T1000 Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 (edytowane) Ostatnio przy rzucie wyskoczyła mi ta nakrętka szpuli, która trzyma przycisk do zdejmowania szpuli i podkładki. Niestety nie zdążyłem złapać jej podbierakiem, magnes też nie wchodzi w grę bo element jest z tworzywa sztucznego. Macie jakieś pomysły ja to naprawić? Czy trzeba szukać nowej szpulki?Wysłane z mojego ASUS_Z00ED przy użyciu Tapatalka Edytowane 11 Listopada 2016 przez T1000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Spróbuj znaleźć schemat kołowrotka i sprawdź czy ten element występuje jako czesc zapasowa. Jesli tak, to moze da radę zamówic np u Mefisto. Jesli na schemacie jest jedynie szpula jako całośc, to pozostaje szukac nowej szpulki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T1000 Opublikowano 12 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 (edytowane) W tym temacie: http://jerkbait.pl/topic/8165-demonta%C5%BC-hamulca-exage-2500rb/ jest zdjęcie schematu. Wydaje mi się , że jest to część zapasowa...tylko nie jestem w stanie odczytać numeru części. Trzeba znaleźć lepszej jakości foto. Edytowane 12 Listopada 2016 przez T1000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi