Flls Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Witam wszystkich.Pokażę i moje cudaki wystrugane z topoli. Malowane są zwykłym szprajem i oklejone złotkiem od papierosów.Z biegiem czasu będę aktualizował zdjęcia gdyż większa część jest w fazie wykończeniowej. Liczę na konstruktywną krytykę co poprawić, czego unikać 7cm długości, praca szybka, mocna ale wąska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maaarcin Wojtczak Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Mi przypomina rapalke orginal też oklejana sreberkiem .. tyle że ciut innym pomaluj brzuszki najpierw białą a potem fluoseledynkiem grzbieciki na czarno i masz rapalke orginal )))stery przypominają mi stare salmiakiPodobają mi sie te woblerki.. sreberka od papierosów mają w sobie cos ciekawego )))a robisz jakies wieksze??? może łamańce??? na moje oko to dałbym jeszcze z 8-10 warstw lakieru i będzie supera przed nałożeniem sreberka też bym wyłagodził powieszchnie kilkoma warstwami lakieru jak widze... to na moje oko jest może z 1 warstwa lakieru na sreberku.. a być może nawet i nie ma tej jednej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flls Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Original Rapali to chyba najpopularniejszy wzór woblera Większe mam w planie, 10 i 14 cm, 10'tka jednoczęściowa, 14'stka łamana. Widać, ze wprawne oko lakieru faktycznie poskąpiłem bo po prostu mi się skończył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Faktycznie podobne do Rapalki orginal ,pewnie będą łowne .Ładnie wyprofilowane stery , osobiście dałbym ciut mniejsze ale to nie sugestia ja wole mniejsze , równe oczka pewnie wklejane? Więcej warstw lakieru małe maskowanie nacięć na brzuszku i będą super . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flls Opublikowano 6 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Miałem wstawić nową partię ale obecnie jestem przez 2 tygodnie bez ręki i czekają na wykończenie. Wkleję więc fotki starszych boleniówek. Zdjęcia troszkę straciły na jakości podczas zmniejszania. Długość 7,5 cm, waga od 8 do 10g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flls Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Ostatnie spojrzenie w pudło z jerkami mnie trochę zmobilizowało. Stworzyłem takie o to plaskacze jak je nazywam Długość 10cm, waga 35-38g. Teraz tylko testy nad wodą i malowanie. Zdjęcia niestety mocno straciły na jakości po zmiane rozmiaru i wrzucenie ich na imageshack'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Ladne te na 1-wszych fotkach do ilu cm.moga zchodzic?Bawisz sie moze z innymi kolorkami np.pstrag?Camel tez jest cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flls Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Te na pierwszych fotkach schodzą na jakieś pół metra, no może ciut więcej, dokładniej określić się nie mogę bo już ich nie mam <_<. Oczywiście można je puścić głębiej bo ta seria była tonąca. W kropkowym wydaniu zrobiłem jakieś 3-4 wabiki, nie za dużo ale tych ryb w życiu nie łowiłem, tak po prostu poeksperymentowałem. Jutro może wrzucę ich fotki jak je odnajdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi