Pszemo Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Mam nawrót choroby, miałem nie jechać ale nie wytrzymałem. Dziś komplet 50 i gruba 70. Na thrilla prowadzonego z nurtem.Żerowały intensywnie ale krótko od 19 10 do 19 40.niestety bez foty nie wziąłem aparatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Czoper, zobaczymy, sezon już na końcówce, jak czas i pogoda pozwoli może coś się jeszcze wyczai w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Ja innej opcji nie widzę sam osobiście nie chcę zakończyć sezonu na kilku rybkach...dlatego jeszcze nie składam broni i czekam na dobre warunki no i oczywiście zaproszenie pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Coś już zacząłem marudzić o jakiś urlop na przyszły tydzień, więc jak pogoda będzie ok to przybywaj <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Bolenie jak bolenie, Panowie, ładne oczywiście, ale Patryk - gra-tu-la-cje!!! PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Sulej Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Patryk.... Gratulacje dla Ciebie i malozonki. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
casso Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Srebrna rybka - z dedykacją dla mojego wcześniaczka Oliwierka.Bądź silny....Gratulacje dla Was i oczywiście dużo zdrowia dla małego Oliwiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Na prosbe kolegi Macka umieszczam zdjecie jego bolenia zlowionego w Pisie na wobler Spirit. Wiecej szczegolow napisze sam lowca. Pozdrawiam i gratuluje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Bardzo przyjemny bolus i fotka tez,taka miła dla oka.Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek17_mi Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Hej.Rapka zlowiona w zwirowej rynnie na Spiryt 7cm,batson rx7 3.20cm,10-20g,kolowrotek red arc 4000 oraz zylka 0,18.Pozdrawiam Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowos Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Skoro Boleń to dodam i tu Opis znajduje sie w watku 'Rzeka Bug' P.S Patyk moje gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Dzisiejszy (jakosc taka sobie bo telefon): Brda, kij CDBR 2.75m, 7-28gr by xrods, certate 3500, power pro 10lb, wobek hand made skorka jakas, nie pamietam przez kogo zrobiony. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 jak na komórkę to niezłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Uploaded with ImageShack.us Niech będzie coś z jeziora. CTS Stradic 4000 Wobler RH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiomSeb Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Wow ,z jeziorka to już wyższa szkoła jazdy ! Wielkie gratulacje. Mógłbyś napisać coś o sposobie prowadzenia przynęty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Wiślany Dragon 5-25, młynek mikado, spirit 9. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Jako że bolenie zaraz spadną na drugą stronę to trzeba je troszkę podciągnąć Sobotni wyjazd przed zmianą frontu przyniósł kilka fajnych rybek . Sprzęt:Batson 2,60m 10-28 żyłka P-line 0,20 młynek Stradic3000Wszystkie złapane na 8cm PD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 ... mój kompan też nie próżnował . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Spaślaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Spaślaki faktycznie bardzo ładne spaslaki... Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiomSeb Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Wypasione te bolki oj wypasione ! Z tej samej miejscowki co wczesniejsze ? Gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Gratulacje Panowie bardzo grube rybska. Ja po 4 dniach beznadziejnego machania na Mazurach atakuję znów Wisłę w poszukiwaniu jesiennych bolasów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Gratulacje Panowie Ładne rapiszony, u mnie ostatnio cisza boleniowa a w woblery boleniowe biją sandaczyki i szczupaczki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 @loko fajowe bolki P.S. kompan też fajnie połowił i nie musi sie chować za rybą pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 @tasiek fajny to mi spadł po dłuższym holu było by się czym pochwalić ... kolega chciał się pokazać ale bolki coraz grubsze i go zasłaniają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi