Krisu23 Opublikowano 9 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Fajnie, ze Stradic 4000FH łowi bolenie, moje gratulacje . Lepiej kupić nie mogłem. Jesteś mistrzem poszanowania sprzętu, kręci jak jedwab. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 9 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 No niestety, coraz więcej robi się tych rzeczy o których można zapomnieć, dlatego kartka, długopis i pakowanie dzień przed wyprawą to niezłe rozwiązanie.wujekMoje priorytety: Nowy aparat, guma do majtek w długości 3m, trening fotografii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 9 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Fajnie, ze Stradic 4000FH łowi bolenie, moje gratulacje . kręci jak jedwab. To zasługa kolegi @zorro . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 9 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Zorro smarował a Ty szanowałeś. Młynek ma 5 lat a wygląda jak z półki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 9 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Krisu widac w tym emocje :)Gruby.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Obstawiam że nie jest z rzeki tylko spadła z zaporówki. Ryba była kłuta i to niedawno bo miała w pysku świerzą ranę. Więc pewnie to ta sama która wczoraj miała spotkanie z Tomkiem. Nie pasuje do wizerunku rzecznego bolka. Za gruba i nie brakuje jej ani jednej łuski. Tydzień temu szła huraganowa woda i mogło ją przywiać.Tak to mogła być ta ryba z wczoraj wziął w ostrym nurcie w tym samym miejscu co Tobie Krisu tylko rzuty z prądem i przytrzymania.Zrobił zwrot na ogonie no i kotwę rozgiął.Wczoraj nikt na tej miejscówce nie łowił.Dzisiaj Andriu zaliczył Bolka na Raptorka.Ja chyba pójdę na Boleniową emeryturę.Miałem branie a jak że i nawet nie będę pisał co się stało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 9 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Nie wszystkie ryby da się wyciągnąć. Ja na jesieni w tamtym roku przygryzałem usta podczas holu. Ryby uczą skruchy pokory zawziętości ... i wiele innych cech charakteru ... ale jak widzę że moi koledzy wypuszczają bolenie które parę lat temu by zabrali do domu ... po części ma misja jest spełniona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepol Opublikowano 10 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Piękny boleń @Pepol! 80cm miał? Tej granicy jeszcze nie przekroczyłem ale krok po kroku coraz bliżej. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 10 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Piękne bolenie łowicie panowie, gratuluję.Ja też mam się czym pochwalić. Młode wykąpane i poszły spać, więc mogłem wyskoczyć na rybki. W efekcie największy w tym sezonieI na własnego woblera Kolejny dobrze przetestowany Sprzęttowo: Team Dragon 2,7 m, 10-35 g, Shimano Ultegra XT 3000, PP 10 lb i na końcu wobler mojego autorstwa - 8 cm i 14 g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 10 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Piekne nocny lowy Artech! Swietna regularnosc no i ten woblerek wlasnej produkcji co wyciaga coraz wieksze sztuki!!! Szacuneczek i szczerze gratulacje! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 10 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Fajna rybka, widać miejsce gdzie łowisz ma niezły potencjał.wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 10 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Dzięki Panowie. Moje bolenie są wyjątkowo wybredne, nie interesują się woblerami które idą jak po sznurku nawet gdy mocno drgają. Dlatego bardzo cieszy mnie to, że udało mi się osiągnąć zamierzony efekt i jetem w stanie to powtórzyć - to drugi wobler, który ma rybę na koncie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 10 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Szczeciniaki fajne rybaki Artech,a za nocnymi wasaczami probowales juz w swoich stronach?p.s.zabierz Mifka niech cos w koncy złowi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 10 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Ogromne gratki za pięknego rapiszona i talent w tworzeniu takich łownych wobków.Niezły klocek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Byliśmy dzisiaj z Andriu pośmigać i przetestować Raptory z jedną kotwą.Fotka z twarzą łowcy jest ale tak się ustawiliśmy do niej że widać całą okolicę więc jej nie wstawiamy.Kriss walnął dokładnie w tym samym miejscu co mi i Tobie.Rybka 70 z mocnym plusem.P.s. ja oczywiście na zero,jedynie klenisko jakieś mną wyszarpało i to by było an tyle. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 10 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 @Artech piękny, nocny raper!!Gratulacje ! PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 10 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Artech, najważniejsze że masz ryby, jeśli ktoś jest wytrwały to zaczyna je łowić, jak ni ma ryb to najlepsza przynęta na nic się przyda.Tomy, widzę po wodzie że przybór Cię ominął?wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Był przybór ale u mnie dość szybko schodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 10 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Gratulacje dla Andrzeja. Ja się zaraz zbieram. Tym razem wieczorne łowienie. Może jeszcze jeden się skusi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 10 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Piękna rapa Artech, gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Gratulacje dla Andrzeja. Ja się zaraz zbieram. Tym razem wieczorne łowienie. Może jeszcze jeden się skusi.Zaś tu jedziesz Gorolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 10 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Oj dzieki ,jak na nasze warunki po powodziowe to istny potwór,najważniejsze że wędka ochrzczona i się sprawdziła (Mekamil ) no i wobek który dostałem do testów od Tomyego bomba poprostu taki jednokotwiczny a daje radę, powinien nazywać sie trochę po gejowsku migotka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 10 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Jeszcze raz dzięki za miłe słowo Panowie Szczeciniaki fajne rybaki Artech,a za nocnymi wasaczami probowales juz w swoich stronach?p.s.zabierz Mifka niech cos w koncy złowi... Na nocne sumowanie brakuje czasu, bolki czekają A co do @Mifka, to mimo tego, że mieszkamy w jednym mieście to go ze 3 lata nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 10 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Oj dzieki ,jak na nasze warunki po powodziowe to istny potwór,najważniejsze że wędka ochrzczona i się sprawdziła (Mekamil ) no i wobek który dostałem do testów od Tomyego bomba poprostu taki jednokotwiczny a daje radę, powinien nazywać sie trochę po gejowsku migotka. Jedna kotwica na bolki moim zdaniem jest w sam raz. Chyba, że przynęta jest duża i sztywna powiedzmy 10cm wobler to wtedy dwie. W 7, 8cm przynęcie tylna kotwa jest prawie zawsze zapięta na zewnątrz pyska. Przynajmniej ja tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Dobra,dobra Krisu ułowiłeś coś .Znaleźliśmy nową miejscówe z Andriu tyle że nie ma gdzie stanąć bo jeden burak szalał że to jego teren.Jego by tam uspokoił piąchopiryną ale istnieje ryzyko że wezwie posiłki więc trzeci by nam się zdał do pacyfikacji tego poletka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi