tymon Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Ciekawa taka informacja. Szkoda, że nie ma fotki, bo mogłoby się okazać, że bolek jednak nie był tak duży, jak wszyscy myślą Ale może się mylę. Ważne jest to, że pływa dalej, więc może komuś się da jeszcze oszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 E tam ...ja ostatnio złowiłem takiego 107,4 cm ale akurat się wyczerpały baterie w aparacie:P A tak poważnie to skoro był złowiony na GPP -to musiał być zmierzony co do mm:) Więc w tym przypadku nie ma co gdybać czy wygląda na tyle itd... Gratuluje łowcy takiego rapera:) Edycja--> Można wyniki sprawdzić na stronce PZW 97.5cm ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 I ja wczoraj takiego średniaka 65+ wydłubałem z warkocza.Przynęta jakoś dziwinie w tym roku nr1 Hermes, w poprzednim sezonie nie złowił żadnej ryby. Przerzuciłem się już całkiem na łowienie po ciemaku. Ryby jakieś takie bardziej aktywne, tylko fotki szkaradne No i jak bolek przestaje zajadać sandokany się budzą do życia. Dzisiaj wieczorem powtórka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 www.rhlures.comrhplus@poczta.onet.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traq Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Sorry za delikatny OT, ale potrzebuję porady fachowców. Jakiego rozmiaru kotwice zakładacie do RH12? Ja na szybko podpiąłem jakieś zdjęte z woblera Salmo Perch (kotwice chyba nr 4). Efekt taki, że przeorałem koryto rzeki jak pługiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Sorry za delikatny OT, ale potrzebuję porady fachowców. Jakiego rozmiaru kotwice zakładacie do RH12? Ja na szybko podpiąłem jakieś zdjęte z woblera Salmo Perch (kotwice chyba nr 4). Efekt taki, że przeorałem koryto rzeki jak pługiem. RH8 i 10 kotwiczki nr 8RH12 - nr 6 Taką ja sugestię dostałem Roberta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Co do uklejki RH. Kółeczka łącznikowe ważna sprawa, max 4 mm, ale 3 mm podobno lepsze. Ja na szybko podpiąłem jakieś zdjęte z woblera Salmo Perch (kotwice chyba nr 4). Efekt taki, że przeorałem koryto rzeki jak pługiem. A wędkarze z Małkini narzekali, ze w weekend woda w Bugu była taka zamulona, teraz wiadomo dlaczego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traq Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 A wędkarze z Małkini narzekali, ze w weekend woda w Bugu była taka zamulona, teraz wiadomo dlaczego . dobre Tyle że to akurat nie mogła być moja sprawka, łowiłem tym razem dużo niżej. A te kółeczka to możesz jakieś konkretne polecić? Najlepiej coś mocnego, ale jednocześnie dającego się łatwo rozgiąć i założyć. Istnieje w ogóle coś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 A wędkarze z Małkini narzekali, ze w weekend woda w Bugu była taka zamulona, teraz wiadomo dlaczego . dobre Tyle że to akurat nie mogła być moja sprawka, łowiłem tym razem dużo niżej. A te kółeczka to możesz jakieś konkretne polecić? Najlepiej coś mocnego, ale jednocześnie dającego się łatwo rozgiąć i założyć. Istnieje w ogóle coś takiego? Ja stosuje kółeczka łącznikowe Mustad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Wujku jak gacie sie spisuja ? ...ryba piekna A dzięki za rybę, a gacie dużo wygodniejsze niż neopreny, szczególnie jak dużo się łazi.pozdrawiamwujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Gratulacje dla łowców rapiszonów.U mnie ostatnio same chlapacze 60-70cm - rekompensują to bardzo widowiskowymi braniami i swoją szybkością Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Foto 1 klasa Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Widać już mocno wysłóżony ten wobek od Roberta, kamienie dały mu w kość.Bardzo fajna fotka Gratki Patryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Dzięki panowie. Swoje zrobił, zaliczył juź sporo rap.Ostatnio podleczyłem go kilkoma warstwami nowego lakieru, co by żyło mu się znacznie dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 www.rhlures.comrhplus@poczta.onet.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Jako ciekawostka bo fota słaba po zmroku z ostrością na mojej brzydkiej gębie zamiast na rybie Generalnie wygladał jakby zaliczył siatkę, miał okropnie postrzępione wszyskie płetwy.Czyżby kłusole wypuzczali bolki czy to jeszcze pamiątka po tarle ?? Co o tym sądzicie ? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 @PszemoPo przejściu dużej wody, niektóre ryby wyglądają właśnie tak. Jest jeszcze kilka ewent. np potrącenie przez sprzęt pływający, trudy tarła, sieci itp, itdZobaczcie płynie rekin... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 I jest!!! . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Nie, to chyba ten; ale na tym zdjęciu wyglądam niewyraźnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Tomek, czy Ty lowisz na J. Ros ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Niestety, nie... ale na J. Roś są bolenie, duże bolenie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Niestety, nie... ale na J. Roś są bolenie, duże bolenie Pozdrawiam OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 A dzisiaj siadł taki oto cwaniaczek, nie mierzony ale do 70 na oko z centa zabrakło Jak na razie największy w tym roku . Przy płetwie grzbietowej miał zapięty wobek więc przy okazji uwolniłem biedaka.Wobek notabene mój z przed 1,5 tygodnia - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 www.rhlures.comrhplus@poczta.onet.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 A dzisiaj siadł taki oto cwaniaczek, nie mierzony ale do 70 na oko z centa zabrakło Jak na razie największy w tym roku . Przy płetwie grzbietowej miał zapięty wobek więc przy okazji uwolniłem biedaka.Wobek notabene mój z przed 1,5 tygodnia - Przemku, znając życie 1,5 tygodnia temu miałeś piękną rybę na kiju, co Ci wobka ukradła Tak to czasem bywa. Dobrze, że trafiła na swojego tym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi