Skocz do zawartości

Sezon podlodowy 2016/17

Pietruk

Rekomendowane odpowiedzi

Dziękuję :) Bardzo dobrze się sprawuje pod blaszkę. Ja niczego więcej nie potrzebuje :) Jak na kij za 15 zł to można powiedzieć że okazja hehe :)

faktycznie sensible ice to wędeczka o nieproporcjonalnej cenie do jakości, oczywiście na duży +++ też jej używam i kijek jest nie do złamania podczas łowienia. Natomiast co do dzisiejszego wypadu to troszkę lepiej niż wczoraj, chociaż ilość rybek nie powala to garbuski 25 i 27 tak na otarcie łez w sam raz ;) a najlepiej co dzisiaj gryzło to świderek z podostrzonymi nożami :D jutro spróbuje podziurawić nową miejscówkę i sprawdzę czy coś tam siedzi. :clappinghands: ale niestety dłuższa odwilż idzie i nie wiadomo jak długo będzie mi dane jeszcze połowić, może coś się jeszcze zmieni na " - " :) Pozdro

• Like 1

dajecie do tej wędki kiwok ? ; ) jakie tam jest mocowanie ?

Mam kilka seryjnych spinów podlodówek, Dragon z nich najlepszy. Przy blaszce daje kiwok mocowany bocznie jak na foto. Przydaje się w sytuacji gdy ryba tylko sie interesuje, nie zasysa.

Tak jak ta płoć z dziś poniżej: dzięki kiwokowi widziałem dwa lekkie trącenia, sprężyłem się i trzecie zaciąłem. 

Na początku myślałem że to szczupak ;-)

NWiRhvG.jpg

Edytowane przez Ferret
  • Like 10

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...