Kamil Z. Opublikowano 12 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Kamil,pozamiatałeś z tą fotką !!! Do kalendarza z nią !!! Ino szybko Dzięki Sławku Zdjęcie wykonane przez mojego kolegę, poddane tylko lekkiej edycji. Do kalendarza mają być o tematyce C&R, a tu bardziej mamy Catch, niż Release No i Remek prosił o zdjęcia w poziomie(i na poziomie )....tak więc będzie trzeba jeszcze próbować coś ustrzelić PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 12 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 rybka cały czas na smyczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 13 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Fajne ujęcie Kamilq . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anowi Opublikowano 13 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Tęsknię za odrzańskimi rybami Kiedyś to byli czasy jak mawiali indianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspar Opublikowano 13 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Wczoraj wypad na 3 godziny. Bolki ładnie zaganiały i równie dobrze brały.Pierwsza ryba 67 cm , druga 73.Obie z napływu przelanej główki ,przynęta (ukleja 8cm) prowadzona w średnim tempie wachlarzem. Oprócz tego jeszcze 2 brania i 2 mniejsze wyciągnięte. Kij cw 10-30 270, aero gtm 3010, PP 15. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspar Opublikowano 13 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 I jeszcze ślady wysokiej wody na krzaczku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Takie dzisiaj brały-szału jakościowego nie było ale ilościowo owszem.Wszystko z opadu w Saurona 9cm 16g.Zero oznak żerowania na powierzchni.Kijek BR 2,70m 10-35g {X-RODS},multi Daiwa Ryoga 1016hl,linka Varivas PE 23lb+FC 0,30mm.Przynęta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 13 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Gratuluję łowcom.Ja ruszam jutro na 2-dniowe podboje <_< . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 13 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Piękne fotki Tomy cykasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 14 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Wreszcie doczekałem się pierwszych ryb Kolejna lekcja nad Wisłą. Ryby pokazywały się ale bardzio cicho i żadko. Uklei powyżej 2 cm na Wiśle w Warszawie jak na lekarstwo, jeszce się nie pogrupowała.Bolki nie reagowały zupełnie na imitacje uklei. W pewniej chwili zaobserwowałem, że po ataku nad wode wyskoczył mały krąp. Hmmmm który wobek w pudełku najbardziej przypomina krąpia ?? U mnie Hermes. Jak się okazało strzał w dziesiątkę. W pierwszym rzucie branie, zapina się mała ryba ok 55 cm. Dwie minuty przerwy i kolejne branie, tym razem już w wymiarze Jerkbaitowym I niestety powrót do domu na umówioną godzinę, strasznie tego nie lubię. Rybki złapane ok godziny 10 00. Mój zestaw w tym roku:- patyk Trabucco Syncron XTR XH, 3m 30-60 gr - kręcioł Daiwa Exceler 2500e - żyłka Trabucco 0,22 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Dzisiaj u mnie ciut większe.Dalej SAURON i z opadu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 14 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Gratuluję Pany:)Ja dziś na zero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 14 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Miały być klenie a wyszły bolki. Sprzęt Batson RX6 2,90 10-21 gr. żyłka 0,14 wobler własny rzeka Wisła. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 15 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Dzień nad wodą pełen przygód, nagrodzony piękną, waleczną rybą. Wypad oceniam na 7+ Mimo zmiennej pogody, chyba ciśnienie wyjątkowo dziś sprzyjało. I to, że łowiłem w miejscu, gdzie wędkarza minąłem jednego, do tego grunciarza, a i on się zdziwił na mój widok EDIT: Miałem nie wstawiać, bo zdjęcie przeciętne, ale Koledzy namawiają, chyba zapomnieli jak wyglądam . Skoro pojawia się ryba, to i krótki opis. Wypad jak zwykle ostatnio krótki, intensywny. Woda kipiała, ale głównie maluchy chlapały, na odcinkach z leniwym uciągiem. Postanowiłem poszukać najsilniejszego uciągu na tym odcinku, gdzie miałem już tylko kilka minut na połowienie do powrotu. Udało się, w jednym z ostatnich rzutów przywalił w napływie na dość szybko prowadzonego po skosie z nurtem Hermesa i ostro odjechał na hamulcu. Bardzo silna ryba, żeby ją spokojnie podebrać, musiałem zejść znacznie niżej, bo z mocnym nurtem bardzo dobrze jej szło. W ogóle ryby w tym roku są w super kondycji. Wędka Pinnacle 3/4 oz - 15lb, AbuC3, żyłka 0,22 PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 15 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Kamil,pozamiatałeś z tą fotką !!! Do kalendarza z nią !!! Ino szybko Mistrz Lipiński rzadko na forum zagląda ale z Kamil coraz godniej go zastępuje (i ryby i zdjęcia) - Gratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Mistrz Lipiński rzadko na forum zagląda ale z Kamil coraz godniej go zastępuje (i ryby i zdjęcia) - Gratki. Jacku, dziękuję za bardzo miłe, acz uważam, że nieco na wyrost i nie do końca zasłużone słowa Z tego co wiem, to na razie bolenie mają urlop od Andrzeja, bo priorytetem są teraz treningi przed zbliżającymi się pstrągowymi MŚ PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Chyba trzeba jutro z rana uderzyć na Wisłę żeby wątek na 2 stronę nie spadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 @Kamil Z.Nie bądź taki skromny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Trzy rapki, każda na inny wabik:-pierwsza na Brzula-druga na Thril'a-trzecia na RycHa 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Trzeba było występlować te okulary Armaniego ... Było nieźle - next time will be better <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Okulary do fotek to podstawa!! Inaczej byłoby widać te Nasze wory pod oczami po nieprzespanej nocy i wypitym alkoholu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 ..parę Żubrów widziałem na rewirach z wieczora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 ..parę Żubrów widziałem na rewirach z wieczora Nie wiedzialem ze zarybili Puszcze Bukowa zubrami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Czadowe rapciaki Panowie. Rzeczny zasysacz uklejek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Swietna fota Marcel Artystico taka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi