pisarz Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Jak widać wreszcie ktoś zauważył wieloletnie wysiłki PZW, w wprowadzaniu innowacyjności. http://www.pzw.org.pl/home/wiadomosci/140559/60/pzw_laureatem_polskiej_nagrody_innowacyjnosci_2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Gdyby w Polsce były przyznawane złote maliny podejrzewam, że PZWałkarski byłby corocznym laureatem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldziu Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 K....a, gdzie my żyjemy ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 12 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Gdyby w Polsce były przyznawane złote maliny podejrzewam, że PZWałkarski byłby corocznym laureatem.Zastanawia mnie jakimi kryteriami kierowano się przyznając taką nagrodę. My się nad PZW pastwimy nazywając ich betonem , inni organizują pikiety , a tu nagroda i to za innowacyjność . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 12 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 K....a, gdzie my żyjemy ????? Matrix ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 (edytowane) Zastanawia mnie jakimi kryteriami kierowano się przyznając taką nagrodę. My się nad PZW pastwimy nazywając ich betonem , inni organizują pikiety , a tu nagroda i to za innowacyjność .Piotr nagroda dotyczy systemu który rzekomo wdrożyli. Inna sprawa czy ten system działa tak jak powinien, bo to że zapłacony i odebrany nie musi nic oznaczać. W takiej imprezie przecież nikt nie spojrzy obiektywnie na działalność pzw i nie będzie się rozczulał na rybnością wód. Wszyscy mają to w d... co tam się dzieje. Istotne jest że: zrobili system (pewnie ze środków UE), wydali pieniądze i tyle i jest się czym pochwalić, a działalność statutowa... cóż, taka hipokryzja. Edytowane 12 Listopada 2016 przez dreadknight 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 12 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Piotr nagroda dotyczy systemu który rzekomo wdrożyli. Inna sprawa czy ten system działa tak jak powinien, bo to że zapłacony i odebrany nie musi nic oznaczać. W takiej imprezie przecież nikt nie spojrzy obiektywnie na działalność pzw i nie będzie się rozczulał na rybnością wód. Wszyscy mają to w d... co tam się dzieje. Istotne jest że: zrobili system (pewnie ze środków UE), wydali pieniądze i tyle i jest się czym pochwalić, a działalność statutowa... cóż, taka hipokryzja.Grzesiek , dziękuję za odpowiedź . Trochę uspokoiłeś moje skołatane nerwy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 W artykule jak byk gazeta wyborcza, nawet nie ma co komentować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Grzesiek , dziękuję za odpowiedź . Trochę uspokoiłeś moje skołatane nerwy .Piotr ja wiedziałem, że Ty wiesz o co chodzi ale miałem potrzebę uzewnętrznić moje oburzenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 13 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Plebejskie - od siebie wzięte projekcje - w niczym absolutnie nie umniejszają wysokiej oceny zarządu związku. Reprezentacja jest o niebo lepsza o związkowych dołów, beznadziejnie uwiązanych u budy pedagogiki wstydu - niczym pies.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Panowie, k-wa za takie nagrody to się płaci (z naszych składek). Organizatorem jest agencją marketingowa z Katowic zajmująca się poprawą wizerunku. To taki sam bullshit jak nagrody "Samorząd przyjazny inwestycjom" itp. Płacisz, zgłaszasz temat i dostajesz nagrodę. Z wierzchu wszystko wygląda pięknie, pod spodem dupa. Wysłane z mojego ONE A2003 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Aczkolwiek - jeżeli system jest i działa to bardzo dobrze. Wysłane z mojego ONE A2003 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 (edytowane) Czyli zarzad wyzbyl sie pedagogiki wstydu, zerwal sie w koncu z lancucha, no i kupil sobie na nowa droge zycia nagrode? Ja sobie na poprawe humoru i dla podbudowania wizerunku kupuje kolowrotek, ale myk z nagroda jest lepszy ???? https://m.youtube.com/watch?v=D-eQZL5taFg Edytowane 15 Listopada 2016 przez coloumb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi