fishbartek1 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 musze przyzanac ze pracownia to pelna profeska chciałem podziekowac za kijek sandaczowy swietna robota wedka wykonana perfekto polecam a co do kija jest to st.croix top water spisuje sie swietnie Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 @Fishbartek- może wrzucisz jakieś fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sergiusz Kasprzyk Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 @Fishbartek- może wrzucisz jakieś fotki? Mogę ja wrzucić bo mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Sergiusz -bardzo stylowy kijek. Ta końcówka to Mudhole? Jak przeprowadzka do nowego lokalu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Baaaaardzo ładny, a przede wszystkim skromne i gustowne wykończenie. Pięknie się zrobiło. Ponadto podoba mi się bardzo muchóweczka z pierwszej strony. Na lekcję ratanowych rękojeści również czekam. Czy te przebarwienia to kwestia obróbki - przypalania? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 A ja się pytam, czemu ja jeszcze nie zawitałem do pracowni Pana Sergiusza?! Nie wiem.....Mea Culpa....Ale już mam mocne postanowienie poprawy Piękne wędziska! Takie... smakowe Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sergiusz Kasprzyk Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Na lekcję ratanowych rękojeści również czekam. Czy te przebarwienia to kwestia obróbki - przypalania? PozdrawiamRemek Tak ,to kwestia obróbki ,myślę że w ciągu kilku dni umieszczę taką rękojeść krok po kroku, na razie mam remont a kijki robię w domu , cholerne okna z PCV już mają 3 tygodnie opóźnienia ,myślę że do końca czerwca wszystko ogarnę. @Friko Tak, końcówka z Mudhola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Sergiusz, nie łam się, 'homemade' brzmi zachęcająco, prawie jak domowe pierogi Powodzenia mimo opóźnień, a kijek rzeczywiście smakowy PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 jako że jestem posiadaczem tego patyka moge napisac swoje spostrzezenia porównując ten kij do innych na które łowiłem musze zauwazyc ze jest cholernie szybki bardzo czuły co według mnie zwieksza liczbe zacietych bran o kilkadziesiat procent choć nie miałem jeszcze dużych okazów na tej wedce to przyjemnośc cholu tez jest spora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sergiusz Kasprzyk Opublikowano 22 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Miło mi poinformować ,że moja pracownia jest oficjalnym dystrybutorem blanków MHX w PolsceW połowie przyszłego tygodnia spodziewam się pierwszej większej dostawy (jest już w drodze), będzie namacalnie dostępne większość blanków standardowych. Seria High-Modulus w drugiej połowie lipca. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Wow! Gratuluję, widzę że Mudhole jednak zmienił swoją politykę dystrybucyjną Czy ceny są na stronie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sergiusz Kasprzyk Opublikowano 22 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Tak, ceny są na stronie ,a jak widać polityka się zmieniła http://www.fishmhx.com/Pages/dealers/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 O, widze ze na dystrybucję w Japonii załapał się Mamoru - sami znajomi Daj znać jak juz bedziesz miał blanki w pracowni, interesuja mnie trzy konkretne modele, będę Cię prosił o bliższe oględziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwena1977 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Myślę że to będzie u nas hit.Ceny są wyjątkowo interesujące.Zdecydowanie konkurencja dla blanków Batsona, St. Croixa i wielu innych.Ja mam 2 faworytów i już jestem zainteresowany złożeniem wędeczki.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sergiusz Kasprzyk Opublikowano 4 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Orzeł wylądował.Właśnie dotarła pierwsza dostawa blanków MHX. W przyszłym tygodniu spodziewam się kolejnej.W chwili obecnej można pomacać około 60 modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Wow, no to 60 modeli to jest cos powiem szczerze. Widzę że pociągnąłeś od razu i HM-y ? To jesteś teraz chyba najlepszym (i jedynym ) źródłem informacji na ten temat w kraju Mam nadzieję że jak przejrzysz modele podzielisz się z nami swoimi wrażeniami w większych szczegółach ? Oczywiście wiadomo że to na razie tylko na sucho a blanki najlepiej weryfikuje się nad wodę, ale wprawna ręka i oko potrafią coś powiedzieć i po pierwszych oględzinach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sergiusz Kasprzyk Opublikowano 4 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Na razie HM-ów nie ma ,będą w następnej dostawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Wydawało mi się że to HM-y z tymi żółtymi karteczkami na foliach - mój błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Te żółte karteczki to taka malutka ulotka informacyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Miałem okazję przejrzeć dwuczęściówki, zakupić też. Fajne blanki, jest parę których ospowiednika raczej trudno się doszukać szczególnie w tej klasie cenowej. Przynudzać nie będę, HS9600-2 jak dla mnie to ,,zabójca wklejek. Ciekawe też są mag basy i spin jigi, niezła alternatywa dla tych którym koledzy obgryzają szczytówki wędzisk jednoczęściowych jak się ich wiezie na tylnym siedzeniu na ryby. W komplecie z blankiem kalkomania z wypisanym modelem i unikatowym serialem.Dzięki Sergiusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Jakby tak puścić wodze fantazji to można zrobić i rękojeść z lakierowanego dżinsu lub sztruksu o skórze nie spominając... Trochę odkopię, ale ekojeści skórzane są użwane w czasami w wędkach morskich. Tu masz fotkę: http://www.cdrods.co.nz/site/composite/images/large/Tourname nt.JPG[ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 A Shimano Lesath? Też niektóre modele chyba mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sergiusz Kasprzyk Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zapraszam na zawody Drapieżnik Warty w niedziele 07.08. będzie można na miejscu pooglądać i potestować kilka wędek na MHX-ach jak również szeroką gamę blanków. http://www.pplspin.republika.pl/index.d.html Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sergiusz Kasprzyk Opublikowano 19 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 WitamKlient zamówił połączenie pianki z korkiem burnt.I jak wam się to widzi? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Ładne. Gdyby nie split grip byłoby IMO jeszcze ładniej. Pełna pianka, z obu stron stron zakończona burntem... Jakoś mi ostatnio nie leżą dzielone rękojeści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi