Sergiusz Kasprzyk Opublikowano 19 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Ta dzielona rękojeść to też życzenie klienta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sergiusz Kasprzyk Opublikowano 29 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Właśnie odwiedził mnie w pracowni @woblerwz i znaleźliśmy nowe zastosowanie kubeczków Flex Coat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Bardzo znajomo wygląda Twój stół warstatowy Ja też nie mieszam lakieru w kubeczkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 To już parapetówka nowej pracowni?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 I tu chciałem zaznaczyć o wyższości spirytusu nad acetonem np.podczas lakierowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sergiusz Kasprzyk Opublikowano 29 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Jeszcze nie parapetówka ,ale wizyta robocza związana z technikami połowu z łodzi co widać po łódce bols Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 To zanim wpadnę po komponenty, zaopatrzę się w jakiś....kompot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Ja też nie mieszam lakieru w kubeczkach A ja w ogóle nie mieszam, kończy się to kiepskim samopoczuciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sergiusz Kasprzyk Opublikowano 25 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Wszystkim kolegom i przyjaciołom z serwisu jerkbait.pl składam najserdeczniejsze życzenia spokojnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia.Sergiusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sergiusz Kasprzyk Opublikowano 25 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Zapraszam kolegów z Dolnego Śląska i nie tylko do odwiedzenie Mistrzostwach Świata w Pałacu w Wojanowie.Można tam pooglądać i pomacać większość blanków MHX ,oraz zobaczyć okolicznościowe wędki zrobione z tej okazji. Jutro tj. 26.05 jest ostatni dzień mistrzostw. Pozdrawiam i zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sergiusz Kasprzyk Opublikowano 8 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Ostatnio było głośno o przelotkach Pacific Bay Minima Poniżej wędka Ultra-Light MHX S871-2 ,-przelotki Pacific Bay Minima 4 TiCh ,-uchwyt Fuji SKSS ,-waga wędki 78,5 gr W przyszłym tygodniu testy nad wodą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mamik27 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Piękna rekojesc naprawde robi wrazenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Sergiusz to czekamy na pełny opis .Chętnie poznam dokładny opis możliwości tego kijka.Może by uzbroił jakiego króciaka na lekko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sergiusz Kasprzyk Opublikowano 30 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Szanowni koledzy ,chciałem złożyć Wam najserdeczniejsze życzenia z okazji Świąt Wielkanocnych. Spokojnych ,radosnych Świąt spędzonych w miłym rodzinnym gronie. Oby zima w końcu nas opuściła bo nie ma nic piękniejszego jak wiosna nad wodą.PozdrawiamSergiusz Kasprzyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Witam wszystkich serdecznie !!!Powiem tak chciałem się zabrać za samodzielną budowę wędziska ale po prostu się nie opłaca dla jednej sztuki, dlatego lepiej zamówić u mistrza ja zostanę przy wykończeniówce. hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 chciałeś sam zbudować blank ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sergiusz Kasprzyk Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Witam wszystkich serdecznie !!!Powiem tak chciałem się zabrać za samodzielną budowę wędziska ale po prostu się nie opłaca dla jednej sztuki, dlatego lepiej zamówić u mistrza ja zostanę przy wykończeniówce. hahaha Może przy jednej sztuce się nie opłaca ,ale sprawa jest tak wciągająca ,że na jednym nie pozostaniesz. Więc pozostałe komponenty na pewno ci się przydadzą.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Sergiusz, Sergiusz! To nie jest "sprawa". To ciężka i nieuleczalna choroba , ale jakże przyjemna. A koszty? Ja nie James Bond. Żyje się tylko raz! Dzieci i tak co nieco odziedziczą . I to bynajmniej nie długi będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Jendak bedę działał . Na początek przezbrajam djaflexa 2.75hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plecha Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 A jak tam pracownia ? już wykończona czy prace nadal trwają? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sergiusz Kasprzyk Opublikowano 31 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 U mnie prace trwają wiecznie ,bo nigdy nie ma czasu na skończenie ,ale zapraszam ,zawsze jest gdzie usiąść i pogadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plecha Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 No na pewno będzie wygodniej niż na parkingu pod Koroną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 http://www.youtube.com/watch?v=qBe0rOx7eSE&feature=share Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi