fajlip Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Stykowiec z toruńskiej Wisełki @patu- graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Już dość dawno nie trzymałem przyzwoitej rapy w rękach, odczuwam głód. <_< A co do efektu wklejenia łowcy z rybą na zdjęciu @Patu, wrażenie powstaje głównie poprzez kadr, w dalszej kolejności GO i obróbkę. Mi się podoba, lubię oglądać ładne zdjęcia z ładnymi rybami i nie czepiam się, bo nie jestem nawet half-pro PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Patu piękny bolek : tylko powiedz mi jak ty takiego wielkiego rapiszona do szuflady schowałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Loko, szuflada ma 640GB, pommieści ich całe stada ..zapewne jakby dobrze zamieszał to coś by jeszcze wypłynęło na wierzch <_< ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 To wypuszczaj coś od czasu do czasu na wolność żeby im się za ciasno nie zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benjam87 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 dokładnie!!! Patu catch and release Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Patryk, zawsze miło popatrzeć na Twoje zdjęcia, fajna rapka.w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Wujek, zdjęcia Patu są wyśmienite, ale jest taki jeden użytkownik co to wstawia zdecydowanie przyjemniejsze zdjęcia dla oka Powinieneś go znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 ... jeden z kilku z ostatniej wyprawy na Oderkę.Zagryzł na jaza cienkiego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Ładniutki...teraz mają określone pory żerowania <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 tak to teraz wygląda krótkie żerowania ale intensywne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Pieknie , pieknie Darku - pozazdrscic . Ja dzisiaj tez troche pozamiatalem o czym zreszta wiesz Skonczylo sie na 15 boleniach i jeszcze kilu innych zacnych rybkach z sumatrzanskim na czele. Po Twojej rozmowie z Danielem jeszcze tylko jeden dal sie namowic do wspolpracy a potem nie dalo sie wytrzymac. Takie ilosci komarow postanowily ze bedziemy ich kolacją, ze trzeba bylo czem predzej z wody uciekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Piękny wynik Kruz 15 bolków gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Boleń kolegi z rannego wypadu (80cm). Złowiony na jeziorku w Wawie Ryba ładna, zdjęcie brzydkie - dlatego wypada Nie każdy jest MISTRZEM fotografii i nosi ze sobą tonę sprzętu. Kolega zrobił fotkę telefonem, bo był sam nad woda. Ryba leżała chwile na mokrej trawie. Ale ok, widać nie warto zamieszczać w ogóle zdjęć, bo zawsze znajdzie się jakiś problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Tomcast - so fresh to on nie wygląda.Poniżej dwa z kilku z dzisiejszego wypadu... Sprzętowo XLS 2.4m do 35gr, Stella 3000 i RH 12 oraz Raptor LC by Tomy na agrafce .. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us P.S reszta niebawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 patu to samo chciałem powiedzieć... Kawał pięknej rapy,widać jaka gruba. Wypada pogratulować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Jak zawsze Patu piękne bolki na ładnych fotach Graty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 No Patu osobiście to tak średnio wierzyłem w tego dużego Raptora ale narobiłeś mi nadziei a na szczęście jednego sobie zachowałem i efekt z dzisiaj dwa Bolki-wstawiam tego większego.Zmasakrował mi ster na wypłyceniu tak na wszelki wypadek Raptory10 dostaną 2mm poliwęglan.No i kotwa w ręce wylądowała przy podbieraniu do pozowania.Wrócił zadymiarz w kapitalnej kondycji do wody. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 tomy swietna miejscowka... te kamulce.... cos piknego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Tak no ładna ale z dużą presją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Ale znowu pierdolicie. Spójrzcie w przeszłość, dalszą lub bliższą, czy udało się Wam zabić rybę podczas połowu? Tak, tak, tak. Więc, o co znowu chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Osobiście nie próbuję więc mi się nie udaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 @patu extra wyszły te foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Bolenie zaczynają nabierać masy, czyżby jesień za pasem... Smakosze sylikonu z ostatniego wypadu nad Oder Sprzęt: Blue Rapid 2,52m do 35g; Twin Power 3000; linka PP 15lb Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi