Krisu23 Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Nic nie ułowiłem. Gruntówy wywalone we wszystkich możliwych kierunkach. Eee bić to się może nie trzeba będzie. Jak to gościa teren. Ziemia przylegająca do rzeki jest państwowa z tego co pamiętam. Do ilu metrów dokładnie to mi z głowy wyleciało ale tak to jakoś jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Krisu to zależy albo są określone granice albo w myśl prawa wodnego powinno być swobodne przejście po linii brzegowej w myśl prawa wodnego.Tylko życie to czasem inna bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Jeżeli granice nie są ustalone, często to jest przy zbiornikach wodnych gdzie był robiony operat i są ustalone granice, to normalnie granicą jest trwały porost trawy lub góra skarpy ponieważ woda zabiera a nie oddaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Art. 27.1. Zabrania się grodzenia nieruchomości przyległych do powierzchniowych wódpublicznych w odległości mniejszej niż 1,5 m od linii brzegu, a także zakazywanialub uniemożliwiania przechodzenia przez ten obszar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Jakby tak wszyscy interpretowali przepisy to byłoby świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Jakby tak wszyscy interpretowali przepisy to byłoby świetnie Ktos się już tym interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fajlip Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 W końcu się stało, bariera 80 cm została przekroczona, o całe 3 cm Bolek zażarł Hermesa aż po skrzela, ale w dobrej kondycji wrócił do wody. Niestety fotki jakością nie grzeszą, a to przez to, że na bolenie chodzę sam i pozostaje mi samowyzwalacz A tu jeszcze taki 70+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 fajlip jak dla mnie są wystarczające a RYBA przepiękna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Brawo jest szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Kawal lucyfera na hermesa!!! BRAWO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 piękny,ogromny Bolek,mega gratulacje.Ten drugi z reszta też nie mały Opisz troche bo jestem ciekaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fajlip Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Miejsce to warkocz na przelanej głowce, który zakręca i bije w brzeg. Bolenie były zarówno z pod brzegu jak i z samego warkocza. 83 cm skusił się na Hermesa, 72 cm na Thrilla 9cm. Sprzęt to: -Jenzi Whisper Live, 2,45m 10-30g -Team Dragon 730iX-Żyłka Mikado 0,22 Póki u nas jest wysoka woda to trzeba korzystać, jutro ( a właściwie dzisiaj) rano zobaczymy czy znowu się coś przywiesi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Gratulacje Kawał ryby. Ja dopiero w przyszłym tygodniu dam radę wyskoczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Piękna, wielka rapa. Gratulacje.A na zdjęciu widać wszystko co trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Piekny boleń - gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Piękne bolasy gratulacje. Zauważyłem że rybki powyżej 80 cm mają wyłupiaste oczy Zaczynam urlop od poniedziałku i na pewno nie raz odwiedzę Wisełkę w poszukiwaniu takiego z wystającymi gałami. Może sie uda. Jeszcze raz gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fajlip Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Dzisiaj wybrałem się z kumplem, skończyło na jego życiówce 77cm Tym razem miał kto strzelać fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Ładnie tam mieszacie nad tą rzeką gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Po mojej stronie Wisły też ich nie brakuje jednak widzę, że czas na Twoją pojechać może we wtorek jak już wyjedziesz na wakacje heheheheh a ja cały tydzień wolnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 17 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 MOJE GRATULACJE PIEKNE BOLENIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmr1 Opublikowano 17 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Piękne rybcie. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 17 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Jeden z kilku dziś Sprzęt standardowy przynęta również . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 www.rhlures.comrhplus@poczta.onet.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 E Redzi, jak byś wyciągnął ręce pod obiektyw to by miał z 90, a tak to prawie 70 ...i palce jak Goliat, choć widać Redzi, że do mikrusów nie należy .Fajny rapciak - gratuluję.Wisełka już darzy, czy latacie z Robertem po stojącej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi