kruz Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Loko my mamy z Danielem taki ambitny plan zeby znowu jechać ale jak narazie czekamy aż Odra trochę w dół pójdzie. Pytanie brzmi czy sie doczekamy ? W ta niedziele ostatnio kiedy bylismy ( Daniel chyba wyedy nawet z Toba rozmawial przez telefon) urosła chyba z metr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Moje gratki Tomy, fajny rapiszon i na trudnej wodzie. Pozdrowienia i gratulacje takze dla pozostalych lowcow boleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Dzięki.Dzisiaj miałem plany ale zrobili mi tu wyścig k....a pokoju i zablokowane ulice.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 www.rhlures.comrhplus@poczta.onet.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Wygrało oczywiście „cudowne dziecko dwóch pedałów” Dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 To był przecież Zenon Jaskóła O czym Robert doskonale wie. Ja jestem udupiony bo mam w weekend wesele i z łowienia nici. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Krisu ale główka się będzie cieszyć jak nad Dunajcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajzi Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Słoneczny dzień ostatnio to rzadkość, zwolniłem się nawet wcześniej z pracy żeby powędkować bo słoneczko ładnie przygrzewało, niestety po dojechaniu nad wodę oberwanie chmury,ale że przebyłem prawie sto kilometrów szkoda by było choć przez chwile nie porzucać. Miejscówka nowa ale w powietrzu aż pachnie rapiszonem. Pół godziny obławiania zmiana przynęt i w kolejnym rzucie bach i kołowrotek ładnie śpiewa. Jak dla mnie wystarczy na dziś dwa, tygodnie poszukiwań i wreszcie znalazłem swoje bolenie. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 www.rhlures.comrhplus@poczta.onet.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Słoneczny dzień ostatnio to rzadkość, zwolniłem się nawet wcześniej z pracy żeby powędkować bo słoneczko ładnie przygrzewało, niestety po dojechaniu nad wodę oberwanie chmury,ale że przebyłem prawie sto kilometrów szkoda by było choć przez chwile nie porzucać. Miejscówka nowa ale w powietrzu aż pachnie rapiszonem. Pół godziny obławiania zmiana przynęt i w kolejnym rzucie bach i kołowrotek ładnie śpiewa. Jak dla mnie wystarczy na dziś dwa, tygodnie poszukiwań i wreszcie znalazłem swoje bolenie. . Taki czorny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Tomek gratuluję. Wiedziałem, że w końcu na nie trafisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajzi Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Tomek gratuluję. Wiedziałem, że w końcu na nie trafisz. Trudno bez pomocy rozpracować nowy teren ale się udało. Dzisiaj miałem na kiju cztery grube, udało się wyjąć tylko dwa, pozostałe dwa się spięły. Bohaterem była dziś RH 10 Fotki cykali mi dziś napotkani wędkarze i zbyt dobitnie widać miejscówkę więc dla boleni lepiej jak zdjęć nie wrzucę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 www.rhlures.comrhplus@poczta.onet.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajzi Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Jak chciałeś ukryć miejscówkę to trzeba było sobie zrobić fotkę na tle nieba. Ta zbełtana woda z pianką, miejscowym powie prawie wszystko Miejscowi lubią wodę z pianką tylko jak chmielem jest zaprawiona tak więc się nie obawiam Z resztą Robert tu nie o miejscowych się rozchodzi a o przyjezdnych . Miejsc podobnych, nawet w mojej okolicy jest sporo ale nie darzą niestety dlatego zapycham prawie setkę kilometrów żeby po pracy ze dwie, trzy godziny pomachać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Rozumiem, że w tym wypadku skrót C&R oznacza Catch and Reklamówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajzi Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Niestety w tym przypadku reklamówka's bo jedna to za mało żeby się wszystko zmieściło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Nie cienki bolek wreszcie wisełka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Nocne łowy @wild?magia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 www.rhlures.comrhplus@poczta.onet.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Trochę na ożywienie wątku...po miesiącu pobytu na obczyźnie w końcu udało się wrócić i wyskoczyć nad rzekę...oto dwa dzisiejsze bliźniaki rozmiarowo 72/73cm ale kolorystyka bajeczna..takich Wujku w Wiśle nie złowisz ps.pierwszą fotkę strzelił 65letni starszy Pan.. łowiący na podrywkę starał się..nie ukrywam że było wesoło... hehe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 cd. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Super fotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Niezłą „parówkę ” capnąłeś, no i komarom się nie dałeś Moskitiere tylko do foty zdjąłem,nie polecam nikomu wypadu bez tego wynalazku w najbliższym czasie na spacer po Wiśle.Bolo schabik niezły był i po przejściach,co po buźce widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterS Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 . Bolek ładny. A co z tyłu za Tobą było, bo ładny retusz widzę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi