topus12 Opublikowano 13 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Hej !Mam do was gorącą prośbę.Piszę pracę magisterską o Restrukturyzacji PZW Szczecin. Aby udowdnić słuszność podjęcia działań restruktryzacji potrzebuje opini Wędkarzy, którzy są członkami lub wędkowali na wodach PZW Szczecin Dlatego stworzyłem ankietę, którą znajdziecie tutaj: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeWSez9MCZ9CiFiQrpsuXgJZLFIm4R0olvigoK6dkn_7ci18Q/viewformBędę bardzo wdzięczny za wypełnienie. Zajmie wam to 5min, a mi bardzo pomoże. Z góry dzięki i połamania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darogryf Opublikowano 13 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 (edytowane) Coś ostatnio obrodzilo tego typu ankieta mi o PZW. Czyżby coś się szykowało? A na jakiej uczelni, wydział i promotora możesz podać? A jaki temat pracy?Chętnie wypełnię. Edytowane 13 Listopada 2016 przez darogryf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topus12 Opublikowano 14 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 HejJa jestem na Uniwersytecie Szczecińskim i kierunek to: Informatyka i ekonometria.Temat dotyczy restrukutryzacji procesowej ZO na przykladzie PZW w Szczecinie.Wydział Nauk Ekonomicznych i ZarządzaniaPromotor Z. SzyjewskiGeneralnie rzecz biorąc tematyka jest mi bardzo bliska, a najlepiej się pisze o czymś co się lubi lub nie jest obojętne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topus12 Opublikowano 14 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Prośba do Admina o przeniesienie tematu do działu ogólnego. Powód: Większa szansa rozpowszechnienia ankietyPozdrawiam i z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi