patu Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Arek, to chyba jakiś fishaj prostowany w PSujce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Panowie, foto to nie jest moje dzieło - byłem nad wodą bez aparatu.Akurat kiedy holowałem nad wodą zjawiło się kilku młodych ludzi z aparatami, no i jeden z nich pstrykał, a zdjęcia dostałem na pocztę. Mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Panowie, foto to nie jest moje dzieło - byłem nad wodą bez aparatu.Akurat kiedy holowałem nad wodą zjawiło się kilku młodych ludzi z aparatami, no i jeden z nich pstrykał, a zdjęcia dostałem na pocztę. Mi się podoba. No to kurde masz facet farta - ja jak jestem sam nad wodą to se muszę solo sesam foty trzepać i nie wszystkie sa takie QL jak ta Twoja. PZDR i dość offtop <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Nikt nie powiedział, że jest niefajne .Jest nietuzinkowe, dodatkowo z tym profilem kolorystycznym...Gratz za rapę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 @Zanderix - ja nawet nie myślę, żeby brać się za samowyzwalacz na rybach, to mnie absolutnie przerasta @Patu - fakt, że nietuzinkowe, widać że niewędkarz się bawił. no ale cieszę się, że w ogóle mam go na fotce. No i dzięki dla Was za gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 @wojciiech Gratulacje! Ryba zdrowa i śliczna a fotka mnie zauroczyła. Widzę wędkarza, który jest TAK SZCZĘŚLIWY! i tak bardzo próbuje tego po sobie nie dać poznać. Cudowne. Życzę wielu pięknych ryb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 @Lasso - dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Jako że jest to mój pierwszy post,na początek chciałem powitać serdecznie wszystkich łowców,jestem pod wrażeniem ryb które zamieszczacie w wątku,bardzo przyjemnie się ogląda piękne okazy na tak dobrze wykonanych zdjęciach. Sezon zacząłem jak przystało 1 maja na Wiśle,pogoda na północy Polski była nieciekawa,wiało strasznie,woda była martwa ale pod wieczór jedna rybka zdradziła swoją obecność niedużym zawirowaniem na powierzchni. . Po dość długiej walce w nurcie boleń został zmierzony,sfotografowany i szybciutko wypuszczony.Miarka pokazała 64cm,rapa skusiła się na bezsterowego siudaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Gratuluję wszystkim Warta! Nie śpimy ,nie śpimy łowimyyyy! Wstałem o 6 ..od 7 zacząłem ustawiać swoje wobki a potem po godzince wkońcu zacząłem łowić. Rybka uderzyła w szybko prowadzonego wobka przy samej główce (starej zniszczonej)- maks 2 metry przy mnie:)Jest to moja zyciówka:) (w kwietniu pobijam rekordzik Jazia i Klenia a dzisiaj Bolka)-->szok,nie wierzę Łowiłem kijkiem dragon-Millenium do 25 gr (super fast)Młynek Spro Passion, żyłka 0.18Pogoda jak to dzisiaj trochę deszczu,trochę słońca,trochę wiatru i tak w kółko ..... do zobaczenia ziąmm:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Piekny warcianski BOLESLAW. Ile cm mial ? Gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Ależ Torpeda . Piękny Ziom . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Ktoś wyżej pisał,że był ostatnio najszczęśliwszym wędkarzem na świecie:)Dzisiaj ja jestem heheh --> 73:) Wole podać jeden mniej niż jeden więcej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fajlip Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Dzisiejsze 68cm na Instincta 4 cm, jak się okazuje na bolenie też skuteczny Fotka słaba bo zdjęcie robione na szybko i samowyzwalaczem, zależało mi żeby boleń jak najszybciej wrócił do wody. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Brawo kolego piękny boleń i przypominam iż nasz rywalizacja trwa heheheh więc troszkę większych Ci trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Bobesku - ja się zapisuję na korepetycje z wyszukiwania warcianych miejscówek <_< Piękny Bolas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Bobesku - ja się zapisuję na korepetycje z wyszukiwania warcianych miejscówek <_< Piękny Bolas DziękiPanie nie było go ani widu ani słychu:)Tak mi poprostu ta miejscówka pachniała rapą i wyszło:) Chodź wiedziałem,że rok temu tam ganiały za uklejkami:)..No ale przez rok mogło się dużo pozmieniać pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Skromne 66 cm z ujścia Narwi ale cieszy Zagryzł 7 cm ripper spro prowadzony wachlarzem nad starą rozmytą główką.Shimano Diaflash ST-A 270M 10-30 gr.Ryobi Zauber 3000 + PP 10 lbs Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 O i nawet sie Dawidowi trafił bolek na mojego woblerka fajnie bo juz powoli miałem wrazenie ze zaraz posypią sie wiadomośći prywatne ze nie skuteczne robie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Gratulacje dla wszystkich. Ja dziś wyskoczyłem na 2 godzinki na swoje śmieci 5 rapek skusiło się z dna na RH12. Aktywność bolków przy powierzchni zerowa za to w dołku na głębokości 6m skubały aż miło. Mam nadzieję że siedzi tam również gruby bolek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluzer Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Otwarcie sezonu boleniowego moge uznać za udane,biorąc pod uwage aktywnosć rap w podkrakowskiej Wisle. Ryb co prawda nie tak okazałe jak przedmówców,ale radosć z ich złowienia napewno nie mniejsza:) w pysku ryby wobler znany i lubiany:) pozdrawiam Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekj Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Gratulacje dla poprzedników. Mój jest dla odmiany z małej zaporówki. Sprzęt wędka CD BLR 3.20 7-30g, kołowrotek Daiwa Caldia. Wziął na black fury 4 czyli mój nr 1 na wodę stojącą. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Majowa, miarowa japa na Thrilla 9cm, prowadzonego w pół wody w Odrzańskim warkoczu... Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 www.rhlures.comrhplus@poczta.onet.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekj Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 To ile Ty w sezonie wyjmiesz bolków na tą obrotówkę na stojącej wodzie? Pewnie nie dużo bo się na nie nie nastawiam ale kilka za pewne się trafi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 patu widze ze czapki zmieniasz stosownie do uzywanych przynet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi