Gumofilc Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Ja tylko moge powiedziec tyle, ze 2 kije 3,2m skolowane w czasie, gdy byla moda na dlugosci, sobie u mnie stoja, 1en jako egz. muzealny (czegos takiego juz raczej nie bedzie), drugi w formie blanku czekajacy na precedens sklaniajacy do uzbrojenia... Nawet 3m to obecnie dla mnie za dlugo..z tym ze 2m to o kilometr za krotko... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Gumofilcu dlaczego 2,6m na ł?łdź za długi? Nie potrafię wyjaśnić (to chyba właśnie ta bariera), ale jakbyś postawił przede mną trzy kije, z kt?łrych najdłu?źszy miałby 2,6m i kazał wybrać wędę na ł?łdkę to wziąłbym go dopiero jako trzeciego . C?ł?ź to za eksponat muzealny ? Bo ja mam taką Daiwę Samuraja o dł 3,35m i cw do 60g i kiedyś przemknęło mi przez myśl, ?źeby się jej pozbyć, ale jakoś nie mam serca .. ona te?ź czeka na swoją kolej. Kiedyś słu?źyła jesienią na du?źej rzece, a teraz zdradziłem ją na rzecz kija 2,75 i cw do 35g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi