gacopyrz Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Witajcie, popełniłem takie coś: Może komuś się przyda, PozdrawiamKrzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Przemek Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Filmik bardzo fajny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Bardzo fajny film, wydaje mi się że o dużej wartości informacyjnej. No i bardzo profesjonalnie wykonany dzięki za nakręcenie no i za link na jerkbaicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gacopyrz Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 dzięki za nakręcenie no i za link na jerkbaicie.Friko byłem Ci to winien PozdroKrzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Fajny filmik i na pewno sie przyda i to zarowno poczatkujacym montazystom, jak i tym ktorzy mieli dluzsza przerwe... Mnie najbardziej fascynuje czynnosc nastepujaca po slowach ...to samo powtarzamy z drugiej strony.. <_< Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gacopyrz Opublikowano 9 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 A w przygotowaniu filmik jak zrobić samemu tanią, prostą, a co najważniejsze skuteczną plandekę portową ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wobler129 Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 A w przygotowaniu filmik jak zrobić samemu tanią, prostą, a co najważniejsze skuteczną plandekę portową ... Oooo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Ja znam 1 sposob - w tokarexie robia pod wymiar pontonu... <_< Sam jeszzce nie zrealizowalem.. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gacopyrz Opublikowano 9 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Sam jeszzce nie zrealizowalem.. To dobrze, tera zrobisz sobie sam też pod wymiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 No nie wiem...dechy na odbojnice, pałąki i plandeka łódkowa juz jakis czas leza... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hlehle Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Kurcze, YT mi w pracy nie działa Będę musiał wieczorkiem obadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maynard Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Super filmik dla laika jak ja, ale myślę , że nie tylko. Dobra robota! Pointa ze zdekompletowaniem ławeczek... PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
gacopyrz
Witajcie, popełniłem takie coś:
Może komuś się przyda,
Pozdrawiam
Krzysztof
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi