Przemek Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Patu piękne bolki.Robert u mnie jest 9 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Pieknie obrodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Mareczku gratulacje bolek 80 .The best!!!!Mifek robi za fotografa, mówiłem mu że jak z Mareckim będzie jeździł na fyby to za fotografa będzie robił @Patu pstrągi, Patu bolki!!!Patryk nie za dużo szczęścia chłopie w życiu masz .Gratulacje dla łowców!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 69 -70 cm. I grube 70 + Wędka Dragon 5-25 cw.Kołowrotek Shimano 2500Wobler Micha z Wrocławia C&R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Piekne bolenie. Co roku watek boleniowy daja wielka frajde.Tyle ladnych ryb Gratuluje Lowcom! Sam sprobuje cos dolozyc tez za kilka tygodni Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Dawid mnie szokuje Twój strój u mnie jest strasznie zimno i wietrzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Marcel co ty duch wstaw jakieś fotki w końcu Prosze, specjalnie dla Ciebie O 4 rano 4st.c O wschodzie jeszcze zimniej.Dzika narwianska burta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Przemek rybki z 1 maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 www.rhlures.comrhplus@poczta.onet.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Mifek, ale to zdjęcie plecaka z boleniem w tle to absolutny hicior. Z różowym było by jeszcze ładniej plecak to talizman i mial być w kadrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 www.rhlures.comrhplus@poczta.onet.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Nie ściemniaj, na zdjęciu widać wszystko. Łowca przejęty a fotograf nie widzi plecaka na pierwszym planie. Musiało być gorąco. No ale o ten gorąca chodzi w tym hobby to to male okienko nad wyswietlaczem sluzy do podgladania i sprawdzania kadru?? bo ja myslalem ze to tylko taki bajer de facto trzeba sie bylo spieszyc by zbyt wielu nie widzialo zbyt wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Robert, UrbanFishing mnie nie rajcuje. Szukam odskoczni w postaci dzikiej przyrody. Nie ma jak widok krążących nad łódką Bielików i Myszołowów. Gdybym posiadał z 300mm i był na tyle zboczony aby zabrać tą lufę na pokład to byłyby fajne zdjątka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Gratulacje, piękne rapy łowicie. Dziś mini zlot nad Wisełką.Dziękuję @Zanderixowi i @długiemu za miłe towarzystwo.Pogoda dość nieprzyjemna, 8C, wiatr północny, silny.Ogólnie 2 rybki, kilka niezaciętych brań, balon na wodzie ogromny...RH rules Prezentuję bolenia, którego podbierałem.Łowcą jest kolega @długi, który twierdzi, że jest mało fotogeniczny Zdjęcie dla uwiecznienia dzisiejszego spotkania.Foto by @Zanderix, dzięki. Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Maciek , Arek dzięki za wspólny wypad. W takim towarzystwie nawet jak słabiej biorą to jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Gratulacje wszystkim pięknych Rap. U nas dzisiaj pogoda nie pozwoliła poszaleć o 4:00 były 3 stopnie brr .Zapowiadało się fantastycznie @bolenjanusz w pierwszym rzucie wyprawy wyjął Bolka ok 65cm , a potem cisza , zero , nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Łowiłem i ja z Zanderixem. Ryba brały pięknie ale nawet gdyby, to nie było by smutno nawet przez sekundę Święte słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Robert masz rację.Uśmiałem się za wszystkie czasy.Trzeba to powtórzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fajlip Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Dzisiaj tylko na godzinkę, jedno branie no i bolek 66cm przypozował do zdjęcia, potem szybko wrócił do wody . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dedo Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Fajny filmik Kamil - Tomek. Tak czułem . Powiem tylko że w tym miejscu trafiłem dwa największe moje szczupaki z Odry kilka lat temu. A Bolki nieco wyżej. Jeszcze raz graty. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Tak więc dla wszystkich chętnych- pierwsze dwa dni maja na podwrocławskiej Oderce: PozdrawiamKamilŚwietny filmik, niezapomniane chwile! PozdrawiamMaciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Są takie dni - mówisz w domu, że idziesz na ryby a ludzie sugerują Ci, że powinieneś przebadać się u psychiatry... mama mi dziś to proponowała Woda sprawiała wrażenie martwej.Po godzinie walczenia z wiatrem, zacząłem kierować się do domu, no i postanowiłem zahaczyć o jeszcze jedną, dosyć oklepaną miejscówkę. Efekt Uploaded with ImageShack.us Kij - konger World Champion 2,7 10-35 g.Okuma Epix Pro, żyłka mikado 0.22, krętlika z agrafką nie pomnęNo i spirit Andrzeja Lipińskiego, absolutna rewelacja Uderzył z 5 metrów ode mnie, na krótkim dyszlu, z wody około 0,5 m... szczerze mówiąc byłem w głębokim szoku Wypasione 70 cm.co tu dużo mówić, myślę że jestem aktualnie najszczęśliwszym wędkarzem w tym kraju pozdrawiam Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 ...Wypasione 70 cm.co tu dużo mówić, myślę że jestem aktualnie najszczęśliwszym wędkarzem w tym kraju pozdrawiam Wojtek Gratulacje fisza Fajne pogięcia wyszły - jakie to szerokie szkło ? PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi