Franc Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Proszę o pomoc , może ktoś na forum się tym zajmuje , są też koledzy polujący na pewno mają większa wiedze. A mianowicie chodzi o serwis lornetki , oczyszczenie.Dziękuje z góry za pomoc.Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Szymański -optic z Warszawy jest ewg mnie najlepszy dwa IOR-y mi przefuksowywał pod konkurencje HFT , praktycznie wszyscy moi znajomi u niego robiajest też gość u nas w Płocku czyścił mi obiektyw ale cena z "dupy" i nie zrobił tego dokładnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 10 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Dzięki Michał w Płocku to mówisz na ostatnim piętrze w bloku na Dworcowej ?Jak to ten to nie chce nic wspólnego z nim 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Dokładnie ten gość - straszna lipa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi