loko Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 ....i jeszcze dwa grubaski . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szewer Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Mocne wejście na forum Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Ryby spoko. @Loko Witaj na forum! Fajne połowy, oby tak dalej i oby do metra PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Dzięki za graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Fajne bolki Loko!Jeszcze troszke poziom wody urośnie i twoje bolki spłyną do mnie U nas w Zachodniopomorskim Odra poszła ostatnio 1,5m do góry. A jak u was już spada czy nadal rośnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Super bolki! Bardzo mi się podobają. A jak z resztą łowców? Łowicie coś, czy raczej się nie da (stan wód)? Dajcie znać co u Was się dzieje. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Tasiek u mnie woda też mega wysoka ale jak przestała w szybkim tempie przybierać to połowiłem,a swoją drogą to łowimy blisko siebie więc nie wiem czy bolki spłyną czy zostaną u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Tasiek u mnie woda też mega wysoka ale jak przestała w szybkim tempie przybierać to połowiłem,a swoją drogą to łowimy blisko siebie więc nie wiem czy bolki spłyną czy zostaną u mnie Spoko! Jak na razie bolków w Oderce jest sporo i wystarczy dla każdego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 www.rhlures.comrhplus@poczta.onet.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 @loko - niezłe wejście.Fajne ryby uwiecznione na ładnych fotografiach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Dzięki Patryk podglądałem najlepszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Super bolki! Bardzo mi się podobają. A jak z resztą łowców? Łowicie coś, czy raczej się nie da (stan wód)? Dajcie znać co u Was się dzieje. PozdrawiamRemekDaje znać Nasze górskie bolenie te rzeczne i zaporowe wyemigrowały do środkowej i północnej Polski nielegalnie i bez paszportów,łowcy powyższych proszeni są o ich odsyłanie. A poważnie to dalej z nieba ciapie,woda wysoka i brudna,od środy na południu ma być poprawa pogody podobno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 U nas prawie 5m ( czyli 2 metry ponad stan). Wczoraj z @taśkiem podziwialiśmy mega balety bolusi (od kilku do kilkunastu szt po +- 50cm), które zapędziły stado uklei w zalany brzeg i molestowały je aż miło... Rzadki widok, zważywszy że na ustabilizowanej wodzie takich akcji jest jak na lekarstwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 @LokoKonkretne rapiszony,gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 ja wczoraj zaliczyłem milutką wyprawę na Szczecińskie wody - w zasadzie w granicach miasta, że się tak wyraże... Celem był co prawda mister WĄS, ale chyba nie miały ochoty na serwowane zabawki. WOda faktycznie mega wysoka, niosąca sporo glonow, traw oraz kep zieleniny wyrwanej z brzegow oraz dna. na powitania dnia pepe17 zaliczył miłęgo bolesława ok 60cm spasionego jak na cwaniaczka z niemal stojącej wody przystało... Skusił się na thrill'a 7. pozniej przestawilismy sie glownie na trolla i tu poza kilkoma szczupaczkami 40-60cm nie działo się nic godnego uwagi... na koniec dnia naszlo nas ze grom wody i mnogosc miejscowek ktore odwiedzilismy jest po prostu przytłaczający... za rozno mocne spady np z 2 na 14m. rynny, lokalne głęboczki po 12m wielkosci 20-50m. jest gdzie plywac i co robic... tylko trzeba bedzie sie na prawde mocno przylozyc by wybrac co ciekawsze miejsca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Dzisiaj przy testach Raptorów 7mek choć z nastawieniem pesymistycznym przez dużą wodę trochę się działo i połowiłem-dwa dbające u linie na przytrzymanego Raptora w warkoczu. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 c.d.Sprzęt Daiwa Morethan Branzino 2,70m 10-35g,Daiwa Ryoga 1016hl,plećka Varivas 20lb+FC 0,30mm.Przynęta Raptor 7. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Fajne bolaski.Tomy, jak u Ciebie tak wygląda wysoka woda, a chodzi mi głównie o jej klarowność to ja sobie życzyłbym u mnie takiej wody, nawet dużej, ale tak czystej Nie ma to jak kawa z mlekiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
depesz Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Fajne bolki Tomy. Pewnie to on wczoraj gonił po warkoczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Loko a ja dzisiaj te same zdjęcia oglądałem na mailu Daniel K. mi przesłał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Gratuluje tym którzy łowią i próbują Ja nawet nie zaglądam nad Wisłę ( tylko tyle co z mostu ) nie chcę się denerwować. 3 metry powyżej stanu, zalane krzaki, kawa z mlekiem i płynące gałęzie. I tak przez cały urlop który już się skończył A miało być tak pięknie. Jak woda opadnie zbaczymy czy będzie lepiej czy jeszcze gorzej niż przed wysoką. Cały czas próbuję być optymistą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Druga fotka jest niezła.. Spętany wodą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Jutro ma już podobno być ludzka pogoda a ja jadę w Polskę. Mam jedno miejsce gdzie warto zajrzeć. Może fart mi dopisze i cuś ułowię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Super bolki! Bardzo mi się podobają. A jak z resztą łowców? Łowicie coś, czy raczej się nie da (stan wód)? Dajcie znać co u Was się dzieje. PozdrawiamRemek U mnie tylko takie bolusie, dzisiejszy - a w zasadzie już wczorajszy amator uklejki RH. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Kruz dobre wieści szybko się rozchodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi