r.t. Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Witam, Czy ktoś kiedyś podejmował się rozebrania i złożenia korka wlewu ze wskaźnikiem paliwa? Tak kombinuję, bo u mnie przydało by się wyczyścić szybkę od spodniej strony w czymś takim: http://twinpower.com.pl/korek-paliwowy-z-miernikiem-poziomu-paliwa-25l/ pozdrawiam Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MarasR Opublikowano 16 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 Pewnie zbiorniki mają różne gwinty.Fotki zbiornika z pasującym korkiem jakby się chciało zapodać to by było fajnie A swego czasu szukałem korka do kosiarki bo mi górna cześć pękła i było kilkanaście !! różnych gwintów i powiem szczerze ,że zgłupiałem . Ale trafiłem na super sprzedawcę , który zasugerował mi abym zamówił cztery które typuje najbardziej pasujące . Te które nie pasowały odesłałem bez żadnego zgrzytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 radeqs Opublikowano 16 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 (edytowane) Całego zbiornika nie mam sfotografowanego, ale mam zwymiarowany gwint i głębekość zbiornika pod korkiem.Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Edytowane 16 Września 2022 przez radeqs 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
r.t.
Top użytkownicy dla tego pytania
11
7
7
6
Popularne dni
16 Lis
10
17 Lis
10
27 Mar
7
26 Mar
6
Top użytkownicy dla tego pytania
r.t. 11 odpowiedzi
radeqs 7 odpowiedzi
MarCinFin 7 odpowiedzi
chojny83 6 odpowiedzi
Popularne dni
16 Lis 2016
10 odpowiedzi
17 Lis 2016
10 odpowiedzi
27 Mar 2017
7 odpowiedzi
26 Mar 2017
6 odpowiedzi
Popularne posty
r.t.
Czuję się zobowiązany, żeby to napisać żeby kolegi MarCinFin nie angażować zanadto... Dzwoniłem dzisiaj do Liberty Motors w Łodzi. posiadają w ofercie oryginalne korki Yamahy w cenie 79zł plus porto
radeqs
Może się komuś przyda. Jako zamiennik pasuje korek z tego linku: https://zefir.sklep.pl/zbiorniki-paliwa/2804-korek-wskaznik-poziomu-paliwa-18cm.html. Jest też dostępny na allegro pod hasłem "korek ze
tom3
A jak wymienić sam odpowietrznik , bo mam uszkodzony.
Opublikowane grafiki
52 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi