Skocz do zawartości

Bolenie 2011

Tomek1988

Rekomendowane odpowiedzi

Piękna ryba Tomek,gratuluję!

Masz fotkę z raptorkiem w pysku? :D

Niestety zakotłował w podbieraku i kotwy tak wlazły że nie było szans tego wyplątać.O tu trochę widać mu dupkę.No i fotka z C&R też się nie udała bo taki wyrywny był.Podbierak razem z wobkiem dostał taki młody co mi fotki pstrykał.

.

post-1204-1348915730,3476_thumb.jpg

post-1204-1348915730,4032_thumb.jpg

Dzięki.Były jeszcze hybrydy które wchodziły stadem Bolenio Jazie.Wiem że młode Bolki mają różowe płetwy ale te to miały krwistoczerwone i budowa taka trochę pomieszana jedynie pysk Bolenia a ogon raczej Jazia i walka też taka bardziej agresywna od Bolka w tych gabarytach.Wstawię fotki potem wywalę ale jak myślicie co to było małe Bolki tak ubarwione czy co?

.

post-1204-1348915730,5738_thumb.jpg

post-1204-1348915730,6982_thumb.jpg

Tak Tomek może trójkącik jakiś był :D i wchodziły stadkami branie,branie,branie potem przerwa i za jakiś czas od nowa.

Popper no nie wiem nie miałem miarki ale dość konkretny no i raczej zawodnik z wagi ciężkiej.

hybryda... takie przypadki sie zdarzaja czasami...

Gratki mistrzu :mellow: Ładny rapiszon w dotatku na wobka własnej konstukcji :D To sie chwali. Hybrydy u nas na Odrze to zadna rewelka. Jak łowie na gruntowke to czasami zastanawiam sie co złowiłem. Klenio-jazio-rozpiór.Podobna sytuacja dotyczy bolka.Czasami trzeba oglądać czy to jasiek czy bolesław a o kleniu nie wspomne. :mellow:

Forecast, raz juz Ci gratulowałem, robię to raz jeszcze oficjalnie.

Jeszcze kilka takich osób odejdzie z portalu ( a juz brak kilku daje się odczuć) , a ogarnie go internetowa stonka i grupujący się w siłę onanisci sprzętowi, nie majacy pojęcia o łowieniu. Zdjęcia ryb i opisy będą rzadkościa, aby zobaczyć równię pochyłą ( w dół) wystarczy przejrzeć chronologicznie wątki z lat poprzednich....

Tomy, Forecast gratulacje piękne ryby.

Forecast zdjęcie zaje.... pięknie ubarwiona ryba, ciężkie chmury za plecami, błoto po jaja, mokra głowa ( ciepło też pewnie nie było ) a na twarzy 1000% satysfakcji i radości. Po prostu kwintesencja wędkarstwa

Jeszcze raz gratulacje :D

Piękne ryby łowita Panowie, gratulacje!

Ale z Wisły też mogą być pięknie ubarwione...i dziarsko wracają do domu .

Kolega Stachu z rybką (złowiona przed wysoką wodą).

.

P.S. Patu, dobrze pisze...choć sam jakoś nie przejawiam aktywności ,ale też nie robię za bardzo zdjęć, chyba, że koledze.

Ogólnie ten sezon (a szczególnie maj-czerwiec)na Wiśle jest bardzo dobry, zdecydowanie lepszy od poprzednich, może bez gigantycznych ryb ale coś 7+ (mały plus) udało się oszukać, natomiast sporo ryb z przedziału 60-68.

post-389-1348915732,6894_thumb.jpg

post-389-1348915733,0684_thumb.jpg