Hubertus Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 WitamPytanie jak w temacie, z czym do majowego szczupłego, jako ?źe nigdy się za nim nie uganiałem a mnie się zachciało, to proszę o rady i spostrze?źenia. Co do miejsca połowu to raczej mała rzeka typu Wkra lub Bzura.Jakie przynęty najlepsze, jakie prowadzenie, będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia023 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Tydzien temu byłem na Wkrze za kleniem i jaziem i na horneta 3,5 cm siadły dwa średnie szczupaczki We Wkrze nie ma olbrzym?łw więc guma 7 cm na 5-7 gr gł?łwce będzie odpowiednia i uniwersalna, okoń ją zagryzie i szczupak nie pogardzi, pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Obrot?łwka. Wiesz -ta mała z cię?źkim korpusem. Mi się ciągle na nią szczupaki wieszają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi