marcin1521 Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 ja wystrugałem z miotły kilka powierzchniowych wabików i odziwo bolki siadają jak głupie nie ma jak dobre rozpoczęcie sezonu boleniowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 dzisiaj malutka powtórka z rozrywki tylko w nieco innym składzie... raz... dwa...... trzy...... na fotce będziesz ty o okolicznościach połowu mam nadzieję, że napisze łowca - ja czekam na fotke z moim maluszkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 LADNE......gumowce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 LADNE......gumowce tak wlasnie myslalem ze w hiszpianii takich lasnych nie maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 8 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 LADNE......gumowce Dzieki mi tez sie podobają <_< Mifas dzięki za zdjęcia !Co do sprzętu to wędka shimano technium do 30g, super gt rc 4000 i plećka PP 10 lb, wabia thrilla 9 cm widać w paszczy <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 8 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 wabia thrilla 9 cm widać w paszczy <_< OOOO a ja myslalem ze to imitacja szaranczy jakas , czy cos... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunek Opublikowano 8 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Byłem dzisiaj z kolegą nad Wisłą poniżej Warszawy. Złowiliśmy łącznie 8 boleni w granicach 57-65cm. 6 na 8 ryb były całe w czymś takim: Orientuje się ktoś co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 8 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 www.rhlures.comrhplus@poczta.onet.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superKRYSTEK1 Opublikowano 8 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Byłem dzisiaj z kolegą nad Wisłą poniżej Warszawy. Złowiliśmy łącznie 8 boleni w granicach 57-65cm. 6 na 8 ryb były całe w czymś takim: Orientuje się ktoś co to może być? Widziałem was, widziałem.... czermin skradał się na kolanach na starorzeczu Ja dziś też połowiłem, miałem tez kolosa na kiju ale zszedł pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karuzo27 Opublikowano 8 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 łapaliście dziś z powierzchni czy z toni tam na dolnej wiśle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krąpiu Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Ja wczoraj w końcu się wybrałem nad wodę po raz pierwszy w sezonie i też lekkie zaskoczenie - bolek na meppsa black fury. Co prawda nieduży (50cm), ale jednak. Walnął metr-półtora od brzegu, na bardzo spokojnej wodzie przy niegłębokiej burcie. Widać, że tej wiosny bolki generalnie łamią przynętowe standardy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Ja wczoraj w końcu się wybrałem nad wodę po raz pierwszy w sezonie i też lekkie zaskoczenie - bolek na meppsa black fury. Co prawda nieduży (50cm), ale jednak. Walnął metr-półtora od brzegu, na bardzo spokojnej wodzie przy niegłębokiej burcie. Widać, że tej wiosny bolki generalnie łamią przynętowe standardy poczekaj jeszcze tydzien dwa i wszystko wroci do normy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Dziś godzinka nad rzeką podczas powrotu z Gdańska. Leniwy ten Rapiszon do tego stopnia że pijawki go oblazły na płetwach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 www.rhlures.comrhplus@poczta.onet.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Dziś godzinka nad rzeką podczas powrotu z Gdańska. Łowiłeś w Gdańsku? Wisełka? Jaki odcinek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Oderwałem delikatnie wszystkie choć nie powiem , trzymały się dość mocno. Do jesieni się zagoi rzeczne ryby są silne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Dziś godzinka nad rzeką podczas powrotu z Gdańska. Łowiłeś w Gdańsku? Wisełka? Jaki odcinek? Okolice Tczewa. Woda czysta średnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Na Raptorka 7mkę.Fotka z wobkiem też jest.Ryba co prawda nie moja ale mocno cieszy. .Reszta fotek w wątku Tomy Hand Made. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Wieści z nad Buga.Dziś po południu odebrałem paczuszkę od Artura G.Wobki super bardzo starannie wykończone skórzak po prostu mistrzowski Nom i dostałem nawet 1 szt gratis HuraSzczęśliwy po 17 pobiegłem nad Bug.Tu widoczna poprawa, woda cały czas opada.Główki jednak przykryte jeszcze ok 1mBolki jakoś się rozkręciły po kilku dniowym ociepleniu i zauważyłem kilka mocnych pobić.Zacząłem indiańskie podchody. Zacząłem obławiać kolejne główki znanymi mi przynętami lecz bez efektu.Po drodze minąłem jednego spinningistę starającego się przechytrzyć szczupaki ale miał tylko jedno pobicie.Doszedłem do kolejnego przelewu i wtedy postanowiłem spenetrować go skórzakiem Artura.Chyba w 2 rzucie gdy przeprowadzałem wobler ekspresowym tempem przez zwary warkocza mocne targnięcie.Szybki hol na plecionce bez zbędnych fajerwerków i po nie całej minucie podbieram dłonią bolka.Nie mierzyłem by nie tracić czasu lecz zrobiłem foto przy kiju z telefonu. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siksa Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Gratuluje rapy Mógłbyś podać namiary do Artura. Od prawie 2 lat szukam tych wobków na allegro i lipa. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Złowiony 04.05. Kij Cormoran Black Star Pro 2,7m, c.w. 10-40g, kręciołek Okuma flame, plećka 10lb. Przynęta - Brzul, prowadzony stosunkowo wolno..P.S. Paweł dzięki za wobki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Dzisiejszy Wiślany bolek :)cieszy bardzo bo złowiony na własnoręcznie zbudowany kij Skusił się na spirita 9 foty kiepskie robione szybko telefonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fajlip Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Gratulacje Kriss, rapa była mierzona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Krissniezla sztuka. Gratuluje. Ile cm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traq Opublikowano 11 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Gratuluję ładnych boleni. Ja niestety mam taką przypadłość, że gdzie bym nie pojechał ładne bolenie biją pod przciwległym brzegiem. Zawsze. Sprawdza się na Odrze, Narwi, Bugu, nie wiem tylko jak z Wisłą, bo tam drugiego brzegu nie widzę Czy tylko ja tak mam? Ostatnie dwa prawie całe dni zwiedzałem Odrę od Brzegu Dolnego po Lubiąż, ale z marnymi efektami, jedynie dwa maluchy pierwszego dnia. Za to wrażenia estetyczne super, w niektórych miejscach miałem wrażenie, że byłem pierwszym człowiekiem nad nad rzeką w tym roku. Wszędzie tylko ślady zwierząt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi