Tomek1988 Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Sezon na bolka czas zacząć W końcu upragniony 1 maj, pogoda dzisiaj bardziej szczupakowa niż boleniowa ale coś udało się złowić Po kilku rzutach miałem bolka 60+/- ale po chwili się wypiął, w następnym rzucie walną znowu ale też się wypiął i się zdenerwowałem Na szczęście po zmianie miejscówki walną 65cm boluś.Rozpoczęcie sezonu udane. Oby w tym roku woda nie zepsuła mi zabawy z bolkami Boleń złowiony na Wiślanej opasce,wobler łomżyński bezsterowiec,przynęta prowadzona w szybkim tempie,kij Team Dragon 2.90 10-25 plus kręcioł Daiwa Exceler 3000. Sorry za jakość zdjęcia ale sam byłem i robiłem samowyzwalaczem Oczywiście C&R 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Sezon rozpoczęty zaliczone 3 szt w przedziale 66-68cm wszystkie wyjęte na woblerki Pawła @WOBLER-W1 , zdjęć niestety nie wstawię gdyż kolega z którym byłem ( @bolenjanusz ) tak je robił ze się nie zapisały .Dodam że @bolenjanusz złowił 6szt w przedziale 65-68cm ,których zdjęcia mam ale nie wstawię <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Sezon rozpoczęty wraz z kolegą @długim.Razem złowiliśmy 4 bolusie, niestety w przedziale 40-60, ryby nie nadawały się do zdjęć.Wszystkie wyjęte na RH z powierzchni.Ogólnie udany wyjazd, wiatr północny, który dość znacznie przeszkadzał. Fale, fale i jeszcze raz fale. Inauguracja udana, teraz jeszcze jutro i pojutrze Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Sezon rozpoczęty wraz z kolegą @długim.Razem złowiliśmy 4 bolusie, niestety w przedziale 40-60, ryby nie nadawały się do zdjęć.Wszystkie wyjęte na RH z powierzchni.Ogólnie udany wyjazd, wiatr północny, który dość znacznie przeszkadzał. Fale, fale i jeszcze raz fale. Inauguracja udana, teraz jeszcze jutro i pojutrze Pozdrawiam Jutro ,pojutrze i codziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Sezon rozpoczęty wraz z kolegą @długim.Razem złowiliśmy 4 bolusie, niestety w przedziale 40-60, ryby nie nadawały się do zdjęć.Wszystkie wyjęte na RH z powierzchni.Ogólnie udany wyjazd, wiatr północny, który dość znacznie przeszkadzał. Fale, fale i jeszcze raz fale. Inauguracja udana, teraz jeszcze jutro i pojutrze Pozdrawiam Jutro ,pojutrze i codziennie Uprzedziłeś mnie, chciałem to edytować i zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryzykfizyk1323 Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Boleń 74cm ,rzeka Warta...zauber 3000,diaflex 9/32,żyłka 0.25...wobler powierzchniowy...rybka wrocila do wody . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Gratulacje dla wszystkich którzy wystartowali z powodzeniem. Ja dziś niestety na zero. Może to dlatego, że nie wychodzę z domu? Brrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Gratulacje dla wszystkich którzy wystartowali z powodzeniem. Ja dziś niestety na zero. Może to dlatego, że nie wychodzę z domu? Brrr Przynęt nie masz? Mogę wysłać kilka RH dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Robert dobrze, że nie wychodziłeś. Ja walczyłem do dwunastej i zrezygnowałem. Ostatnie dwie godziny w ulewnym deszczu bezcenne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Gratuluję wszystkim rozpoczęcia sezonu.U nas bardzo wietrznie, ale między bałwanami coś można połowic .Nowa Rh12 daje radę - prowadzona głębiej w odpowiednim miejscu darzy ładnymi rapami... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Patu co ja bym dał dzisiaj za taką pogodę. U mnie jak zaczęło lać to więcej było wylewania wody z łajby niż łowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Konkretne otwarcie Patryk - BRAWO!Gratuluje! Widze ze testy kijka sie odbyly... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Gratulacje Patu ,udany start no i te zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Witam wszystkich i gratuluję rozpoczęcia sezonu Otwarcie sezonu boleniowego miało też miejsce na podwrocławskiej Oderce. Nastawienie jak zawsze bojowe, jednak z początku bolki nie chciały zbyt współpracować. Konsekwencja i upór dały jednak zadowalające wyniki Razem z Tomkiem trafiliśmy łącznie 5 rapek. Rybki do 63cm Na Spirita 9, jak i 7cm. Mi udało się poprawić skromy dotychczas rekord życiowy Spirit 7 został pożarty praktycznie na moich oczach, w pierwszym rzucie na nowej główce.....Hol dostarczył wiele emocji, nieco problemów sprawiło podebranie ryby(objęcie w karku niemożliwe ), a później szybka sesyjka i ryba wraca do swojego królestwa...Po dokładnych pomiarach, miarka wskazała 79cm!! ..Niesamowite wrażenia!! Łowiłem Avidem AVS90MLF2, do tego Spro Blue Arc 7300, a na szpulce Owner Broad 0,24mm, na małym Spinwalu Spirit 7cm-ukleja z czarnym grzbietem. PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chulo Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 No Kamil PIĘKNY bolesław! Moje gratulację! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Kamil Piekna ryba - moje gratulacje ! Swietne zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawm84 Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Kapitalna locha Ja dziś na Warcie w ciągu 3 godzin złowiłem jednego w granicach 55 - 60 cm i jeden spory bolesław zostawił mnie z durna mnią na brzegu po tym jak uderzył w wobka pod noagmi i wyciągnął 50 mterów żyłki z kołowrotka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Kamil - Gratulacje! czy aspirujesz to wyróżnienia jakim jest wykład na czerwcowym zlociku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Pierwszy dzień i takie ryby...wielkie gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Kamil gratulacje-piękny bolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil098 Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 gratulacje dla łowców :)fajne bolki jak również dla osób których pogoda nie rozpieszała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Gratulacje dla wszystkich szczęśliwych łowców! Kamil - gratuluję życiówki!Dziękuję wszystkim za stosowanie się do mojej prośby - opis okoliczności połowu. Super! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dedo Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Super rybki. Gratuluję Rap-uch. Ja wyskoczyłem na godzinkę pobiegać w okolice czerwcowego zlotu sprawdzić czy bolki są. Kilka ataków jeden bolek 65cm i jeden złamany grot. W końcu coś na Spirytusa udało przekonać(niebieska 7) Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superuszy Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Gratuluję wszystkim łowcą . Kamil gratki życiówki - zazdraszczam bolka . U mnie niestety zero ale może jutro coś się uwiesi.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Widzę że Wrocław górą, brawo Kamil Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi