TAURUS1989 Opublikowano 28 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 Będę w domu to zrobię fotę porównującą przekładnie z zilliona 1516HL z daiwą Z2020HL. Oba multiki mają to samo przełożenie(6,3:1) jednak bardziej przy serwisie utkwił mi w pamięci napęd od zetki Pamiętam że srebrna ryoga miała nieco bardziej zwężony pinion tuż pod zębami co moim zdaniem ma wpływ na jego trwałość. Wcześniej pisałem o zerwaniu w tym miejscu piniona w jakimś multiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 24 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Foty porównujące przekładnie od lewej Z2020HL(6,4;1), Zillion 1516HL(6,3;1) oraz morethan PE SV(8,1;1) Kilkanaście multików już miałem u siebie ale tak masywnej przekładni nie widziałem nigdy 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi