Czoper Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 A wiadomo jak dzisiaj jest, więc żeby nie kusić nikogo własne ciężko wypracowane... <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Największy i taki grubiutki z dzisiaj i z tego roku zarazem na Raptorka 6stkę przy testach pracy.Sprzęt-kijek Daiwa Morethan Branzino 2,70m 8-35g,plećka Varivas Avani 20lb+FC 0,35mm,multik Daiwa Ryoga 2020hl z lekką szpulą,przynęta-Raptor 6cm 10g.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Tomek. Nie bądź za skromny. Daj cynk ile cm miarka pokazała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Tomek, fajny bolo . P.S. Ładną masz tam rzekę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Michał, niezły ten smoluch, chciałbym takiego kiedyś zaliczyć .Bolki focone chyba nowym sprzętem?wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Piękna ryba Tomek,gratuluję! Masz fotkę z raptorkiem w pysku? ps. zgadzam się z patu,przepiękna woda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Piękna ryba Tomek,gratuluję! Masz fotkę z raptorkiem w pysku? Niestety zakotłował w podbieraku i kotwy tak wlazły że nie było szans tego wyplątać.O tu trochę widać mu dupkę.No i fotka z C&R też się nie udała bo taki wyrywny był.Podbierak razem z wobkiem dostał taki młody co mi fotki pstrykał. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Pięknie,jeszcze raz gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Dzięki.Były jeszcze hybrydy które wchodziły stadem Bolenio Jazie.Wiem że młode Bolki mają różowe płetwy ale te to miały krwistoczerwone i budowa taka trochę pomieszana jedynie pysk Bolenia a ogon raczej Jazia i walka też taka bardziej agresywna od Bolka w tych gabarytach.Wstawię fotki potem wywalę ale jak myślicie co to było małe Bolki tak ubarwione czy co?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Ciekawe, mi wygląda na bolenio-klenia. Myślałem że tylko w Odrze mieszkają takie różne cudaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Tak Tomek może trójkącik jakiś był i wchodziły stadkami branie,branie,branie potem przerwa i za jakiś czas od nowa.Popper no nie wiem nie miałem miarki ale dość konkretny no i raczej zawodnik z wagi ciężkiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Tak Tomek może trójkącik jakiś był i wchodziły stadkami branie,branie,branie potem przerwa i za jakiś czas od nowa.Popper no nie wiem nie miałem miarki ale dość konkretny no i raczej zawodnik z wagi ciężkiej. hybryda... takie przypadki sie zdarzaja czasami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Gratki mistrzu Ładny rapiszon w dotatku na wobka własnej konstukcji To sie chwali. Hybrydy u nas na Odrze to zadna rewelka. Jak łowie na gruntowke to czasami zastanawiam sie co złowiłem. Klenio-jazio-rozpiór.Podobna sytuacja dotyczy bolka.Czasami trzeba oglądać czy to jasiek czy bolesław a o kleniu nie wspomne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Gratulacje Tomy!Piękny bolesław Złowiony na swojaka podwójna satysfakcja gwarantowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Miałem nie wstawiać ale jak odejść to z klasą ... ostatnie zdjęcie na tym portalu z mym udziałem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Moje gratulacje @forecast piekny slicznie ubarwiony bolen i fajnie sfocony @ tomy - podobno animalsi wzieli pod lupe twoje raptory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Klimat owego zdjęcia to zasługa pewnego czarodzieja ale mogę potwierdzić był lepszy niż widać przynajmniej w mym odczuciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 @Forecast, piękny boleń i świetna fotka. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Chyba coś mnie ominęło i nie wiem dlaczego to ostatnia Twoja fotka tutaj, wielka szkoda.Ryba przepiękna, zdjęcie świetne, a uśmiech bezcenny.. PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Forecast, raz juz Ci gratulowałem, robię to raz jeszcze oficjalnie. Jeszcze kilka takich osób odejdzie z portalu ( a juz brak kilku daje się odczuć) , a ogarnie go internetowa stonka i grupujący się w siłę onanisci sprzętowi, nie majacy pojęcia o łowieniu. Zdjęcia ryb i opisy będą rzadkościa, aby zobaczyć równię pochyłą ( w dół) wystarczy przejrzeć chronologicznie wątki z lat poprzednich.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Ja też Ci tu napisze-nie denerwuj ty mnie Forecast.Zostajesz koniec i kropka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Tomy, Forecast gratulacje piękne ryby. Forecast zdjęcie zaje.... pięknie ubarwiona ryba, ciężkie chmury za plecami, błoto po jaja, mokra głowa ( ciepło też pewnie nie było ) a na twarzy 1000% satysfakcji i radości. Po prostu kwintesencja wędkarstwa Jeszcze raz gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 @Tomy Niezła torpeda i w dodatku na Raptorka chociaż wcale mnie to nie dziwi bo są zaj..skuteczne @ForecastPieknie ubarwiony bolesław i rozmiary też konkretne.Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majster Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Piękne ryby łowita Panowie, gratulacje!Ale z Wisły też mogą być pięknie ubarwione...i dziarsko wracają do domu .Kolega Stachu z rybką (złowiona przed wysoką wodą). . P.S. Patu, dobrze pisze...choć sam jakoś nie przejawiam aktywności ,ale też nie robię za bardzo zdjęć, chyba, że koledze.Ogólnie ten sezon (a szczególnie maj-czerwiec)na Wiśle jest bardzo dobry, zdecydowanie lepszy od poprzednich, może bez gigantycznych ryb ale coś 7+ (mały plus) udało się oszukać, natomiast sporo ryb z przedziału 60-68. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Dziękuję za miłe słowa. Tylko krowa nie zmienia przekonań. Rękę na pulsie będę miał, ale nie będzie to co dawniej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi