Skocz do zawartości

Bolenie 2011

Tomek1988

Rekomendowane odpowiedzi

Już dość dawno nie trzymałem przyzwoitej rapy w rękach, odczuwam głód. <_< A co do efektu wklejenia łowcy z rybą na zdjęciu @Patu, wrażenie powstaje głównie poprzez kadr, w dalszej kolejności GO i obróbkę. Mi się podoba, lubię oglądać ładne zdjęcia z ładnymi rybami i nie czepiam się, bo nie jestem nawet half-pro ;)

Pozdrawiam

Grzesiek

Pieknie , pieknie Darku - pozazdrscic . Ja dzisiaj tez troche pozamiatalem o czym zreszta wiesz :D Skonczylo sie na 15 boleniach i jeszcze kilu innych zacnych rybkach z sumatrzanskim na czele. Po Twojej rozmowie z Danielem jeszcze tylko jeden dal sie namowic do wspolpracy a potem nie dalo sie wytrzymac. Takie ilosci komarow postanowily ze bedziemy ich kolacją, ze trzeba bylo czem predzej z wody uciekac

Boleń kolegi z rannego wypadu (80cm). Złowiony na jeziorku w Wawie :D

Ryba ładna, zdjęcie brzydkie - dlatego wypada

Nie każdy jest MISTRZEM fotografii i nosi ze sobą tonę sprzętu. Kolega zrobił fotkę telefonem, bo był sam nad woda. Ryba leżała chwile na mokrej trawie. Ale ok, widać nie warto zamieszczać w ogóle zdjęć, bo zawsze znajdzie się jakiś problem.

Tomcast - so fresh to on nie wygląda.

Poniżej dwa z kilku z dzisiejszego wypadu...

Sprzętowo XLS 2.4m do 35gr, Stella 3000 i RH 12 oraz Raptor LC by Tomy na agrafce :mellow:..

http://img198.imageshack.us/img198/3562/bolek3tifkopia.png

Uploaded with ImageShack.us

http://img841.imageshack.us/img841/6761/bolek1kopia.png

Uploaded with ImageShack.us

P.S reszta niebawem ;)

No Patu osobiście to tak średnio wierzyłem w tego dużego Raptora ale narobiłeś mi nadziei a na szczęście jednego sobie zachowałem i efekt z dzisiaj dwa Bolki-wstawiam tego większego.Zmasakrował mi ster na wypłyceniu tak na wszelki wypadek Raptory10 dostaną 2mm poliwęglan.No i kotwa w ręce wylądowała przy podbieraniu do pozowania.Wrócił zadymiarz w kapitalnej kondycji do wody.

.

post-1204-1348915757,9834_thumb.jpg

post-1204-1348915758,2216_thumb.jpg