etherni Opublikowano 13 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Jakąś wartość kolekcjonerską to ma prexer w takim stanie, bo nowy i w zestawie. I multik. Ale jw. , Razem nie jest to tyle warte. To nie ABU ani Morritz. Orionow i przexerów pomprostu było tłoczone tysiące i od początku były tanie. Użytkowe własności takiego sprzętu na dziś też są marne. O ile starocie w rozmiarze XXL nadal mają zastosowanie ze względu na piekielną moc, to te małe kołowrotki raczej nie bardzo. Jak już jesteśmy w temacie sentymentalnym, to tak trochę nieregulaminowo spytam, czy któryś z kolegów nie ma szczątków prexera 1103? Kosz, szpula. Mam sentyment do mojego, a nieopatrznie pożyczyłem go kiedyś do "spławika na trzy dni" i wrócił z rozwalonym kabłąkiem i bez szpuli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał5451 Opublikowano 13 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Nie są warte nawet połowę tej cenyA jednak dla niektórych są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powell Opublikowano 13 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 (edytowane) a ja znalazłem wlasnie " prezydencką błystkę" .. :)Jak widac wyprzedzila swoją epoke o 3 dekady. . Edytowane 13 Listopada 2016 przez border river 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi