Skocz do zawartości

WALIZKA POD DUŻE MŁYNKI- MIKADO LENTUS 10007 FD

marek_moto

Rekomendowane odpowiedzi

Witam  Panowie może ktoś ma pomysł jak wykonać środek walizki ,pudła żeby zmieścić 2 szt.  w\w młynków   ( lub może ktoś wykona )   ,zaczyna robić się zimno i człek  wymyśla  ;) Casting idzie na lekki boczek :( a zaczynamy zabawę z miśkami ( karp ) Wiem że nie ten dział ale może ktoś ma pomysł. Kupne nie wchodzą w rachubę . Z Góry dziękuję Marek.

Dlaczego nie gotowe, kupne ? Są świetne skrzynie Flambeau - wchodzi 6 multi to i dwa karpiowe wejdą - wiem, mam. Są pancerne pudła np Peli gdzie wewnętrzna wykładzina podzielona jest wstępnie na słupki i można ściśle dostosować do transportowanego przedmiotu, niektóre są nawet pływające.

Dlaczego nie gotowe, kupne ? Są świetne skrzynie Flambeau - wchodzi 6 multi to i dwa karpiowe wejdą - wiem, mam. Są pancerne pudła np Peli gdzie wewnętrzna wykładzina podzielona jest wstępnie na słupki i można ściśle dostosować do transportowanego przedmiotu, niektóre są nawet pływające.

Ta chyba nie wiesz ile klamotów bierze karpiarz nad wodę :P  :lol:  :lol:  :lol:

Zakupiony pojazd WV T4 long  :D  tak że jestem przygotowany na dużo  klamotów ,pokrowiec zakupiony wczoraj 195 cm  okazał się za mały ,kijaszki z młynkami się  nie mieszczą   :lol: Wymyśliłem sobie iż wykonam walizkę ze środkiem profilowanym pod 2 młynki (  lub ktoś to wykona ) dzieci poszły w świat została żona , pies i kochane zabaweczki  :) .Dalej nie trzeba się rozpisywać .

Koncepcja słuszna, ale jak wiem z doświadczenia dzisiaj pakujesz te dwa kołowrotki a jutro zastąpisz je innymi i dołączysz jeszcze dwa kolejne ...rezerwa ;) Ja odstąpiłem od planowania/dopasowywania "na zawsze" a idę w kierunku możliwej modyfikacji/uniwersalności :)

Edytowane przez BOB1
  • Like 1

Robert  ( Bob 1 ) kiedy miałem lat naście kochałem motocykle poświęcałem im całą swoją uwagę ,czas . Kiedy zjawiła się rodzinka (pojawiły się  dzieci szt 2 ) trochę ostygłem moto stoi :lol:  , wybrałem , spining przyszedł czas na casta  niedawno  około 3,5 roku temu ,wpadłem po całości ,więcej i więcej zabaweczek. końca nie widać  :D i tak niech  pozostanie , żona, przyroda  i nasze  zabawki. :D  :D .

• Like 1