Szymel Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 To i ja coś wrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymel Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymel Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Maluszki z balsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymel Opublikowano 5 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Ostatnio zrobiłem sobie kilka sztuk woblerów pod kątem troci na Redzie. W zeszłym roku sprawdził mi się smukły kształt o agresywnej pracy. Miałem ich tylko kilka sztuk, niestety wszystkie zaparkowały gdzieś w rzece...W tym roku zmniejszyłem korpus do około 5cm, dodatkowo wyszczuplając. Chodzą dosyć agresywnie, jednak nie mają typowej pracy dla woblerów trociowych typu X. Zamiatają kuperkiem i lusterkują, ale nie wyginają wędki do połowy Aktualnie podczas trociowania sporo pstrągów się ich czepia, dodatkowo zaliczyły 4 spady troci. Zobaczymy jak będzie za kilka dni. Lepsze wyniki pewnie zaliczą w na przełomie marca, kiedy ryby będą opatrzone wszelkiej maści wabikami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymel Opublikowano 5 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Wygrzebałem na komputerze zdjęcie ryby z zeszłego roku, z pierwotnym modelem. Dorzucam jeszcze fotkę Michała z przyłowem w postaci pstrąga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymel Opublikowano 6 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Rano zawiozłem tatę do pracy, miałem niedaleko rzekę, więc podjechałem oddać kilka rzutów. Śniadanie zjadłem, kakao wypiłem, więc ruszam na drugą turę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Bardzo ładne wobki, wszystkie są z balsy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frycek Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Bardzo fajne wobki i jak widać skuteczne! mi by się nie chciało tyle oklejać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymel Opublikowano 6 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Cześć,tak wszystkie są z balsy. Oklejanie jest całkiem przyjemne, to tylko tak strasznie wygląda Druga tura zaliczona, ja niestety nic nie dostałem, ale kolega Marcin wyciągnął mi sprzed nosa rybkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkocur Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 To prawda ,ale nie z przed nosa tylko za nosem bo rzucałem w miejscówkę po Tobie.Jedno trzeba powiedzieć Twoje woblery to kilery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi