Guzu Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Gratuluję panowie rap. Pozdro z Zakopca Zbieraj sily przed lipcowymi upalami na rzece Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Gratulacje, gratulacje; ja też coś ułowiłem, ryby już dobrze odpasione, walczaki takie... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Ładne grubaski, gratulacje. Ja przeglądam forum z domu, L4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Ja dziś na 6 wszystko w granicach +/-60cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Nie wytrzymałem i pojechałem, to już silniejsze nawet od choroby Udało mi się już 2 raz w tym roku złowić dwa razy tego samego bolasa Rybka z 16 czerwca . Złowiony w tym samym miejscu.Niesamowita satysfakcja kiedy wie się, że rybka którą złowiliśmy 2 tygodnie temu ma się wyśmienicie Swoją drogą ciekawe jak długo będzie stał za tą właśnie główką. Na pewno bedę prowadził dalsze obserwacje, może uda się przechytrzyć jegomościa trzeci raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Kolejny dowód na to że rybki po złowieniu i wypuszczeniu mają się dobrze a więc miesiąrze koniec głupich tłumaczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Fajny taki, namierzony znajomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Super sprawa i gratulacje. Zastanawia mnie fakt, że prawie w ogólepłetw nie zagoił. Ciekawe jak to jest u bolków. Ja zawodowo mam do czynienia z pstrągami i u nich uszkodzenia goją się dość szybko.tak czy inaczej jeszcze raz gratulacje bo złapać dwa razy tego samego to frajda do sześcianu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertGizycki Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Udało mi się już 2 raz w tym roku złowić dwa razy tego samego bolasa ....Złowiony w tym samym miejscu.Niesamowita satysfakcja kiedy wie się, że rybka którą złowiliśmy 2 tygodnie temu ma się wyśmienicie Pszemo a ta z ciekawości zapytam - przynęta była ta sama? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Udało mi się już 2 raz w tym roku złowić dwa razy tego samego bolasa ....Złowiony w tym samym miejscu.Niesamowita satysfakcja kiedy wie się, że rybka którą złowiliśmy 2 tygodnie temu ma się wyśmienicie Pszemo a ta z ciekawości zapytam - przynęta była ta sama? Przynęta była ta sama i uderzył w dokładnie tym samym miejscu co poprzednio - na samym szczycie główki w warkoczu. Rzucałem z części zapływowej i prowadziłem wobek w warkoczu w kierunku szczytu główki. W momencie wyjścia na napływ potężne branie na krótkim dyszlu na plecionce + kij x-fast - wrażenia niesamowite Gdyby nie kotwice VMC Spark Point które jako jedyne w tym rozmiarze się nie rozginają nie wyjął bym tego dzikusa biorąc pod uwagę fakt, że hamulec miałem dokręcony sandaczowo: na granicy wytrzymałości zestawu Jeśli janówka nie dojdzie nie zmieni pewnie miejsca żerowania i może dane nam będzie spotkać się ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Sulej Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Witam. Fotka pierwsza klasa. Moim problemem z opanowaniem aparatu jest brak czasu. Teraz to juz klapa. Gratuluje fajnego bolasa i fotki. Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Sulej Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Witam. A ja myśle, że to brat blizniak kolejny dowód na to, ze wypuszczanie ryb ma sens.....Gratuluje i pozdrawiam Tomek Sulej Nie wytrzymałem i pojechałem, to już silniejsze nawet od choroby Udało mi się już 2 raz w tym roku złowić dwa razy tego samego bolasa Rybka z 16 czerwca . Złowiony w tym samym miejscu.Niesamowita satysfakcja kiedy wie się, że rybka którą złowiliśmy 2 tygodnie temu ma się wyśmienicie Swoją drogą ciekawe jak długo będzie stał za tą właśnie główką. Na pewno bedę prowadził dalsze obserwacje, może uda się przechytrzyć jegomościa trzeci raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Czasem warto przejechać setki kilometrów aby spotkać się ze starymi znajomymi a dodatkowo woda potrafi obdarzyć tym co dla nas najważniejsze. Aura nie sprzyjała po pierwszym dniu strumień wody zaczął się nawet tworzyć na zakończeniu mych pleców ... ale drugi dzień ... Never Give UP Pozdrawiam Jakub Podleśny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Piękna ryba, gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 www.rhlures.comrhplus@poczta.onet.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 @Forecast piękna ryba, szczere gratulacje Napisz coś proszę o okolicznościach połowu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Też się dołączam. Kawał dobrej roboty Forecast. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Piękna rybka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Piękna ryba Forecast,aż zazdrość mnie zżera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Dzięki chłopaki ale ja tylko łowił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Ładna ryba, z Narwi, czy Warty? Ile miał cm?wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg78 Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Forecast , świetna rapa, GRATULACJE !!!Mi udało się też wyłapać kilka , w tym jednego bardzo dobrze znanego Pszemo znasz tego waćpana ???Jeśli to ten sam to ciekawe kto go złapie nstępnym razem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Ale jaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Ostatni boleń w Warszawie, a Wy go tak męczycie. Sadyści !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 www.rhlures.comrhplus@poczta.onet.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi