LOLO Opublikowano 22 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 . Kurde molek , robal jak żywy ) piękna robota . Ciekawi mnie czy przy takich malutkich robaczkach, ktòre robisz masz jeszcze wszystkie palce ? Naprawde jestem pelen podziwu. !!Dzięki za uznanie,miło się czyta taki wpisy a co do paluszków to jak na razie mam jeszcze wszystkie ale pocięte już były nie raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 23 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zakończenie sezonu na Śląskim odcinku Wisły z ag53,niestety ryby nie chciały współpracować i jak widać po kolorach twarzy też nie było za ciepło 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 (edytowane) O czym Wy piszecie ??? Jakie zakończenie sezonu ??? Przecież rzeki jeszcze nie zamarzły a do końca roku jeszcze kilka dni, i zacznie się nowy sezon . Ja i "moja" rzeka czeka na Was . ps. Ja Wam dam skalp ,niedoczekanie Wasze . Edytowane 23 Grudnia 2016 przez lysy69 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Dzień po Świętach zakończenie sezonu na tym twoim siurku, szykuj środki rozgrzewające. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Środki rozgrzewające już się chłodzą . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 23 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Tylko tak co byście samochód nad wodą na równym terenie zaparkowali by nie było kłopotów z wyjściem jak ostatnio na Białej 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 25 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 Zdrowych i Wesołych Świąt oraz konkretnych okazów w zbliżającym się nowym sezonie życzę wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 25 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 A tak by w wątku nie wiało nudą dodam robaczka nad którym pracowałem ponad tydzień(jak dotąd jest najtrudniejszym moim dziełem które udało mi się zrobić) Imitacja turkucia podjadka Materiał balsa,długość 34mm,waga bez uzbrojenia 1,6g 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 25 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 Turkoci podjadków to pewnie wiele jest dziś i będzie jutro.A woblerek jest dopracowany w najmniejszych szczegółach mogę się tylko domyślać jaki ogrom pracy był potrzebny aby go wykonać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 25 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 Dobra robota, imitacja jak zwykle bardzo udana. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 25 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 Turkuć mistrzostwo ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 25 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 Tydzień pracy,jedno przypadkowe branie zębatego i z turkucia będzie motyl...LOLO podziwiam Ciebie za cierpliwość do szczegółów -świetna robota. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 25 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 Tydzień pracy,jedno przypadkowe branie zębatego i z turkucia będzie motyl...(...)Branie zębatego? W gablocie!? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 25 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 Branie zębatego? W gablocie!? Pierwszy zawsze idzie do pudełka,potem doglądam go tylko i robię kopie,a raczej podobne bo strugane ręcznie robaki jak i woblery nigdy nie będą takie same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 25 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 Tydzień pracy,jedno przypadkowe branie zębatego i z turkucia będzie motyl...LOLO podziwiam Ciebie za cierpliwość do szczegółów -świetna robota.Cyprys tak to już jest woda daje woda bierze,nic na to już nie poradzimy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 25 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 A kolega przypadkiem nie wypycha tych biednych robaczkòw ? dlugo się zastanawiałem co napisać ..... i dalej nie wiem....... Może napiszę jeden wyraz Z..... cenzura....... ty . Piękna robota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 No to i ja się pochwalę moim stadkiem robaczków od Aleksandra-LOLO każdy z smużaczków dopracowany i dopieszczony z dbałością o nawet najmniejszy detal Raz jeszcze wielkie dzięki LOLO 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Okazałe stadko .To wszystkie modele, będzie łatwiej coś zamówić,wzorując się na tym zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 28 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 A kolega przypadkiem nie wypycha tych biednych robaczkòw ? dlugo się zastanawiałem co napisać ..... i dalej nie wiem....... Może napiszę jeden wyraz Z..... cenzura....... ty . Piękna robota No niestety Piotrze nie wypycham,każdego jednego muszę strugać i głaskać osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 28 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Okazałe stadko .To wszystkie modele, będzie łatwiej coś zamówić,wzorując się na tym zdjęciu.Na tym zdjęciu znajduje się 1/3 z wszystkich modeli które robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 28 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 No i zakończenie sezonu (bynajmniej mojego) w Małopolsce z ag53 i lysy69. Ryby oczywiście nie brały,ale za to wiało lepiej jak na Śląsku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czis Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 To mi wygląda jak Dunajec w Goslawicach ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Trafiony zatopiony, zgadza się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Witam Dziś dotarły do mnie takie oto potworki Są cudne,dopieszczone w każdym calu. Dostałem je przed sekundą od żonki, powiedziała że mogę być zły gdybym ich nie dostał dziś. Bo jutro śmigam na rybki, ale moim celem będą okonki. A, że mam urodziny jutro to dostałem je jako prezent Tak czy siak dziękuję Panu LOLO za zrobienie dla mnie tych cacuszek. Pozdrawiam i teraz wyczekiwanie wiosny i kleniozaurów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 W nowym roku życzę samych rekordowych okazów, nowych pomysłów na wobki i duża zdrowia aby je wykonać. Pozdrowienia dla rodziny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi