jedrek115 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Dziękuję Bardzo dobrze się sprawuje pod blaszkę. Ja niczego więcej nie potrzebuje Jak na kij za 15 zł to można powiedzieć że okazja hehe 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto25 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 A jaki to model tego kija?z kiwokiem lapiesz czy bez? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Przy takich Okoniach to zdecydowanie lepiej bez kiwoka Gratuluje Pasiaków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knopers1209 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 https://www.youtube.com/watch?v=57SFJpnPGjw 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maroni26 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 I kto by pomyślał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 (edytowane) Najlepsze to to,że na żyłkę 0,08. Edytowane 20 Stycznia 2017 przez chlodnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Piękna Ryba i wspaniała postawa łowiącego , nic tylko pogratulować .Wielki szacunek . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 (edytowane) To będzie chyba jedyne zdjęcie i film w tym wątku a reszta to gratulacje i komentarze no to.... GRATULACJE Dobrze, że wystarczyło pamięci w telefonie do finału Edytowane 20 Stycznia 2017 przez sslonio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knopers1209 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 To będzie chyba jedyne zdjęcie i film w tym wątku a reszta to gratulacje i komentarze no to.... GRATULACJE no to Cie zaskocze 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qmichalq Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 to jeziorko okolice swiecia ? jakos znajomo mi wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knopers1209 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 to jeziorko okolice swiecia ? jakos znajomo mi wygladanie nie, nic z tego rejonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Witam umnie 1 27cm. Okoń i 12 18-20 cm a mniejszych nie zliczę ale ogulnie lipa dziś z 50-60 otworów wywiercilem a te większe miałem z 2 otworów wszystko na blaszkę w tym roku rynia i załubice najgorsza padaka. Od 4 lat 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 @jedrekCF , kopara mi opadła i jeszcze leży na podłodze - gratulacje ! Piękne ryby . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek115 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Dzięki za dobre słowo Byliśmy w dobrym miejscu o dobrym czasie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 podstawa to dobre miejsce i czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornetes Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 U mnie dzisiaj na 4 godzinki, jeden krótki sandaczyk , oraz kilka okonkow 15cm ???? Szału nie ma, nie pamietam tak słabego sezonu zimowego???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 JedrekCF otwieraj watek na 2017 z garbami. Super pasiaki! Wysłane z mojego SM-G800F przy użyciu Tapatalka 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragonexp Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Gratulacje kolego jedrekCF, piękne rybki, ale i ciekawe rozwiązanie mocowania przetwornika. Mógł byś napisać parę słów jak to jest zamocowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 (edytowane) @knopers1209 - no to mnie zaskoczyłeś Ale wątek przeklejony Edytowane 20 Stycznia 2017 przez sslonio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maroni26 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 (edytowane) A mi pozostało tylko czytać wasze posty choroba mnie powaliła i z utęsknieniem czekam kiedy sezon pod lodowy rozpocznę Edytowane 20 Stycznia 2017 przez maroni26 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Dziękuję Bardzo dobrze się sprawuje pod blaszkę. Ja niczego więcej nie potrzebuje Jak na kij za 15 zł to można powiedzieć że okazja hehe faktycznie sensible ice to wędeczka o nieproporcjonalnej cenie do jakości, oczywiście na duży +++ też jej używam i kijek jest nie do złamania podczas łowienia. Natomiast co do dzisiejszego wypadu to troszkę lepiej niż wczoraj, chociaż ilość rybek nie powala to garbuski 25 i 27 tak na otarcie łez w sam raz a najlepiej co dzisiaj gryzło to świderek z podostrzonymi nożami jutro spróbuje podziurawić nową miejscówkę i sprawdzę czy coś tam siedzi. ale niestety dłuższa odwilż idzie i nie wiadomo jak długo będzie mi dane jeszcze połowić, może coś się jeszcze zmieni na " - " Pozdro 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas93 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 dajecie do tej wędki kiwok ? ; ) jakie tam jest mocowanie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nida Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Panowie czy uważacie że necenie pod lodem ma sens ?Kiedyś czytałem że zimowe zanęty ochotkowe wabią okonie ale czy to prawda ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ferret Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 (edytowane) dajecie do tej wędki kiwok ? ; ) jakie tam jest mocowanie ? Mam kilka seryjnych spinów podlodówek, Dragon z nich najlepszy. Przy blaszce daje kiwok mocowany bocznie jak na foto. Przydaje się w sytuacji gdy ryba tylko sie interesuje, nie zasysa.Tak jak ta płoć z dziś poniżej: dzięki kiwokowi widziałem dwa lekkie trącenia, sprężyłem się i trzecie zaciąłem. Na początku myślałem że to szczupak ;-) Edytowane 21 Stycznia 2017 przez Ferret 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Umnie dzisiaj klapa od 7 do 16 dwa 18 cm okonki i małych kilkanaście. okoń chodził tylko do 13 puzniej brania zanikly zupełnie mimo ciągłego wiercenia nowych otworów i zmian miejsc. A uwas jak z braniami było? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi