juranty Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Witam! Może ktoś z Kolegów orientuje się jak z lodem na Śniardwach? Z góry dziękuję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Coś tam się dłubie 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Krótki 3 godz wypad (Nieporęt )na lód 10 ,18-20 cm okoni plus sporo drobnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buszmen Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Witam! Może ktoś z Kolegów orientuje się jak z lodem na Śniardwach? Z góry dziękuję!Byłem na Śniardwach 18stycznia lód 2km od brzegu(Guty) miał 25cm , a na przełomach 10cm ale szkoda zachodu we 3 mieliśmy 5 okoni wymiarowych reszta to palczaki 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Skubią 27 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Serwus! Powoli zaczynam odkrywać magię błystek podlodowych. Nie jestem laikiem ("całe" życie łowiłem na mormyszki), ale nie mam też jeszcze konkretnych, własnych przekonań. Czy moglibyście opisać swoje doświadczenia w wędkowaniu tą metodą? Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomus20 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 gdzie szukać tych wiekszych pasiaków? płycej,głęboko? narazie same maluchy☺ Wysłane z mojego LG-D280 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Też się podłącze pod to pytanie bo,chodzę wiercę od trzcin w głąb zbiornika ,nad wodą jestem zazwyczaj od 8 do do 16 i ,nic większego niż 33 cm złapać nie mogę. Łapię cienko o.12 (blaszka).szukając ich wiercę bardzo dużo otworów i lipa narazie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Skubią Piękny i do tego ze śniegiem w tle. Super 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 20 okoni ponad 20 cm i, od groma mniejszego najlepsze brania do godz 10 potem dłubanina (Nieporęt od 8 do 16) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Piękny i do tego ze śniegiem w tle. SuperDzięki. Śnieg to jest najlepsze tło, tak jak woda podczas łowienia z łódeczki 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Dzięki. Śnieg to jest najlepsze tło, tak jak woda podczas łowienia z łódeczki Albo zielona trawa podczas łowienia z brzegu Gratuluję wszechstronności wędkarskiej i konkretnych ryb. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto25 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Łapiesz bliżej kolejowego czy bliżej straży?na wysokości samicy?Przed lodem tam sporo białorybu czuć było na spinie ...Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Jutro wybieram się do nieporetu. Przy kolejowym łowić się nie da bo jest rozmarzniete przez przepompownie. Domyślam się w którym miejscu Marcin polowil. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 u mnie kilka dni przestoju, ale w końcu na szybkim wypadzie udało mi się drapnąć 38cm garbatego szczęścia lód na razie trzyma dobre 13cm, więc jeszcze troszke podreptam 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juranty Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Witam! Wczoraj Śniardwy. Udało się namierzyć okonie z kolegą złowiliśmy około 70 wymiarowych okoni. Większość 20-30 cm. 8 sztuk 30+. Kilka większych spadło w czasie holu. Ludzi sporo, ale bez efektów. Brania tylko na mormyszkę z ochotką. Na blaszki, poziomki, cykady nie było nawet trącenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszekd Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 dzis 5 okoonków 20+, trafił się jeden 34cm na srebrną błystkę.rybki brały przy trzcinach głebokość ok. 2m.pozdrawiam 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 (edytowane) Dziś Nieporęt ujście Samicy i Samica po ,wczorajszych dobrych braniach totalna posucha 2 dwudziestaki, i trochę drobnicy u junaka wyniki podobne.Poza tym lód miejscami ma 5 -6 cm grubości, na środku kanału jeszcze 2-3 dni na plusie i będzie lipa. Edytowane 29 Stycznia 2017 przez Karas06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 (edytowane) Lepsza drobnica niż siedzenie na porcie po kilka godzin i dlubanie pojedynczych okonkow. Ja nie narzekam bo się do syta nalowilem Edytowane 29 Stycznia 2017 przez JunakFlyFishing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 (..).Poza tym lud miejscami ma 5 -6 cm, na środku kanału jeszcze 2-3 dni na plusie i będzie lipa. To wyjątkowo mikrego wzrostu ten lud ... 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 To już ponarzekać trochę nie można???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldziu Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 (edytowane) Taki ludzik bardziej... U mnie ostatnie wypady mega słabo, nic powyżej 25cm nie mogę złowić. Pozdrawiam. Edytowane 29 Stycznia 2017 przez oldziu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomus20 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Mi w końcu po raz pierwszy uwiesił sie okoń godny pokazania[emoji6] Wysłane z mojego LG-D280 przy użyciu Tapatalka 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Ziomus co on taki zaśnieżony ? Ty go z zaspy wyjąłeś,czy z wody?Ale rybka piękna gratuluję. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomus20 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 wiem brzydko to wyszlo, ale zapewniam ze caly i zdrowy wrócił do przerębla???? Wysłane z mojego LG-D280 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi