admin Opublikowano 23 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Panowie,Proszę o zakończenie dyskusji i powrót do wątku. Załatwcie resztę na priv jeśli są jakiekolwiek niejasności. pozdrawiamRemek ||||v Bolenie 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 Szczeciniaki fajne rybaki Artech,a za nocnymi wasaczami probowales juz w swoich stronach?p.s.zabierz Mifka niech cos w koncy złowi... dzieki za troske salmon. Ale zapewniam, ze jakos sobie daje rade bez pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 Szczeciniaki fajne rybaki Artech,a za nocnymi wasaczami probowales juz w swoich stronach?p.s.zabierz Mifka niech cos w koncy złowi... Na nocne sumowanie brakuje czasu, bolki czekają A co do @Mifka, to mimo tego, że mieszkamy w jednym mieście to go ze 3 lata nie widziałem co nie zmienia faktu ze jadać na TO lowisko przejezdzasz mi niemal pod domem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 26 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Widzę watek umiera.Jeden z ostatnich odrzańskich boleni. Sprzęt b/z, przynęta wobler RH Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 26 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Nic nie umiera, bo Patryk czuwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 26 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Co to za czuwanie Daniel, jak woda rosnie w oczach z minuty na minutę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 26 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Czuwanie by za bardzo nie urosla...czyzby powtorka z zeszlego roku sie szykowala ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 26 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Az tak źle to nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 26 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 To i ja się dołącze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 26 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Ta Pani na tej fotce z boleniem musi być w kalendarzu 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 26 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 No Wujek szczęściarz z Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 26 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 No i znowu pojawia się duet,w tej roli Patu i Wujek .Fajna fota Patu ,ale zdjęcie niżej przebija Cię urodą pozazdrościć pogody Patu ,u nas leje woda dupna i zabagniona ,o rybach można zapomnieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edwardo Opublikowano 26 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 A bolek jaką ma minę! JA NIE CHCĘ DO WODY !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 26 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 No i znowu pojawia się duet,w tej roli Patu i Wujek .Fajna fota Patu ,ale zdjęcie niżej przebija Cię urodą pozazdrościć pogody Patu ,u nas leje woda dupna i zabagniona ,o rybach można zapomnieć...nawet nie śmię się równać w tej materii ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 26 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Ta Pani na tej fotce z boleniem musi być w kalendarzu 2012to samo pomyslalem hahahahahahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 26 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 To po co robić głosowania?? <_< Lud zdecydował!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 26 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Bolek fakt ma mine jakby nie chciał sie rozstac,zresztą nawet go rozumie. Ale jak moja małżonka zobaczyła te sliczne gumiaczki na nożkach to oszalała @wujek gdzie kupiłeś takie cudne gumiory dla Swojej Pani. Dawaj namiary bo żyć mi nie da. FOTKA DO KALENDARZA musowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 26 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 @Patu jesteś czarodziejem Odrzańskich boleni,gratki @WujekTwoja fotka poprostu wymiata Powinna widnieć w kalendarzach na kolejnych kilka lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 26 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Zaraz, zaraz, czy ten boleń aby na pewno spełnia regulaminowe normy? żartowałem Oj fotka do kalendarza i możemy robić zakłady czy wygra w głosowaniu ps. dla koneserów boleniowej urody tu też się coś znajdzie TU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 26 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 O rzesz ty.., piękne kaloszki...i te czarne włosy oczywiście. Zawsze wierzyłem w to forum. Dzięki za Jerkbait! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 26 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Wujek, po prostu prześlij 12 najlepszych zdjęć jakie zrobiliście i będzie po kalendarzu. A głosować możemy na co innego U mnie lekki impas, trzy wypady pod rząd bez konkretnej ryby. Woda rośnie, przejrzystość słaba i nie mogę się do nich dobrać. Inna rzecz, że choć są i żerują, to krótko i w określonych godzinach.. Może za bardzo myślę o jakimś lipcowym przyłowie i stąd ta nieskuteczność PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 27 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Taki z dzisiejszego ranka,wziął na napływie małej rozmytej ostrogi,branie bardzo energiczne po zacięciu kotłował w miejscu parę sekund i dopiero potem odjazd,zdemolował mi kotwiczkę Ownera nr 8 ale udało się wyjąć łobuza. Użyty sprzęt to Phenix Karabela PST894-2, Shimano 07 Stella 4000, Plecionka 10lb, Przypon strzałowy z fluorocarbonu i na końcu zestawu Sieczka Tomy'ego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 27 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Moje gratulacje ładnego bolenia.@patu - Super boleń na super fotce.@ wujek - Ach te kobiety. Moja zona jak zobaczyła zdjecie powiedziala: piekna kobieta w pieknych i modnych gumiaczkach - śliczne zdjęcie . O boleniu nie wspomniała. Osobiscie tez uwazam, ze troche blado wypadl ten bolen na tle tych gumiaczkow. Moje gratki , pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 27 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Osobiscie tez uwazam, ze troche blado wypadl ten bolen na tle tych gumiaczkow. Fakt. Bylo trysnac go na okonia przed wypuszczeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 27 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 To był zart , wiec chyba zostalem zle zrozumiany. A co do zdjecia to bardzo mi sie podoba i boleń równiez. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi