biosteron Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Stanisław gratulacje, widzę, że się nie obijasz, tam nad Wisłą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Tylko mało usmiechnięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg78 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Majster gratuluję Warszawskich bolków.Forecast ogromny szacun , bolki marzenie U mnie dzisiaj w ciągu godzinki nad wodą udało się przechytrzyć dwóch białasów. 65( na zdjęciu ) i 40-stka bez foto.A sezon faktycznie niezły.Ostatni weekend nad Pilicą zaowocował kilkoma w przedziale 60-70. Fota kiepska, za co sorry ale byłem sam w dodatku miałem tylko telefon.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fajlip Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Taki z dzisiaj, ładnie odpasiony 74cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Przyłów - a jak cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Gratulacje Arku Ładny rapiszon A i ciekawa woda w tle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fajlip Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Bolek i grążele? Ciekawe połączenie Gratki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zanderix - chyba poznaję tę wodę! Moja ukochana. Dołowiłeś jeszcze coś ciekawego? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 ... Dołowiłeś jeszcze coś ciekawego? Kilka pasiaków i szczupak - ale niezbyt ciekawe.PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Arek czy to jest ZN? No i gratulation Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 dzisiejszy taki mały ładny złowiony po południu z krótkiego splywu niestety silnik sie spiepszyl a kurcze mialem wielkie plany bo pierwszy raz w tym roku byłem na wodzie a nie w niej Ps. kolego Mefisto druga ostatnia fotka dla CIEBIE wiec sie napatrz... bo skoro nie lowie według CIEBIE no to hmmm z kąd te ryby??? Pozdrawiam wszystkich piękne bolki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Oleix jeśli nie tajemnica, to czy ten woblerek to SPEED BLACK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Super fota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseib Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Piękny boleń. Gratulacje mi wygląda to na spirita:>:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 tak speed speed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Wczorajszy,może nie kaban ale przechytrzony w krystalicznej wodzie Biebrzy podczas połowów kleni na przynętę też bardziej kleniową. . Był też drugidobryale nie fotogeniczny.Match X Long Distance;Ryobi Zauber 4000;Flex 0,18;Owad 35mm wyrób własny. Pozdrawiam Tomi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jujus20 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Tomku piękna ryba! myslałem ze została złowiona na gnoma 3 pożyczonego od Tofixa ! haha pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Odrzański - wykopany z szuflady ... Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monk Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Z tobą Patu ten wątek nigdy nie zejdzie na drugą stronę - gratuluję stałej formy! Obróbka moim zdaniem trochę przesadzona(czepiam się, wiem, wiem ) - tym razem nie kolorki, ale wygladacie jak wklejeni na tym zdjęciu z innej foty. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zmartwię Cię @Monk - to nie wklejka. Nie stosuję takich technik do maskowania miejscówek tudzież nadrobienia nieba - lepiej kadrowac w taki sposób, aby zasłonic szczegóły. Ale dzieki za koment... P.S. Traktujesz wyostrzenie pierwszego planu nad drugim za błąd?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Jak zwykle piękna rybka i fajna fota. Gratulacje Patryk zwłaszcza, że woda jak widzę mocno mętna a w polowaniu na bolki to raczej element mega utrudniający Na Wiśle powoli opada ale zupa straszna. Przy tych warunkach tylko sandacz i sum żeruje jak na razie ale rewelacji rozmiarowej nie ma Jeszcze tydzień i może ruszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monk Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 @Patu: napisałem jak wklejeni Błąd? Ależ skąd! Moim zdaniem tylko za mocno wyostrzone, wiadomo de gustibus... Fotki Twoje zdecydowanie jedne z najlepszych tu na forum, więc czepiam się niuansów w dobrej wierze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Patu leniwcze - na ryby a nie jakieś foty z szuflady serwujesz. P.SW niedziele potrenujemy rapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Ja pobiłem życiówkę w boleniu. Rekord w dół... Przywalił z ogromnym impetem na 7 wobler i miał jakieś 15 cm... do tego leszcz za kapotę, czyli dzień jak marzenie... ale się nie poddaję! PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Patu leniwcze - na ryby a nie jakieś foty z szuflady serwujesz. P.SW niedziel potrenujemy rapy ...tasiek, wiesz jak jest...Woda opada, odkryje co niektóre dobre miejscówki... trzeba będzie je obadać.@Monk, dzięki za konstruktywną opinię - next time wezmę ją pod uwagę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi