LOLO Opublikowano 13 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Robale super, a jak latają?Ja łowię żyłką nr. 0,14 i kijem 2,8m,w zależności od modelu robaczka od 15 do 30m max śmigam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Jestem ciekaw czy u nas by się sprawdził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Imitacja larwy chruścika Numer 1 na wiślane bardzo duże leszcze bynajmniej na moim odcinku Długość 32 mm,waga 2,1g oczywiście tonący Wygląda jak czopek do d.... . Sory Alex ale musiałem . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 14 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Wygląda jak czopek do d.... . Sory Alex ale musiałem .Tobie wszystko się zawsze tylko z jednym kojarzy ,wygląd wyglądem,ale Sam wiesz jakie leszcze na to łowię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Alek masz 100% rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Imitacja larwy chruścika Numer 1 na wiślane bardzo duże leszcze bynajmniej na moim odcinku Długość 32 mm,waga 2,1g oczywiście tonący Bardzo lubię wszelkie imitacje wodnego robactwa toteż za pomysł i wykonanie piątka ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 15 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Dzięki,miło się czyta takie opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 17 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Coś dla pewnego kolegi z tego forum który lubi robactwo wodne-Pluskolec pospolity Materiał balsa,wersja tonąca 1,6g wagi bez uzbrojenia 26mm długości Model pływający waga 1,2g,długość 24mm 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 (edytowane) Eleganckie, z czego kolega zrobił odnóża ? Edytowane 17 Grudnia 2016 przez GoLoManoLo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Musze ci przyznać, że kopia /smużak/ nie odbiega zbytnio od oryginału. Jestem ciekaw czy te nogi nie będą zakłócać pracy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Lepsze niż oryginał :-) Też mnie ciekawi efekt odnóży... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 17 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Eleganckie, z czego kolega zrobił odnóża ?Odnóża są zrobione z gumy do bata lub tyczki o różnych rozmiarach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 17 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Musze ci przyznać, że kopia /smużak/ nie odbiega zbytnio od oryginału. Jestem ciekaw czy te nogi nie będą zakłócać pracy. Robak pracuje bez zarzutu,a nóżki dodatkowo mieszają wodę tak jak u mojego pająka,ogólnie można powiedzieć że robi dość dużo hałasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zobaczymy jak będzie się sprawował w praktyce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Widzę że trzymasz poziom i jakość wykonania,przyjemnie popatrzeć na te robale .Tak w głębi duszy kołacze się myśl że do wiosny już blisko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 18 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Widzę że trzymasz poziom i jakość wykonania,przyjemnie popatrzeć na te robale .Tak w głębi duszy kołacze się myśl że do wiosny już blisko.Ciekawy jestem czy ryby to docenią w nadchodzącym sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 To bardziej niż pewne.Choć bywają niekiedy złośliwe nie doceniając naszych wysiłków . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 21 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Witam dzisiaj moja imitacja ćmy albo coś w tym stylu Materiał balsa długość 2,5cm waga 1,4g praca dosyć mocna 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Ładnie się prezentuje, zostały ci jeszcze jaszczurki i traszki do skopiowania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 21 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Ładnie się prezentuje, zostały ci jeszcze jaszczurki i traszki do skopiowania. No jaszczurki to jest niezły pomysł godny wdrożenia pomyślę nad tym Na razie kończę pracę nad bardzo wymagającym robalem Premiera planowana jest na pierwszy dzień świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 LOLO a na koniec zrobisz małego bobra dla mnie?Po kolejnej dyskotece zęby na bobra podeślę pocztą (kilka kompletów,żebyś miał na zaś ,jeśli się chłopakom spodoba) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 21 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 LOLO a na koniec zrobisz małego bobra dla mnie?Po kolejnej dyskotece zęby na bobra podeślę pocztą (kilka kompletów,żebyś miał na zaś ,jeśli się chłopakom spodoba)Jest to wykonalne tylko potrzebuję jeszcze parę skalpów do realnego wyglądu boberka myślę że jak chłopcy już jedynki oddadzą to im to nie będzie robiło różnicy czy mają włosy czy nie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Skalpy weź sobie od @lusy69 :D :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 22 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Skalpy weź sobie od @lusy69 :D :D Lysy69 ma tyle tego skalpu że by nie starczyło nawet na jedno uszko do tego bobra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Nowy model na przyszły sezon,niestety nie znam nazwy ale widziałem coś podobnego nad wodą czyli jest nasz krajowy Waga 1,4g długość 34mm materiał balsa,praca dosyć mocna . Kurde molek , robal jak żywy ) piękna robota . Ciekawi mnie czy przy takich malutkich robaczkach, ktòre robisz masz jeszcze wszystkie palce ? Naprawde jestem pelen podziwu. !! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi