Skocz do zawartości

FishingRod - pracownia wędkarska

Rekomendowane odpowiedzi

Baaaaardzo ładny, a przede wszystkim skromne i gustowne wykończenie. Pięknie się zrobiło. Ponadto podoba mi się bardzo muchóweczka z pierwszej strony.

Na lekcję ratanowych rękojeści również czekam. Czy te przebarwienia to kwestia obróbki - przypalania?

Pozdrawiam

Remek

Na lekcję ratanowych rękojeści również czekam. Czy te przebarwienia to kwestia obróbki - przypalania?

Pozdrawiam

Remek

Tak ,to kwestia obróbki ,myślę że w ciągu kilku dni umieszczę taką rękojeść krok po kroku, na razie mam remont a kijki robię w domu :angry: , cholerne okna z PCV już mają 3 tygodnie opóźnienia ,myślę że do końca czerwca wszystko ogarnę.

@Friko

Tak, końcówka z Mudhola :D

jako że jestem posiadaczem tego patyka moge napisac swoje spostrzezenia

porównując ten kij do innych na które łowiłem musze zauwazyc ze jest cholernie szybki bardzo czuły co według mnie zwieksza liczbe zacietych bran o kilkadziesiat procent

choć nie miałem jeszcze dużych okazów na tej wedce to przyjemnośc cholu tez jest spora

Miło mi poinformować ,że moja pracownia jest oficjalnym dystrybutorem blanków MHX w Polsce

W połowie przyszłego tygodnia spodziewam się pierwszej większej dostawy (jest już w drodze), będzie namacalnie dostępne większość blanków standardowych. Seria High-Modulus w drugiej połowie lipca.

Pozdrawiam

post-4389-1348915615,8698_thumb.jpg

• 2 tygodnie później...

Wow, no to 60 modeli to jest cos powiem szczerze. Widzę że pociągnąłeś od razu i HM-y ?

To jesteś teraz chyba najlepszym (i jedynym ) źródłem informacji na ten temat w kraju :D

Mam nadzieję że jak przejrzysz modele podzielisz się z nami swoimi wrażeniami w większych szczegółach ? Oczywiście wiadomo że to na razie tylko na sucho a blanki najlepiej weryfikuje się nad wodę, ale wprawna ręka i oko potrafią coś powiedzieć i po pierwszych oględzinach

Miałem okazję przejrzeć dwuczęściówki, zakupić też. Fajne blanki, jest parę których ospowiednika raczej trudno się doszukać szczególnie w tej klasie cenowej. Przynudzać nie będę, HS9600-2 jak dla mnie to ,,zabójca wklejek. Ciekawe też są mag basy i spin jigi, niezła alternatywa dla tych którym koledzy obgryzają szczytówki wędzisk jednoczęściowych jak się ich wiezie na tylnym siedzeniu na ryby. W komplecie z blankiem kalkomania z wypisanym modelem i unikatowym serialem.

Dzięki Sergiusz.

Jakby tak puścić wodze fantazji to można zrobić i rękojeść z lakierowanego dżinsu lub sztruksu :D o skórze nie spominając...

Trochę odkopię, ale ekojeści skórzane są użwane w czasami w wędkach morskich.

Tu masz fotkę:

http://www.cdrods.co.nz/site/composite/images/large/Tourname nt.JPG[

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...