marek_moto Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Witam Panowie może ktoś ma pomysł jak wykonać środek walizki ,pudła żeby zmieścić 2 szt. w\w młynków ( lub może ktoś wykona ) ,zaczyna robić się zimno i człek wymyśla Casting idzie na lekki boczek a zaczynamy zabawę z miśkami ( karp ) Wiem że nie ten dział ale może ktoś ma pomysł. Kupne nie wchodzą w rachubę . Z Góry dziękuję Marek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Na co Ci następny klamot do wożenia ?kup sobie sztywny pokrowiec 190 cm do transportu wędek razem z osprzętem ponad 20 lat łowię karpie i nigdy nie woziłem w dodatkowym pudle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Dlaczego nie gotowe, kupne ? Są świetne skrzynie Flambeau - wchodzi 6 multi to i dwa karpiowe wejdą - wiem, mam. Są pancerne pudła np Peli gdzie wewnętrzna wykładzina podzielona jest wstępnie na słupki i można ściśle dostosować do transportowanego przedmiotu, niektóre są nawet pływające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Dlaczego nie gotowe, kupne ? Są świetne skrzynie Flambeau - wchodzi 6 multi to i dwa karpiowe wejdą - wiem, mam. Są pancerne pudła np Peli gdzie wewnętrzna wykładzina podzielona jest wstępnie na słupki i można ściśle dostosować do transportowanego przedmiotu, niektóre są nawet pływające.Ta chyba nie wiesz ile klamotów bierze karpiarz nad wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Wsadzisz tutaj te dwa kołowrotki i całą masę innych różności ...to nie prawda, że tylko karpiarze targają masę "koniecznego" sprzętu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_moto Opublikowano 10 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Zakupiony pojazd WV T4 long tak że jestem przygotowany na dużo klamotów ,pokrowiec zakupiony wczoraj 195 cm okazał się za mały ,kijaszki z młynkami się nie mieszczą Wymyśliłem sobie iż wykonam walizkę ze środkiem profilowanym pod 2 młynki ( lub ktoś to wykona ) dzieci poszły w świat została żona , pies i kochane zabaweczki .Dalej nie trzeba się rozpisywać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 (edytowane) Koncepcja słuszna, ale jak wiem z doświadczenia dzisiaj pakujesz te dwa kołowrotki a jutro zastąpisz je innymi i dołączysz jeszcze dwa kolejne ...rezerwa Ja odstąpiłem od planowania/dopasowywania "na zawsze" a idę w kierunku możliwej modyfikacji/uniwersalności Edytowane 10 Listopada 2016 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Ta chyba nie wiesz ile klamotów bierze karpiarz nad wodę Ekipa karpiowa nad Ebro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Widziałem ich rok temu ... dopłynęli ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_moto Opublikowano 10 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Robert ( Bob 1 ) kiedy miałem lat naście kochałem motocykle poświęcałem im całą swoją uwagę ,czas . Kiedy zjawiła się rodzinka (pojawiły się dzieci szt 2 ) trochę ostygłem moto stoi , wybrałem , spining przyszedł czas na casta niedawno około 3,5 roku temu ,wpadłem po całości ,więcej i więcej zabaweczek. końca nie widać i tak niech pozostanie , żona, przyroda i nasze zabawki. . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Widziałem ich rok temu ... dopłynęli ! To był pierwszy kurs /w sumie były 4/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi