Skocz do zawartości

Nagroda dla PZW

pisarz

Rekomendowane odpowiedzi

Gdyby w Polsce były przyznawane złote maliny podejrzewam, że PZWałkarski byłby corocznym laureatem.

Zastanawia mnie jakimi kryteriami kierowano się przyznając taką nagrodę. -_-

My się nad PZW pastwimy nazywając ich betonem :angry:  , inni organizują pikiety :(  , a tu nagroda i to za innowacyjność :lol: .

Zastanawia mnie jakimi kryteriami kierowano się przyznając taką nagrodę. -_-

My się nad PZW pastwimy nazywając ich betonem :angry: , inni organizują pikiety :( , a tu nagroda i to za innowacyjność :lol: .

Piotr nagroda dotyczy systemu który rzekomo wdrożyli. Inna sprawa czy ten system działa tak jak powinien, bo to że zapłacony i odebrany nie musi nic oznaczać.

W takiej imprezie przecież nikt nie spojrzy obiektywnie na działalność pzw i nie będzie się rozczulał na rybnością wód. Wszyscy mają to w d... co tam się dzieje.

Istotne jest że: zrobili system (pewnie ze środków UE), wydali pieniądze i tyle i jest się czym pochwalić, a działalność statutowa... cóż, taka hipokryzja.

Edytowane przez dreadknight
  • Like 1

Piotr nagroda dotyczy systemu który rzekomo wdrożyli. Inna sprawa czy ten system działa tak jak powinien, bo to że zapłacony i odebrany nie musi nic oznaczać.

W takiej imprezie przecież nikt nie spojrzy obiektywnie na działalność pzw i nie będzie się rozczulał na rybnością wód. Wszyscy mają to w d... co tam się dzieje.

Istotne jest że: zrobili system (pewnie ze środków UE), wydali pieniądze i tyle i jest się czym pochwalić, a działalność statutowa... cóż, taka hipokryzja.

Grzesiek , dziękuję  za odpowiedź :) . Trochę uspokoiłeś moje skołatane nerwy :D .

Plebejskie - od siebie wzięte projekcje - w niczym absolutnie nie umniejszają wysokiej oceny zarządu związku. Reprezentacja jest o niebo lepsza o związkowych dołów, beznadziejnie uwiązanych u budy pedagogiki wstydu - niczym pies.. :)

Panowie, k-wa za takie nagrody to się płaci (z naszych składek). Organizatorem jest agencją marketingowa z Katowic zajmująca się poprawą wizerunku. To taki sam bullshit jak nagrody "Samorząd przyjazny inwestycjom" itp. Płacisz, zgłaszasz temat i dostajesz nagrodę. Z wierzchu wszystko wygląda pięknie, pod spodem dupa.

Wysłane z mojego ONE A2003 przy użyciu Tapatalka

• Like 1

Czyli zarzad wyzbyl sie pedagogiki wstydu, zerwal sie w koncu z lancucha, no i kupil sobie na nowa droge zycia nagrode? Ja sobie na poprawe humoru i dla podbudowania wizerunku kupuje kolowrotek, ale myk z nagroda jest lepszy ????

https://m.youtube.com/watch?v=D-eQZL5taFg

Edytowane przez coloumb