegi po kiju 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 A co ten kolega będzie robił z taką ilością????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 A co ten kolega będzie robił z taką ilością?Może będzie nęcił,albo ma więcej szczupaków w łowisku od Ciebie Piękne stadko @Lolo. :clappinghands: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 21 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 A co ten kolega będzie robił z taką ilością?W zeszłym sezonie wziął 30szt. i w sierpniu pisał że już nie ma i czy nie dam rady dorobić,a wiadomo sezon w pełni no to tak nie za bardzo siedzieć w domu i strugać więc teraz dozbraja się konkretnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Będąc często nad wodą, to taką ilość można w wodzie zostawić przez sezon ????U mnie jak się trafi "dobry" dzień, to 4-5 szt woblerków kleniowych w pudełku mniej ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Co fakt stadko piekne ,a takich dobrych dni to ja bardzo nielubie,ale cóz na to zaradzic jak maja łowic,a do pudełka rybki niechca podpływac.Wiec nic ino rwac ale oby jak najmniej.A ja Olku czekam az pokazesz płotki w kolorze pstraga i te twoje zuki zółtobrzezki.Bo to juz tuz tuz . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 22 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Będąc często nad wodą, to taką ilość można w wodzie zostawić przez sezon U mnie jak się trafi "dobry" dzień, to 4-5 szt woblerków kleniowych w pudełku mniej Mój niechlubny rekord to 11szt. w ciągu niespełna dwóch godzin A wszystko to przez wysoką wodę która naniosła mnóstwo zaczepów w moje miejscówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 25 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Co fakt stadko piekne ,a takich dobrych dni to ja bardzo nielubie,ale cóz na to zaradzic jak maja łowic,a do pudełka rybki niechca podpływac.Wiec nic ino rwac ale oby jak najmniej.A ja Olku czekam az pokazesz płotki w kolorze pstraga i te twoje zuki zółtobrzezki.Bo to juz tuz tuz .Jeśli chodzi o płotki w kolorze pstrąga to trochę to jeszcze potrwa nim uporam się z robactwem Ale żółtobrzeżki będą lada dzień 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Noto byłoby super,noto pewnie spory rój wypełznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Imitacja pszczoły Materiał balsa,długość 30mm, waga 1,6g pływająca 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi